Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dawno mnie nie było,ale z dwójką znaleśc wolną chwilę...najczęściej wtedy śpię.
Dziękuj za gratulacje😊Cesarka to średnia przyjemność,ale już czuje się dobrze,brzuch dalej wystaje,ale po dwóch lokatorkach nie ma co się dziwić.Powinnam wybrać się na kontrol,sama nie wiem gdzie.Nie wiem czy pisałam,ale mój lekarz prowadzący w marcu zmarł😪1.04.2020 Dwie córeczki💗💗 -
Annie1981 wrote:Bertha. To czekam na Wasz wspólny filmik 🤗
U mnie dziś 14dpo, tempka masakrycznie poszybowała w dół, wczoraj test negatywny, więc czekam na @.
U mnie dzisiaj chyba owu bedzie, moze jutro, ale moj M ma jakiegos doła i raczej nic z tego nie bedzie...
Grosia, nic dziwnego ze czasu brak tez bym patrzyla kazda wolna chwile na swoje cuda zamiast pisac
o kurcze, zmarl? ale ze starosci , czy to niespodziewana smierc?https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Cześć dziewczyny,
U mnie dzisiaj chyba owu bedzie, moze jutro, ale moj M ma jakiegos doła i raczej nic z tego nie bedzie...
Bertha u mnie podobnie, tzn w najbliższych dniach owu ale ostatni cykl i ten, tez chyba nic z tego nie będzie... ja tez już dola łapie.
Grosia fajnie, ze u was wszystko dobrze i, ze się odezwalas.
Annie Ty za ro zawsze jesteś pozytywńie nastawiona, lubię Twoje postyDakota -
Dakota wrote:Cześć dziewczyny,
Bertha u mnie podobnie, tzn w najbliższych dniach owu ale ostatni cykl i ten, tez chyba nic z tego nie będzie... ja tez już dola łapie.
Grosia fajnie, ze u was wszystko dobrze i, ze się odezwalas.
Annie Ty za ro zawsze jesteś pozytywńie nastawiona, lubię Twoje posty
Trzymam kciuki, żebyście jednak coś zdziałali w owulke 🙂
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Dziewczyny, trzymam kciuki za Wasze owu i starania. U mnie też normalnie powinna być dzisiaj, ale coś mi temperatura świruje, aplikacja pokazuje, że miałam owu 8dc, jeżeli tak, to po zabawie, bo nic nie podziałaliśmy w tym czasie. Generalnie nie mam żadnych objawów, wydaje mi się, że chyba cykl będzie bezowulacyjny. Ech, jakieś kiepskie u nas te kwarantannowe starania. Oby u Was było lepiej. Buziaki
-
Kropka, a może ta owu była u ciebie 10dc jednak? Były seksy 9 lub 10dc?https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
Ja myśle ( bo nie mierzę temperatury), ze u mnie owu była wczoraj, albo z wczoraj na dzisiaj. W każdym razie raz się udało poprzytulać, przedwczoraj,ale szczerze to na nic nie liczę... wkręciłam sobie dodatkowo, ze chciałabym zajść w ciąże w tym roku, wiem, ze bez sensu to, ale mi to teraz nie daje spokojuDakota
-
Bertha, seksy były 9, więc twoja sugestia mi odpowiada
Dopiero od wczoraj czuję pobolewanie w okolicach jajnika, takie jak na owu. Jakiś dziwny ten cykl.
Dakota, kciuki zaciśnięte!Dakota lubi tę wiadomość
-
Kropka ja miałam 3 dni bóle około owu, przestało bolec w sumie dziś popołudniu, myśle, ze jednak owu była wczoraj. Ale w tym cyklu ból był naprawdę mocny, pewne podwójna owu była.
Bertha, Kropka, Katalina, ależ się rozmarzyłam... tyle, ze już więcej nie udało się już poprzytulać .krrropka lubi tę wiadomość
Dakota -
Dakota, oby, oby
Wykres się poprawił i już pokazuje owulacje, tak jak powinna być, ale dalej wygląda jak nie mójkattalinna lubi tę wiadomość
-
krrropka wrote:Dakota, oby, oby
Wykres się poprawił i już pokazuje owulacje, tak jak powinna być, ale dalej wygląda jak nie mójhttps://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
bertha wrote:A ty jak czujesz ze owu była - bazując na odczuciach i śluzie?
Bertha, a jak u Ciebie? Podziałane? Annie, Dakota?
Trzymam kciuki za te nasze cykle, oby były udane.bertha, kattalinna lubią tę wiadomość
-
krrropka wrote:Wg mnie sobota.
Bertha, a jak u Ciebie? Podziałane? Annie, Dakota?
Trzymam kciuki za te nasze cykle, oby były udane.bertha, kattalinna, Papierówka lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
bertha wrote:U mnie @ przyszła..
nie lubię tego!!!
Przytulam