Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaj Ania81! przykro mi z powodu poronienia. Tez mam jedno za sobą 5 lat temu, od tego czasu nie udało się zajsc.
A twoje plamienie to może implantacyjne! Jest nadzieja!!
Krrrropka, no u mnie całkiem ok, bo udało się obstawić owulacje 😍 wiec ja już jestem happy
W tym cyklu wymyśliłam ze biorę progesteron po owu, akurat mam końcówkę starych zapasów z data ważności do maja 2020
No i tych relaksacji zrobiłam tylko jedna czy dwie, na odpuszczenie „muszę zajsc w ciąże”, zobaczymy...
Dzisiaj mam 3dpo. Już zapomniałam ze prog daje objawy, i teraz nie mogę na nie zwracać uwagi. A jakieś tam kłucia czy skurcze się na dole pojawiają, w okolicy jajnika może. Ale taki urok proga.
Temp po owu nie powala, o dziwo... ciekawe ze właśnie jak biorę proga to temp słaba. Pewnie jutro poszybuje.
Ania81 lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
bertha wrote:No i tych relaksacji zrobiłam tylko jedna czy dwie, na odpuszczenie „muszę zajsc w ciąże”, zobaczymy...
Napisałam do mojej ginki z prośbą o receptę na heparynę i bez problemu zgodziła się wystawić 🤗 Super, będę się czuła bezpieczniej wiedząc, że leży w domu i czeka na pozytywny test 🤗
Wczoraj w końcu przyszła @. Wydłużyłam sobie luteiną fazę lutealna z 13 do 16 dni. Masakra 🙈 Muszę się chyba pożegnać z moimi fajnymi, krótkimi cyklami.kattalinna lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Ja dostalam @ dzis, a juz z mezem mielismy nikla nadzieje, bo mnie mdlilo od kilku dni i wyczulona na zapachy sie zrobilam.
Niezbyt wierzylam ze moglo nam sie udac tak szybko.
Dzis rano popatrzylam sie z okna na grobik mojego malenstwa, lezy sobie to moje sloneczko w zimnek ziemi, dobrze ze na kocyk bo nam zawsze bylo zimno przez tych kilka krotkich miesiecy😭😭😭. -
Annie1981 wrote:Nie trzeba robić nie wiadomo ile. Wystarczy 10 minut dziennie 🙂 Pokażesz jaką masz relaksację?
Napisałam do mojej ginki z prośbą o receptę na heparynę i bez problemu zgodziła się wystawić 🤗 Super, będę się czuła bezpieczniej wiedząc, że leży w domu i czeka na pozytywny test 🤗
Wczoraj w końcu przyszła @. Wydłużyłam sobie luteiną fazę lutealna z 13 do 16 dni. Masakra 🙈 Muszę się chyba pożegnać z moimi fajnymi, krótkimi cyklami.https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
Annie1981 wrote:Ania81. Przykro mi 🙁 Trzymam kciuki za kolejny cykl 🙂
Bertha. Też się zastanawiałam nad tym kursem. Fajny jest?
na pewno ten dostep do grupy jest fajny, bo co tydzien we wtorek robi Agnieszka live z cwiczeniami relaksacyjnymi wlasnie. a byla fajna oferta, ze za 350zl byl dostep, wiec sie skusilam.
Czesc Szyszka! co tam u ciebie?https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
bertha wrote:wlasnie juz po owulacji jestem a jeszcze sie porzadnie nie zabralam.. strasznie niekonsekwentna jestem
na pewno ten dostep do grupy jest fajny, bo co tydzien we wtorek robi Agnieszka live z cwiczeniami relaksacyjnymi wlasnie. a byla fajna oferta, ze za 350zl byl dostep, wiec sie skusilam.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny
Jestem oczywiście rocznik 81 Mamy już jedną córkę, z pierwszej inseminacji Ma 8,5 roku. Teraz walka o drugie.
U mnie ok, tylko lewy jajowód niedrożny po cc. Szczęście w tym, że prawy jajnik mam lepszy i prawą stronę drożną. U męża z liczbą, ruchem ok, morfologia jak na ilość niezła. Niestety jest posiadaczem przeciwciał przeciwplemnikowych w nasieniu (43, potem 47 % przy normie do 50%).
Pozwolicie, że przycupnę tu z Wami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2020, 12:44
Ania81, bertha, Papierówka, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Ania81 wrote:Czesc Aga1510. Witamy goraco w groupie.
Ja mam 3 skarbow. Moj najstarszy syn ma prawie 8 lat ( w sierpniu).
My staramy sie o 4. Staramy sie po stracie (poronilam 04/04/2020).
Trzymam za nas wszystkie kciuki.
Ja się staram o pierwsze wciąż..
Cześć Aga1510, ale dużo ostatnio dziewczyn przybywa, fajnie, bo już niewiele tu staraczek zostałoAnia81 lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
bertha wrote:Ale fajnie, masz taka gromadkę 😍 same chłopaki?
Ja się staram o pierwsze wciąż..
Cześć Aga1510, ale dużo ostatnio dziewczyn przybywa, fajnie, bo już niewiele tu staraczek zostało
Mam dwoch chlopakow i coreczke.
Bertha jak dlugo sie starasz? Robilas jakies badania?
Trzymam kciuki zeby sie szybko udalo i brzuszki pieknie roslyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2020, 17:44
bertha, Lolipop lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, nawet nie wiecie jak się cieszę, że znalazłam ten wątek. Mam jedną koleżankę, która uważa, że jest absolutnie za późno na dziecko. A tu widzę, że nie jestem sama Przyznam, że trochę mnie stresuje mój wiek, ale bardzo chcę mieć drugie dziecko
Ania81, bertha, Lolipop, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Aga1510 wrote:Dziewczyny, nawet nie wiecie jak się cieszę, że znalazłam ten wątek. Mam jedną koleżankę, która uważa, że jest absolutnie za późno na dziecko. A tu widzę, że nie jestem sama Przyznam, że trochę mnie stresuje mój wiek, ale bardzo chcę mieć drugie dziecko
Ja sie tez wiekiem stresuje, a nie wiem czemu przeciez my wszystkie mamy dopiero po 19nascie😊.Lolipop lubi tę wiadomość
-
Ania81 wrote:Czesc dziewczyny, dziekuje za slowa wsparcia.
Czy ktoras z was stara sie moze o 4?
Zycze pieknego dzionka, pelnego sloneczka
hej ..
byłam na tym forum starając się o trzecie i tak rozmawiamy ..miało nr 4 już nie być bo w kwietniu miałam zaplanowana operacje brzuszka ale się wszystko przełożyło na niewiadomo kiedy i tak rozmyslamy czy by jednak nie postarać się o 4;)
a ty też niezdecydowana?
i właśnie doczytałam . przykro mi z powodu poronienia:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2020, 21:25
Ania81 lubi tę wiadomość