Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwa kciuki zaciśnięte.
Pęcherzyki podobno najlepsze 20-22mm, ale na ovu byly przypadki ze kolosy po 30mm pekaly naturalnie i z nich kiełkowały później dzieciaczki
Ale czytalam gdzies że te "przerosniete" czasami mogą peknac w nieprawidłowy sposób bo pecherzyk jest duzy, cisninie plynu w nim tez rosnie i moze dojsc np do pekniecia ale komorka nie zostanie uwolniona.
Ja juz w nowym cyklu
Teraz trzymam kciuki za Was Niech sie sypią groszki dalej :*
Umnie snieg za oknem, sypie az miło popatrzeć
PozdrawiamEvaa lubi tę wiadomość
-
U mnie dziś masakra na dworze,wieje i pada deszcz ze śniegiem,normalnie pogoda barowo-łóżkowa hehe Miałam iść na zakupy ale jak zobaczyłam co sie dzieje za oknem to powiedzialam sobie: no way! za żadne skarby nie wychylam sie z mieszkania.No i teraz musze improwizować w kuchni i zrobić coś z niczego na obiad dla mojego głodomora
Dziś mam 12dc i robiłam kolejny test owulacyjny,wyszedł pozytywny nawet bardziej niż wczoraj bo kreska testowa ciemniejsza od kontrolnej czyli dzisiaj albo najdalej jutro pęknę więc dzisiaj wieczorem powtorka z rozrywki działamy!a że robota przyjemna i z oczy się nie kurzy to działamy tym bardziej ochoczo
Podejrzewam jutro rano skok tempki,zauwazyłam,że ten cykl jest bardzo zblizony do ostatniego,ktory mialam czyli może cykle sie normują i znowu będą 28 dniowe,na to liczę
Dziewczęta mam pytanko czy Wy czasem oglądacie ze swoimi partnerami jakieś pikantne filmiki przed seksem,żeby się dodatkowo podpalić???Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 14:31
2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450, Aromek, Orgalutran, Decapeptyl, Ovitrelle, Punkcja->3 komórki jajowe->2 zarodki->1 zamrożona blastocysta, 27.12.24 transfer, endometrium 8,5
4.01.25 8dpt ⏸️ cień cienia 🙏✊️💬
7.01.25 11 dpt beta 113,19mlU/ml 🥹💚💪
15.01.25 19dpt beta 1500 mlU/ml, usg-jest pęcherzyk ciążowy w macicy🥰🍀✊️
22.01.25 26dpt usg-pęcherzyk ciążowy ok 8mm CRL0,2cm, jest migające serce❣️🙏💪✊️ -
Ta....heheh czasem trzeba wytworzyc jakis fajny nastrój,żeby nei robbic tego machnalnie gdzieś się wybrać, coś napić mocniejszego,albo jakiś filmik ostatnio na redzie spodobał mi się cykl filmikow "taxi" o taksowkarzu co podwozi laski, i w trakcie okazuje sie ze np. laska nie ma czym zaplacic, i wiadomo jak musi to odpracować fajne kilkuminutowe filmiki potrafia nakręcić na resztę wieczora
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
Witajcie Dziewczynki, nie było mnie kilka dni. Jednak odbyła się ta laparoskopia. Właśnie wyszłam ze szpitala, bardzo szybko doszłam do siebie. Dzisiaj już nawet dobrze, chociaż szwy ciągnął, trochę boli i jestem opuchnięta. Wszystko wyszło dobrze, jajowody drożne. Gin powiedział, żeby się starać.W sumie to nie musiałam tego mieć, bo nic nie wyszło.
-
Kasia gdzie szukać tych filmików "Taxi" ???
Red tube?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 15:32
2015🤰Syn👦
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450, Aromek, Orgalutran, Decapeptyl, Ovitrelle, Punkcja->3 komórki jajowe->2 zarodki->1 zamrożona blastocysta, 27.12.24 transfer, endometrium 8,5
22.01.25 26dpt usg-pęcherzyk ciążowy ok 8mm CRL0,2cm, jest migające serce❣️🙏💪✊️ -
Ożżżżżżż w mordę dobre to jest nie oglądam dalej,bo się rozochocę bardziej a Żonek w pracy i co ja sama biedna zrobię
Dzięki Kasia na cynka,wieczorem będzie u nas gorąco!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 15:38
kasiarzyna lubi tę wiadomość
2015🤰Syn👦
Kasiarzyna masz rację, chyba przestanę chodzić do gina. Zacznę bardziej słuchać Was, jesteście niezastapione. Dzisiaj chyba będziemy się przytulać, a w sobotę wyjażdzamy na weekend. Może akurat. Na wypisie ze szpitala napisane mam że stan po owulacji, jak to możliwe skoro dziś jest 11dc. Mam cykle 29, 30 dniowe. Nic już nie rozumiem.
-
nick nieaktualnyhej
dopiero z pracy wróciłam. ufff....
na temat II fazy cyklu - nie wypowiem się, bo do tej pory nie zwracałam na to zbytniej uwagi. moje cykle wahają się między 24-27 dni. grom go wie dlaczego tak się dzieje... zawsze tak było.
od tego cyklu chcę mierzyć temp. oraz bazować na testach ovu. i poczekam jeszcze ze 2 - 3 cykle. poobserwuje się trochę, a potem do gin.
Eva - trzymam kciuki za Męża
Renieczka - to my w tym cyklu razem startujemy - oby tym razem pomyślnie
Kasia, Agnes - oj podkręcacie atmosferę.... mądrale....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 21:28
-
kasiarzyna wrote:Eva trzymam kciukasy
To kto nastepny w kolejce do testowania?Helen ?
zrobiłam dzisiaj mężowi awanturę nie wiadomo po co a poszło o starania, że mielismy regularnie i znowu pewnie cykl przepadł, bo tylko praca i praca, a wina jest również po mojej stronie, a wyżyłam sie na nim i powiedziałam, że mu nie zalezy i tylko ja sie staram.
ech...
wszystko to jakieś jest po.....e że aż brak mi słów.
Wykres mi świruje, tempka szaleje, raz tak raz siak,
a dzisiaj mam takiego nerwa, że całe wojsko bym ustawiła w pionie.
jajniki mnie bolą, nawet teraz siedzę i mnie lewy ciągnie jak cholera... wypiłam piwo z koleżanką to puściło ale na noc wróciło.
ten nerw to 1% aby zrobić test...a reszta to i tak do dupy.
iza1983 widać na to owulkę masz wcześniej i to dużo, najwczesniej można mieć w 8dc z tego co zauważyłam, może porób tak wczesnie testy owulacyjne to ci wyjdzie co sie dzieje.
i wspaniała wiadomosc ze u ciebie jest wszystko w porządku, może teraz poczujesz się spokojniejsza i będzie łatwiej wam zaciążyć szybciutko
Evaa daj znać jak wam poszło, kciukam aby inf.były pozytywneWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 01:56