Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Super wieści Ewa kolejny kroczek do przodu. Może nie pisze zbyt często, ale czytam i Wam kibicuję bardzo.
Trzymam kciuki za kolejne groszkiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 22:37
Evaa lubi tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
no gratulacje super Evaa, i widzisz jak szybciutko męża podrasowali?
ja niestety nie mogę wam przekazać dobrych wiesci, zrobiłam sobie z ciekawośći test, bo dziś 12dpo i zero, kreski ani cienia nie widać..wiec juz luzuję i wiem co mnie czeka. nie robiłam z porannego, ale raczej w tym dniu nawet troszke ciensza linia by wyszła...no coż trzeba pogodzic się z porażką, za bardzo się napaliłam na ten cykl.
Evaa lubi tę wiadomość
-
Dobre wieści Eva teraz tylko armia do poprawienia i czekać efektów w postaci tłuściutkiego brzdąca
Ogłaszam wszem i wobec,że skończyłam ruje
Zrobiliśmy co było w naszej mocy a reszta nie jest już od nas zależna
Teraz będzie tylko dla przyjemności
http://iv.pl/images/03118017617284047060_thumb.jpgEvaa, paula1, Helen lubią tę wiadomość
2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450,Aromek, Orgalutran, Decapeptyl, Ovitrelle
Punkcja->3komórki jajowe->2zarodki->1zamrożona blastocysta😍💪🍀
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
Evaa wrote:Helen kochana...jak nie ten cykl to bedzie inny... Ja juz pogodzilam sie z co miesieczna porazka na nic nie licze przez najbli.miesiace czeka mnie jeszcze hsg... I inne atrakcje... Ale zerknelam na Twoj wykres ladna tepka ...moze zrob jutro test?? Okresu brak =nadzieja jest!
juz mi lepiej, fajnie się jest wygadać
buzkipaula1, Evaa lubią tę wiadomość
-
Wow Eva i to Ty prowadzisz auto po tych wertepach???
Evaa lubi tę wiadomość
2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450,Aromek, Orgalutran, Decapeptyl, Ovitrelle
Punkcja->3komórki jajowe->2zarodki->1zamrożona blastocysta😍💪🍀
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
Tez jestem kołek wiecznie oczekujący na dziecko.I to pierwsze.I pewnie jedyne.
Cycki juz mnie bola wiec pewnie znowu nic z tego....zreszta,mialam tak wyczerpujaco psychicznie weekend,ze dalej sie pozbierac nie moge.Teraz to mi nawet w tym momencie juz obojetne,czy zajde czy nie.
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
ewelinka2210 wrote:Eva super, że z mężem ok☺
Helen jak tam? Może test był za wcześnie? Mi tylko w jednej ciąży wyszedł szybko, tak to dopiero około 14 dpo i to rano jeszcze.
A ja kolejną książkę przeczytałam ☺ W tym roku już chyba 8☺
siedziałabym spokojnie gdyby nie brane 2xdziennie duphaston, i nie wiem czy jak przestane brac to to cos zaszkodzi?ale i tak coś czuje ze bedzie @.
Evaa wszystkie się doczekają, u ciebie teraz to tylko kwestia paru miesięcyEvaa lubi tę wiadomość