Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
renieczka i kasiarzyna Wam też współczuje i przytulam bo łatwo nie jest. Nawet teraz jak mój młody zachorował, to chciałam do Niej zadzwonić, bo miałyśmy bdb kontakt.
Ja bez ojca byłam od 16 roku życia.
Dziękuję Wszystkim za wsparcie, uczę się z tym żyć.
A ja dzisiaj w łóżeczku, miałam w pracy cholerny ból głowy, złe widzenie i drętwienie lewej ręki (właśnie w związku z tym miałam już w przeciągu 3 lat robione masę badań, ale nic z nich nie wyszło, wyniki były dobre), wymioty i ciśnienie 88/51, także chyba za niskie, chociaż nigdy nie czułam się źle z powodu niskiego ciśnienia.
Na razie się przespałam prawie 2 h i jest trochę lepiej
A co do wieku Naszego, to mamy tyle lat, na ile się czujemy
Miłego popołudnia życzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 14:36
renieczka, Evaa lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
kasiarzyna wrote:A ja niestety siedzę w pracy,zamykanie roku...najgorszy okres w księgowości..
Słoneczko za to pięknie świeci, ptaszki ćwierkają, czuć wiosnę
Mogła by już taka pogoda pozostać, niech mi blok budują -
No i dostałam delikatnego, brązowego plamienia koło 17.00, nie wiem czy to @ się szykuje wcześniejsza, od 16.00 mam taki metaliczny smak w ustach...pewnie na dniach się okaże, jaki jest powód...oby ten drugiNasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09.
-
nick nieaktualny
-
Renieczka współczuję...
Wow Paula - mocno trzymam kciuki, żeby to było to
Ja byłam 4 razy w ciąży i niby wtedy inaczej bolały piersi, ale i tak nie odróżniam, bo co cykl mam nadzieję, że to to Ale teraz przynajmniej z tymi estrogenami się nie mam co łudzić, brzuch coraz bardziej boli, lekkie brudzenia się pojawiły.
Helen ja myślę jak renieczka - co dwa dni wystarczy - my czasem częściej, ale to na spontanie jak już mamy ochotę
Dobra - lecę poćwiczyć, bo przynajmniej nie muszę się bać, że zaszkodzę. -
Helen ja siedzę w ewidencji księgowej i bankowych sprawach a co byś chciała wiedzieć ?
Paula no no, oby to było to,przerwij tą złą passę na naszym wątku
Ja jutro popołudniu odbieram wyniki posiewu i mam nadzieje sa ok i umowimy się juz na hsg...Evaa lubi tę wiadomość
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualnyMelduje się i ja. Jeszcze przed kawą i śniadaniem.
Kasia oby wyniki były dobre, zrobisz szybko HSG i będziesz miała z tym spokój
a ja patrzę na swój wykres i kurcze jeszcze nigdy nie miałam takiego hmmm ładnego. Zawsze jakieś zęby, spadki,skoki a teraz... Szok. Mój organizm ma ostatnią szansę na poczęcie naturalne, niech się lepiej spina
O 11 mam usg tarczycy i odbiorę wyniki badań z poniedziałku. Oby wszystko było dobrze.
miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 08:40
-
kasiarzyna wrote:Helen ja siedzę w ewidencji księgowej i bankowych sprawach a co byś chciała wiedzieć ?
Paula no no, oby to było to,przerwij tą złą passę na naszym wątku
Ja jutro popołudniu odbieram wyniki posiewu i mam nadzieje sa ok i umowimy się juz na hsg...
No Paula go go ) przydałby się tu nowy bobas -
renieczka wrote:Melduje się i ja. Jeszcze przed kawą i śniadaniem.
Kasia oby wyniki były dobre, zrobisz szybko HSG i będziesz miała z tym spokój
a ja patrzę na swój wykres i kurcze jeszcze nigdy nie miałam takiego hmmm ładnego. Zawsze jakieś zęby, spadki,skoki a teraz... Szok. Mój organizm ma ostatnią szansę na poczęcie naturalne, niech się lepiej spina
O 11 mam usg tarczycy i odbiorę wyniki badań z poniedziałku. Oby wszystko było dobrze.
miłego dnia -
Evaa wrote:A ja zdycham z boli brzucha.... nie cierpie okresu.
Kasiak 3mam kciuki za wyniki... Milego wieczoru dziewuchy.
mnie starsznie brzuch bolał, jak miałam te mięsniaki, wycieli je i teraz już mam 30% boli z tego co było wcześniej.
Na przyniesienie ulgi podczas własnie takich mocnych okresów jest równiez niepokalanek mnisi, moze u Was tez jest do dostania?tylko bys musiała im podać w aptece łacińską nazwę...
mi pomagają też ćwiczenia i picie ciepłych herbat, rozkurcza mięśnie.
Miłego biegania )