Rocznik '84 stara się o dzidziusia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Walczaca przykro mi jezeli sie teraz nie udalo ale na pewno w koncu sie uda.
Bratek czekanie na wyniki zawsze jest stresujace ale bedzie dobrze i pamietaj stres jest naszym wrogiem
A ja powinnambyc w okresie owulacyjnym jezeliwogole bedzie owu w tym mcu....Bratek lubi tę wiadomość
-
Bratku nie wiem jeszcze kiedy na wizyte bo okresu jeszcze nie mam. Powinnam dostac około 26 więc szansa jeszcze jest ale testy raczej już powinny wychodzic dodatnie gdyby sie udało. jak dostane do do 3 dnia musze się stawić u Pani Doktor i dowiem sie co i jak. na pewno napiszę
Ania_84, Bratek lubią tę wiadomość
Dwie nieudane IUI
2 nieudane ICSI - 3 transfery - dwie ciąże biochemiczne
Szczepienia immunologiczne
do 31.12.2016 liczymy na naturalny Cud potem 3 procedura
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
Hej kochane
Walczcaca trzymam kciuki
a ja przekazuje najswiezsze info 16 listopada odbedzie sie histeroskopia ..jelsi wszytsko dobrze pojdzie w grudniu IUI
Rudziutka GRATULACJEWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 12:51
Bratek lubi tę wiadomość
-
Aniu trzymam kciukasy:)Dwie nieudane IUI
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
Hej Kochane!
Aniu! Trzymam kciuki za histeroskopie ale bardziej za IUI.
Trzymam za Was kciuki, ale nie mam czasu nadrobic.
Ktoras z Was pytala o zdjecie, ja niestety nie umiem wstawiac tu zdjec, jak mi lopatologicznie napiszecie to moze sie naumiem.
Jestem bardzo szczesliwa, ale jak to po takim wysilku czasem mam znizki formy. Malo snu daje sie we znaki, ale dlavtakiej kruszynki zniose wszystko. Zycze kazdej z Was takiego prywatnego slonca!
P.s. tak, jestesmy w domu od piatku, ale walczymy z czestszym karmieniem, bo mala ma lekka zoltaczke. W szpitalu pewnie by ja naswietlali a tak pozostaje dopajac woda i czesto karmic.
Sciskam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 21:47
-
Walcząca, trzymam zatem kciuki za szybkie nadejście nowego cyklu, chociaż.... Wiadomo, że byłoby fajniej, gdyby @ nie przyszła z racji......
Aniu, cudownie!!!!!! Czyli dawca już wybrany? A w końcu zdecydowaliście się na zabieg w PL czy w Czechach?
My odebraliśmy dziś wyniki nasienia. Poprawiają się, uffffffff )))))) (tfu tfu TFU, rzecz jasna!!!! ) -
nick nieaktualny
-
Hej:)
Ja w piątek jadę na wizytę będziemy weryfikować czy badania są ważne te które są po terminie będziemy powtarzać i robić dodatkowe potrzebne do IVF. I lecim z koksikiem:) Mam nadzieje, że z sukcesem:)Bratek lubi tę wiadomość
Dwie nieudane IUI
Hej:) A co tutaj taka cisza? czyżby zaduma przed Zaduszkami?Dwie nieudane IUI
Podobno ma być ładnie i 17 stopni.
U mnie macierzyński powoli się kończy, do 3 grudnia mam, a potem urlop aż do marca.
Ola trzy dni temu zrobiła swoje pierwsze samodzielne kroczki.
Jak tam staraczki na placu boju? Która ma w planach test w najbliższym czasie? -
Hej:0
Ja właśnie wróciłam z Wawy. Większość badań mamy aktualnych więc tylko morfologia, dzisiaj dostałam pierwszą szczepionkę na WZW (2 dawka za miesiąc). I jak wszystko dobrze pójdzie to w grudniu zaczynamy stymulację do IVF.
Od dzisiejszego wyniku AMH będzie zależalo jakim trybem pójdziemy. Czy pełna stymulacja czy stymulacja na cyklu naturalnym). Ta druga jest sporo tańsza i płaci się za poszczególne etapy (więc jeżeli komórka się nie zapłodni to nie płacimy 7200 wtedy cały koszt to 1500 za punkcję). Komórek przy tej stymulacji na pewno będzie mniej ale musze mieć AMH >0,5. Jeżeli będzie poniżej to zaczynamy pełną stymulację i tutaj jak uzyskamy np 5 komórek to pomimo tego, że np żadna z nich się nie zapłodni to płacimy 7200. Trzymajcie kciuki aby AMH było >0,5 chociaż szanse są małe;(Bratek lubi tę wiadomość
Dwie nieudane IUI
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać.