Rocznik '84 stara się o dzidziusia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
paaulla84 wrote:JRY1984 serdecznie gratuluję i życzę spokojnej nudnej ciąży !
Walcząca mocno trzymam kciuki, aby wszystkie były dojrzałe !
Aniu wyniki posiewu dobre?
Milcia niech Maleństwo rośnie dalej zdrowo
Dziewczyny zostałam Mamą, mam śliczną Córeczkę, która przyszła na świat przez cesarskie cięcie, teraz walczymy z karmieniem piersią, jak będę miała więcej czasu to napiszę! Życzę Wszystkim Staraczkom, aby jak najszybciej zobaczyły dwie kreseczki !!!!
dzieki ze pytasz tak posiew ok teraz czekamna chlamydie i na@ -
Hej kochane
chciałm tylko pwiedzieć że dziś rozpoczeło się plamienie jutro najprawdopodobniej 1 dc,
dzis zrobiłam na szybko USG piersi - wszytskook wyniki BIRADS I ,
USG gin - wszytsko ok brak torbieli, pecherzyków przetrwałych wiec od 3 dc zaczynam stymulacje
11 dc wypadniej najprawdopodobniej 28 grudnia i wtedy wizyta w Novum
może przed sylwkiem IUI
Chlamydia trachomatis Ch. trachomatis met. PCR, jakościowo Ujemny to chyba dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 19:31
-
Ania_84 wrote:Hej kochane
chciałm tylko pwiedzieć że dziś rozpoczeło się plamienie jutro najprawdopodobniej 1 dc,
dzis zrobiłam na szybko USG piersi - wszytskook wyniki BIRADS I ,
USG gin - wszytsko ok brak torbieli, pecherzyków przetrwałych wiec od 3 dc zaczynam stymulacje
11 dc wypadniej najprawdopodobniej 28 grudnia i wtedy wizyta w Novum
może przed sylwkiem IUI
Chlamydia trachomatis Ch. trachomatis met. PCR, jakościowo Ujemny to chyba dobrze
Paulla gratulacje:)
Aniu trzymam kciuki za IUI:) Ja pewnie wizytę będę miała albo 31 Grudnia albo 4 stycznia. Wszystko zależy od poniedziałkowej bety (czy będzie ladnie przyrastać)Ania_84, nowatorka lubią tę wiadomość
Dwie nieudane IUI
2 nieudane ICSI - 3 transfery - dwie ciąże biochemiczne
Szczepienia immunologiczne
do 31.12.2016 liczymy na naturalny Cud potem 3 procedura
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
Walcząca wrote:Paulla gratulacje:)
Aniu trzymam kciuki za IUI:) Ja pewnie wizytę będę miała albo 31 Grudnia albo 4 stycznia. Wszystko zależy od poniedziałkowej bety (czy będzie ladnie przyrastać)
ulalala Gratulacje .. tzrymam kciuki za przyrost -
JRY1984 - GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!! Rośnijcie zdrowo!!!! Cudowna wiadomość )))))))
paaulla84, ogromne, ogromniaste gratulacje )))))))) Mam nadzieję, że sytuacja z karmieniem opanowana :-*
Aniu, świetne wiadomości ))) 28.12. tuż tuż ))))
Walcząca, kciuki za przyrost!!! Dawaj znać, co i jak
Milcia, bardzo się cieszę, że tak ładnie rośniecie ))))
A u nas kolejny cykl.... W poprzednim wrzuciliśmy trochę na luz, bo zbyt wiele innych spraw siedziało nam na głowie. Teraz, niestety, chyba jakiś przestój świąteczny. Coś miała moja gin się ze mną umawiać, ale w końcu nie dała żadnego terminu Szkoda, bo planowała wprowadzenie nowych leków, jeśli wyjdzie mi MTHFR. A, niestety, wyszło.
-
Hej:)
jutro jadę na sprawdzenie bety ale dzisiaj zrobiłam test o czułości 25 i wyszła blada krecha (i to nie z porannego moczu) Także beta wzrosła pytanie o ile. Mam nadzieje, że o tyle ile powinna:)
Milcia to tak wcześnie już można zobaczyć płeć? Super miałabyś już wszystkich w domu:)
Aniu trzymam kciuku cały czas mocno zaciśnięte:)
W ogóle za Was wszystkie trzymam kciuki:)Bratek, Ania_84 lubią tę wiadomość
Dwie nieudane IUI
2 nieudane ICSI - 3 transfery - dwie ciąże biochemiczne
Szczepienia immunologiczne
do 31.12.2016 liczymy na naturalny Cud potem 3 procedura
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
Hej laseczki! Widze, ze sie zieleni!
Jry1984 gratuluje! Spokojnej ciazy!
Paula! Gratuluje! Napisz jak tylko bedziesz mogla co i jak!
Walczaca! Oby przyrost byl mega!
Aniu! Widze, ze u Was wszystko na nanleoszej drodze! Powodzenia!
Milcia! Chlopaczek! To bedziesz miala parke!
U nas sajgon, wszystko w biegu, mloda nie lubi spac w dzien, ale w nocy jest lepiej. Powoli sie ogarniamy i poznajemy.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
My jutro wyjeżdżamy na Święta - przypuszczam, że komputer pójdzie w odstawkę na ten czas, dlatego już teraz życzę Wam, moje Kochane, zdrowych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia. I niechaj przyniosą ukojenie naszym troskom, a nadchodzący rok pełen będzie różowych kresek i szczęśliwych narodzin!!!!! ))
Rudziutka7 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane my juz po podgladach
28 grdnia były 2 pecherzyki na prawym 13 i 12 mm , na lewym jeden 12 mm endo 8 mm dostałam dwa zastrzyki menpour
dzis usg pokazało
na prawym jajniku dwa pecherzyki po 18 mm, na lewym jeden 13 mm , endo 15mm
o 16 dzowne do Novum dr mi powie o ktorej wziasc zastrzyki z pregnylu
a jutro o 12:20 IUI