Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ewcia, chcialabym zeby tak bylo, czuje podbrzusze jak na okres ale poki co narzie nie ma plamienia takze probuje nie myslec, ale dzis jakis dolek mnie chwycil, taki jakis rozwalony ten dzien. chyba za bardzo pragne tego dzidziusia, to czekanie mnie i glupie mysli mecza. Na domiar tego mam wrazenie ze wszyscy maja maluszki tylko nie my
nasze początki starań ( od listopada 2013)
-
nick nieaktualnyMadzia, głowa do góry ..
Może kup nowy termometr ? ja mam z MicroLife ale chyba też będę musiała zainwestować w nowy .. bo ostatnio Mi spadł
Gdzie mierzyć ? Najlepiej dowcipnie czyli w pochwie, Ja mierzę pod językiem ..
ale od nowego cyklu schodzę na dół ..
Ewcia niezły avatarek
-
nick nieaktualnyMadzia a robilas jakiekolwiek badania hormonow, bo skoro ostatnio mialas 43d cykl to moze warto byloby sie wybrac do gina. Moze jakies stresy masz. Najpewniejszy test bedzie z krwi wtedy na pewno Ci wyjdzie wlasciwy wynik. A termometr to najlepiej zwykly szklany trzeba go troche potrzymac nawet z 10minut, ale jest tani i dobrze wskazuje tempke. Te elektr.zeby dobrze mierzyly to musisz drogi kupic i dobrej firmy microlife jak Lena nap.lub z brauna, bo tanie pokazuja co chca i jak chca.
-
Cześć Dziewczyny,
Można dołączyć?
My w trakcie 4 cyklu starań (to takie starania "na poważnie", wcześniej co prawda się nie zabezpieczaliśmy, ale też nie wiem czy kochaliśmy się w płodne. Może tym razem się uda?
Swego czasu miałam problemy z prolaktyną, aktualnie zbita Castagnusem z 41 na 18 przy normie 25. Podobno dla zajścia lepsza jest jeszcze niższa, ale i tak mam nadzieję.
A nie wiecie czy androstendion też może wpływać? Bo niestety też mam (miałam?) podwyższony... mam problemy z cerą, dzięki temu dowiedziałam się o problemach z hormonami.
Pozdrawiam wszystkie staraczki
-
Gratuluję Ewelcia
Ciekawe to co piszesz o tym Concesive Plus - pierwszy raz słyszę o czymś takim. Kupiłabym od razu, ale mój chłop powie, że wpadam w paranoję ale z drugiej strony ja z tych suchszych, więc może i na ogólny komfort seksu by wpłynęło?
-
Witam dziewczyny
Ewelcia gratuluję
Madzia oby kwiecień był dla Ciebie szczęśliwy
Ja na razie myślę odpuścić,zresztą do maja to i tak nie możliwe bo biore ten cholerny ovulastan
Nie będę na siłę się starać,(dziś tak myślę)
Na razie zobaczymy czy torbielowaty się wchłonie,oby. -
nick nieaktualnyEwelcia wrote:Hej dziewczyny, dołączam się nieśmiało:) Jakoś wcześniej nie widziałąm tego tematu:/
Mi się udało Na początku lutego poroniłam, potem cykl bezowulacyjny a teraz II krechy Bardzo się cieszę, choć jestem pełna obaw:/ Beta z 12dpo 206,2 czekam na kolejny wynik żeby sprawdzić przyrost.
Trzymam za Was kciuki i wspieram w staraniach. A i co śmiesznie nie wiem na ile to faktycznie prawda ale staramy się z mężem już 6 cykli, teraz pierwszy z concesive plus (mam straszną suchość pochwy ). były 3 dni przed Ovu i się udało
Powodzenia!
Nic tylko pogratulować, ja już od sierpnia się staram i nic
Madzia mam nadzieje że nie podłamałaś się tym że ma @ przyszła ?
Szurabura nie wszystkim ten żel pomaga -
czesc dziewczyny! zobaczylam dzisiaj dopiero taki temacik i postanowilams ie dolaczyc do was
my z mezem staramy sie juz 6 miesiac, jak narazie bezowocnie ;/
w ubieglym roku stwierdzono u mnie pcos ale po 5 miesiacach brania hormonow jak narazie wszystko sie unormowalo ale niestety robilismy badanie nasienia meza i ruchliwosc bardzo kiepska..
ostatnio mam strasznie ciezkie dni i widzac kolejne zdjecia dzieci na fb poprostu chce mi sie plakac...
tez tak macie?kami -
nick nieaktualnyCześć Kaami, niestety trzeba mieć twarde dupsko na to wszystko i pojemne żeby tam wszystko włożyć co nas przytłacza
Ważne że te plemniki są a zawsze je można podreperować suplementami i innymi witaminami
Ja zakupiłam salfazin dla Mojego ale widocznie nie potrzebnie ..
Co nie zmienia faktu że będę Go " futrować " ile wlezie !!
Bo mimo tego że wyniki dobre to leukocyty ma i jakieś bakterie ..
Nie poddawaj się i głowa do górypaulashells lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
halo dziewczyny, dzis zbadalam temp 36,1 2 dzien malpy, czuje ze moglabym spac i spac poważna rozmowa z mężem, a propo fajeczek i mysle ze troche poskutkowalo namiawiam go na badanie nasienia, bo jakos to wszystko zrzucilam na siebie, a przeciez to chyba wspolne pragnienie prawda? Buziole i milego dnia wszytkim dziewczynom i tym wczesniejszym i nowym
Lena87 lubi tę wiadomość
nasze początki starań ( od listopada 2013)
-
Kaami ja też niestety tak mam,w dodatku moja sąsiadka urodziła 17 stycznia,wtedy moja Madzia miała się też urodzić,ona teraz spaceruje z wózeczkiem koło mojego domu a mi została tylko droga na cmentarz
Ale głowa do góry,nie wolno się poddawać!