Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwcia - Wszystko będzie wiadomo po południu ..
Na tą chwilę czuję jak ogarnia Mnie stres, panika ..
Misiakisia, wiem że różne cuda się zdarzają .. ale bez owualcji czy bądź pęcherzyków cudów na kiju nie oczekujWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 12:24
-
nick nieaktualnyMadzia rob test i dawaj cynka, jak juz jest po terminie miesiaczki to nie ma co czekac.
Lena daj znac co u Ciebie, o ktorej idziesz do gina?
Czytalam gdzies na forum, ze dowodem na to z e byla owulacja jest ciaza. Dobre to ja wobec tego nigdy nie mialam haha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo zrozumiałe, ale zawsze jakaś nadzieja jest ..
A gdy ja widzę że mój śluz od początku cyklu jest kremowy no to już w ogóle dołek jest ..
Mimo tego że piję dużo wody, olej z wiesiołka łykam .. Witaminy, cyclodynon itd ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 14:24
-
nick nieaktualnyewcia21k wrote:Lena i jak wyniki męża?
Powiem Ci nie rozpisali się za dużo, następnym razem pojadę do kliniki zrobić badanie ..
pH=9
Objętość 3,0 ml
Ilość plemników w 1ml 119.900.000
w preparacie bezpośrednim : leukocyty 2-3wpw poj.bakterie
formy młode plemników: 0-2 wpw
ruchliwość 70 % wykazuje ruch żwawy
10 % wykazuje ruch drgający
20 % wykazuje brak ruchu
morfologia 90% wykazuje prawidłową budowę
10% wykazuje patologiczne zmiany
Upłynnione zupełnie po 30 minutach
Barwa: mleczna mętna -
nick nieaktualny
-
halo dziewczyny brzuch mnie cholerka boli jak na @, ale ide robic test, jednak nie moge wytrzymac boje sie jak cholera ale ide, moze cos wyjdzie ...Lena 87 trzymaj sie to juz tez sukces ze maz ma dobre wyniki ) dziewuszki trzymajcie kciuki, dam znacnasze początki starań ( od listopada 2013)
-
nick nieaktualnyMADZIA 87 wrote:no i negatywny, narazie 1 krecha moze rano cos sie zmieni, nie wiem nadzieja matka...
Kochana, jeśli w tym cyklu się nie uda, to proponowała bym prowadzenie wykresu mierzenie temperaturki przynajmniej będziesz wiedziała jak Twój organizm się zachowuje, a i My będziemy miały wgląd
Ewcia cieszy Mnie ten fakt że jednak coś jest w miarę w porządku
Teraz muszę ja zadbać o siebie .. -
dzis test, też negatywny. Powiem tak jak to u mnie pokrecilo sie od grudnia zeszlego roku z miesiaczkami. Zawsze mialam ja co 28 -29 dni, naprawde w miare regularnie, a bylo tak:
listopad 2013- 22 dnia miesiaczka
grudzien 2013- 21 dnia
styczen 2014- brak (i tu myslalam ze sie udalo) malpa jednak pojawila sie ale..
dopiero 1 lutego 2014 czyli w 43 dc
a potem w marcu 2014 - 5 dnia.
No wiec tak to wyglada. Badałam w tym miesiacu temp. ale cos chyba nie tak z moim termometrem bo pokazuje za niska temp. typu 35,2 lub 35,6. No i pytanie czy badac w pochwie czy w papie czy pod pacha ?nasze początki starań ( od listopada 2013)