Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Madzianka u Ciebie dzień mamy a u mnie dziś urodziny i też prezentu nie ma niestety
Idę dziś do gin,bo jakiś ten @ inny jak zawsze
Nie przejmuj się,rok 2015 będzie naszym rokiem -
nick nieaktualnyJuz jest kwiecien to w tym roku raczej zadna z Nas nie da rady urodzic, ale 2015 czemu nie.
Choc od razu gdzies z drugiej strony atakuja mnie czarne mysli bo w koncu ktory to rok z kolei wkrecam sobie takie bajki, lepiej jest sie niczego nie spodziewac, niczego nie zakladac. -
nick nieaktualnyArizona 87 ja teoretycznie jeszcze mam szanse w tym roku urodzić (owu miałam tydzień temu w poniedziałek), jednakże boję się, że zaszłam w ciąże. TSH wysokie (wyniki odbierałam w ostatni piątek) i boję się, że będzie powtórka z "rozrywki", tzn znowu poronienie. Nie wyszukiwano u mnie przyczyn bo to pierwszy raz było ale ja podejrzewam tarczycę, że była tego przyczyną. Za tydzień powinnam dostać @ ale czy dostanę to się okaże.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Halo dziewczyny, narazie nie ma u mnie @, a miała być niby 30.03. mam nadzieję, że jej nie będzie, przez jakieś kilka dni męczyły mnie mega wzdęcia, tak jakbym miala wybuchnąc ! Dziś czuję taki dyskomfort w podbrzuszu, obu to nie byla @. Leczę też niedoczynną tarczyce. Czy któraś z was potafi określić jakie powinno byc odczucie badając szyjke? Nie chce robic testu, strasznie boje sie ze znow sie zawiode.nasze początki starań ( od listopada 2013)
-
nick nieaktualny
-
Dzieki arizona 87 . Badałam i jak dla mnie jest na tyle wysoko ze ciezko mi ja dotknac i "tego wszystkiego tam jakos duzo " tzn sama szyjka twarda i zamknieta ale wokol niej takie rozpulchnienie
arizona 87 lubi tę wiadomość
nasze początki starań ( od listopada 2013)
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczynki. Czy ja rowniez moge dolaczyc? Witam wszystkie i 3mam kciuki juz od poczatku za kazda za te 2 kreski! Ja dzis mam dzien spodziewanej (nie!) @... caly cykl jakos dziwnie- bole brzucha, piersi- takie "nienormalne"... dzis brzuszek tez pobolewa ale b.lekko. juz 2 razy biegalam do lazienki ale nic...(oby tak dalej!!!) Bd naj naj najszczesliwsza jak sie uda zreszta pewnie jak Wy wszystkie Kobietki!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena musisz myśleć pozytywnie
Siostra poszła do gin z wynikami męża i gin jej powiedziała,że z takimi wynikami to tylko in vitro,a ona w tym samym tyg zaszła w ciążę i teraz jest 8tc Nie ma się co nastawiać negatywnie Trzymam kciuki za dobre wyniki
Witaj Misiakisia