Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyarizona 87 wrote:Nie zaznaczam, nie mierze temp.itd. W ciagu 4 lat takiego wpisywania predzej wyladowalabym w wariatkowie niz na porodowce
Może i tak, ale zawsze masz jakiś wgląd i porównanie cykli ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 22:09
arizona 87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Znaleźć dobrego lekarza, to jak szukanie igły w stogu siana ..
Arizona dlaczego nie masz udostępnionego wykresu ?
Masz niestety 100% racji z tymi lekarzami, masakra jakaś, dla mnie "hitem" jest pani doktor, która twierdziła, że kwas foliowy należy przyjmować tylko w drugiej fazie cyklu, kiedy istnieje prawdopodobieństwo, że doszło do zapłodnienia...Lena87, polkosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Halo u nas starania zaczęły się w listopadzie 2013, ale z taka naprawdę kontrolą (temp śluz) to dopiero od stycznia tego roku. Póki co czekamy a @, wg Ovufriend ma sie pojawić już 30 marca... A może tym razem się uda.nasze początki starań ( od listopada 2013)
-
MADZIA 87 wrote:Halo u nas starania zaczęły się w listopadzie 2013, ale z taka naprawdę kontrolą (temp śluz) to dopiero od stycznia tego roku. Póki co czekamy a @, wg Ovufriend ma sie pojawić już 30 marca... A może tym razem się uda.
Hej dziewczyny u mnie @ tez powinna pojawic sie 30 marca mam nadzieje ze dostane prezent bo w Anglii akurat 30 marca wypada Dzien Matki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ANDI87 wrote:Ja czekam na na @ tempka skacze góra dół ale nie wróciła do normy, tet negatywny czekam kiedy warto powtorzy c test?