Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie moje drogie staraczki!!! Ja tu już trochę czasu jestem. Staramy się o pierwsze dziecko. A staramy się jakiś 14 cykl a może i 15..Ani razu nie ujrzałam 2 kresek. Maz dopiero 3 kwietnia ma swoje pierwsze badanie nasienia. Jestem pewna ze nam się uda. Staram się nie myslec i trochę odpuscic i jest mi z tym dobrze. Taka wola Boga,ze dziecko urodzi się później..niz myslalam i chciałam
A wam kochane zycze wytrwalosci w dazeniu do celu i nie tracenia nadzei!!!! -
nick nieaktualnyByłam u lekarki po wyniki między innymi TSH. No i wielkie było zdziwienie mojej lekarki gdy się okazało, że wynik jest 4,55 czyli większe niż prawie 3 miesięcy. Za 6 tygodni mam powtórzyć i jeśli dalej będzie taki wynik lub większy automatycznie dostaje skierowanie do endokrynologa. Nagle moja lekarka dostrzegła problem. Poza tym jak mówiłam jej, że mimo to, iż dosyć dużo jem nie umiem przytyć a wręcz przeciwnie nieraz nawet chudnę. Więc prawdopodobnie to tarczyca będzie tego przyczyną.
-
nick nieaktualnymalufka wrote:Byłam u lekarki po wyniki między innymi TSH. No i wielkie było zdziwienie mojej lekarki gdy się okazało, że wynik jest 4,55 czyli większe niż prawie 3 miesięcy. Za 6 tygodni mam powtórzyć i jeśli dalej będzie taki wynik lub większy automatycznie dostaje skierowanie do endokrynologa. Nagle moja lekarka dostrzegła problem. Poza tym jak mówiłam jej, że mimo to, iż dosyć dużo jem nie umiem przytyć a wręcz przeciwnie nieraz nawet chudnę. Więc prawdopodobnie to tarczyca będzie tego przyczyną.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
my niestety z pewnych wzgledow musimy przerwac starania na ok pol roku.. bardzo mi szkoda tego czasu tymbardziej ze przez 10 cykli nam sie nie udawalo.. a jesli chodzi o tsh to po pol roku staran mimo ze gin mowila ze wszystko w porzatku poszlam do endokrynologa z wynikiem ths 2,6 bodajze i endo zapisala mi leki na zbicie mowila wlasnie ze najlepsze dla starajacych sie jest ok 1
-
nick nieaktualnyewcia21k wrote:Ja niestety dostalam dzis @. Teraz czekamy do maja
Nowy cykl i możliwości .. nie przejmuj się
u Mnie już jest końcówka tylko ciekawa jestem czy będzie owulka, śluz, pęcherzyki ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 17:28