Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWrocławianka - skoro masz, to się trzeba cieszyć i doceniać!!
Ja bym bardzo chciała mieć naturalne jajeczkowanie
Werni - cisza, bo wszystkie na coś czekają Ja np w piątek mam monitoring (21 dc), ale niczego nie czuję, więc obawiam się, że po prostu stymulowanego jajeczkowania nie było.. -
Dziewczyny, mam ważne pytania. Po pierwsze mam w sobotę wesele koleżanki, pytanie brzmi czy mogę pić? Jeśli tak jakie ilości, czy jest jakaś możliwość sprawdzenia czy w ogóle jestem w ciąży ? Owulacje miałam dopiero tydzień temu a test ciążowy z wczoraj nic nie pokazał... Pytanie drugie brzmi, zakładając że jestem w ciąży , jakie mogę zażywać lekarstwa na przeziębienie, bo zmarzłam w pracy i strasznie źle się czuje
-
Wrocławianka ja 9 dpo robiłam test paskowy (ten najtańszy z allegro) i dostrzegłam na nim bardzo jaśniutką kreskę (ledwo widoczną) dlatego 10dpo pobiegłam na krew i był już pozytywny beta 39 sobota czyli dzień wesela też będzie u ciebie 9tym dpo, może warto wtedy z rana zrobić test ja bym chyba nic wysokoprocentowego nie przełknęła
-
niedawno razem z wami sie staralam i szybko mi sie udalo, bo w 2 cyklu,
a teraz nie mam sily nawet wstac z lozka,
ciekawe czy kiedys stane na nogi? i bede mogla sie jeszcze starac?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 09:17
-
Pati kochana trzymam kciuki zeby Ci sie udalo zajsc i miec zdrowego bobaska :*
Miluszka wiedzialam superrrrrr gratulacje kochana
Wroclawianka lec moze sie udamiluszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczynki, bylam u lekarza. Wyniki wszystkie dobre. Dal mi recepte na CLO i Duphaston plus monitoring. Ale kurcze nie wiem czy to dobrybpomysl. Nie kazal badac progesteronu, testostetonu i estradiolu bo niby sensu nie ms. Nie wiem czy go sluchac czy isc do innego lekarza. Nie wiem co robic...niby mam naturalna owulacje i boje sie, ze juz w ogole moze mi sie rozwalic cykl i dopiero bedzie klopoy. Powiedzial, ze badania mamy ok i to wszystkie juz sa, a mialam: LH, FSH, TSH, FT3, FT 4, PROLAKTYNE, ASA I HSG, a maz mial Nasienie i ASA. NIE wiem co robic:( chyba pojde do jeszcze jednego na konsultacje.
-
nick nieaktualnyAaneta wrote:Dziewczynki, bylam u lekarza. Wyniki wszystkie dobre. Dal mi recepte na CLO i Duphaston plus monitoring. Ale kurcze nie wiem czy to dobrybpomysl. Nie kazal badac progesteronu, testostetonu i estradiolu bo niby sensu nie ms. Nie wiem czy go sluchac czy isc do innego lekarza. Nie wiem co robic...niby mam naturalna owulacje i boje sie, ze juz w ogole moze mi sie rozwalic cykl i dopiero bedzie klopoy. Powiedzial, ze badania mamy ok i to wszystkie juz sa, a mialam: LH, FSH, TSH, FT3, FT 4, PROLAKTYNE, ASA I HSG, a maz mial Nasienie i ASA. NIE wiem co robic:( chyba pojde do jeszcze jednego na konsultacje.
-
nick nieaktualny
-
Dea28 wrote:Pati tulę mocno :*
miluszka gratulacje - a który to Twój cykl z CLO?
Dziewczyny Dziękuję za gratki i mocno trzymam za Was kciuki! Dalej nie mogę uwierzyć że się udalo, wlasnie czekam w kolejce w laboratorium na pobranie krwiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 06:40
-
Wroclawianka trzymamy
Aneta dobrze radzi pirelka, jak masz naturalna ovu to po co clo, tylko przestymuluje sie i bedzie wiekszy klopot, i dupek... dziwny ten lekarz jak nie kazal badan robic, lec do innego lekarzapirelka lubi tę wiadomość