Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny podpowiedzcie mi jeszcze jak to jest z tym monitoringiem ? W które dni i ile razy powinno się monitorować owulację? Bo mi chyba coś tu nie pasuje... Mi mój lekarz kazał przyjść 8 d.c. potem 12 d.c. a potem 18 d.c twierdząc że owulacja będzie 14 d.c... Czemu nie chciał monitorować w 14 d.c czy np. w 15 ??
-
Wrocławianka wrote:Dziewczyny podpowiedzcie mi jeszcze jak to jest z tym monitoringiem ? W które dni i ile razy powinno się monitorować owulację? Bo mi chyba coś tu nie pasuje... Mi mój lekarz kazał przyjść 8 d.c. potem 12 d.c. a potem 18 d.c twierdząc że owulacja będzie 14 d.c... Czemu nie chciał monitorować w 14 d.c czy np. w 15 ??
ja byłam 10dc 13dc i 15dc.prywatnie. 16dc byłam na nfz i było już po owu.
-
madziak przydadzą się choć u mnie dziś @ ale na nią czekałam bo wiedziałam że cykl bez owu
Wrocławianka Werni ma racje. ja przeważnie chodze koło 9-10 dzień potem 13-14 i zależy jak sytuacja bo mam bardzo mało cyklów z owu.werni lubi tę wiadomość
-
Ale ja byłam 12 dc i mi powiedział że za dwa dni będzei owulacja (według niego) to czemu nie kazał mi przyjść 14 dc tylko dopiero 18 dc??
w końcu OVU wyliczył mi owulacje na 14 dc rzeczywiścieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 18:11
-
nick nieaktualnyJa chyba niedługo będę musiała podjąć jakąś decyzję o dokładnym monitoringu.. mija już tyle czasu, że trzeba będzie niedługo podjąć jakieś kroki związane z wizytami, tylko jakoś tak nie chcę do siebie dopuszczać tych myśli. Po lekarzach już się ochodziłam i niby było wszystko ok..ale w tym roku mija 2 lata starań i bez zabezpieczeń, choć ostatnio odpuściliśmy kompletnie i pewnie przy takiej częstotliwości ciężko byłoby się wstrzelić
-
nick nieaktualny