Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
jestem ciągle śpiąca i nie mogę na niczym skupić, do tego chodzę i ciągle śmieję się do siebie i nie wiem czy to możliwe ale zaczęły się zachcianki mąż mówi, że na pewno będzie chłopak sądząc po moim zachowaniu, śmieje się, że ciągle coś odpierdzielam w domu Miłej niedzieli Kochana!
madziak2202, werni, Ania-nowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymiluszka powodzenia na badaniach, wcześnie jakoś
Ja zbieram się do pracy, piersi nadal nic nie bolą. Po kąpieli wieczornej bolał mnie troszkę brzuch jak na @ i lekko krzyż, ale ogólnie jestem chyba troszkę przetrenowana
miluszka daj znać jak wyniki -
Miluszka daj znac a co do grzybow mama jak zwykle znalazla, tata tez
Aneta ciekawe co lekarz powie tez daj znacmiluszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej, dziewczyny bylam i lekarza i... Wyniki ok. Mam powtorzyc prl, pecherzyk w prawym jajniku 17 mm. Przepisala mi Mama Dha premium, magme b 6 i acard. Dala dwa rozwiazania... Mozna zrobic jeszcze badanie sprawdzajace caly stan macicy i wykluczyc endometrioze. Ale to zabieg pod calkowita narkoza a druga sprobowac inseminacji:( albo caly czas sie starac ze wspomagaczami
zmartwila mnie to,endometrioza...szcxerze to myslalam, ze jak hsg ok to wyklucxa to,endometrioze no, ale wiadomo nie znam sie... Co myslicie? Pomozcie, jestem w rozsypce:((( zrobila mi dokladne usg, badanie i badanie piersi. -
Piszę Wam na szybko, moja beta 18 dop---> 577,60
Pirelka u nas trzeba w kolejce stanąć o 6 rano żeby wejść o 7 i zdążyć do pracy oddalonej o 30 km na 7:30 powiem Ci, że to wyzwanie
Kochane lecę, bo dziś jedziemy do Rodziców, jeszcze nie wiedzą o ciąży:-)
Aaneta, ja też bym poddała się temu badaniu, powodzenia w podjęciu decyzji! Ile miałabyś czekać na takie badanie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 13:52
Ania-nowa, pirelka, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWow, Kochana ale masz wysoką betę
Współczuję, u mnie laboratorium do 12 chyba czynne od 7 chociaż jeśli ktoś musi jechać do pracy to fakt, wyzwanie i nie ma innego ratunku a Ty pracujesz?
Powodzenia w informowaniu rodziny daj znać pomiluszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia-nowa wrote:Wedlug OF miałam owulację 14 dc,współżycie było 2 dni przed i 2 po. Czyli chyba marna szansa na dzidziusia..
-
nick nieaktualnyAaneta wrote:Hej, dziewczyny bylam i lekarza i... Wyniki ok. Mam powtorzyc prl, pecherzyk w prawym jajniku 17 mm. Przepisala mi Mama Dha premium, magme b 6 i acard. Dala dwa rozwiazania... Mozna zrobic jeszcze badanie sprawdzajace caly stan macicy i wykluczyc endometrioze. Ale to zabieg pod calkowita narkoza a druga sprobowac inseminacji:( albo caly czas sie starac ze wspomagaczami
zmartwila mnie to,endometrioza...szcxerze to myslalam, ze jak hsg ok to wyklucxa to,endometrioze no, ale wiadomo nie znam sie... Co myslicie? Pomozcie, jestem w rozsypce:((( zrobila mi dokladne usg, badanie i badanie piersi.