X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik '87 - Zapraszam :)
Odpowiedz

Rocznik '87 - Zapraszam :)

Oceń ten wątek:
  • miluszka Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno dam znać Kochane :-)

werni lubi tę wiadomość

Ignaś 03.06.2016 r . ❤

3jgxhqvkjjzt497d.png
  • werni Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie moge sie doczekac co pokaze usg i powie gin :) jak sie czujesz kochana ? :)

miluszka lubi tę wiadomość

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • miluszka Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem ciągle śpiąca i nie mogę na niczym skupić, do tego chodzę i ciągle śmieję się do siebie i nie wiem czy to możliwe ale zaczęły się zachcianki ;-) mąż mówi, że na pewno będzie chłopak sądząc po moim zachowaniu, śmieje się, że ciągle coś odpierdzielam w domu ;-) Miłej niedzieli Kochana!

madziak2202, werni, Ania-nowa lubią tę wiadomość

Ignaś 03.06.2016 r . ❤

3jgxhqvkjjzt497d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po wycieczce, było miło ;) miluszka zazdroszczę tego stanu ;)

• miluszka Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Perełka życzę Ci z całego serca, tak jak i innym Dziewczynom abyście jak najszybciej doświadczyły tego uczucia, naprawdę ♡♡♡♡♡♡♡

werni, Ania-nowa lubią tę wiadomość

Ignaś 03.06.2016 r . ❤

3jgxhqvkjjzt497d.png
  • werni Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z rodzicami bylismy na spacerze po lesie :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez zazdroszcze Miluszka...i trzymam,kciuki za blizniaki. Pirelka oby @ nie przyszla, zycze Ci tego. Ja jutro o 11 mam lekarza. Zobaczymy co,on powie na te tabletko i czy da mi skierowanie na jakies badania.

• miluszka Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Kochane! Siedzę w laboratorium w kolejce na betę;-) noc mam nieprzespaną, jak co niedzielę, w pracy stres, atmosfera taka że się odechciewa.

Werni, jakieś grzyby znaleźliście podczas wczorajszego spaceru?

Ignaś 03.06.2016 r . ❤

3jgxhqvkjjzt497d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miluszka powodzenia na badaniach, wcześnie jakoś :D
    Ja zbieram się do pracy, piersi nadal nic nie bolą. Po kąpieli wieczornej bolał mnie troszkę brzuch jak na @ i lekko krzyż, ale ogólnie jestem chyba troszkę przetrenowana :P
    miluszka daj znać jak wyniki ;)

• werni Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miluszka daj znac :) a co do grzybow mama jak zwykle znalazla, tata tez :)

Aneta ciekawe co lekarz powie tez daj znac :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wedlug OF miałam owulację 14 dc,współżycie było 2 dni przed i 2 po. Czyli chyba marna szansa na dzidziusia..:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, dziewczyny bylam i lekarza i... Wyniki ok. Mam powtorzyc prl, pecherzyk w prawym jajniku 17 mm. Przepisala mi Mama Dha premium, magme b 6 i acard. Dala dwa rozwiazania... Mozna zrobic jeszcze badanie sprawdzajace caly stan macicy i wykluczyc endometrioze. Ale to zabieg pod calkowita narkoza a druga sprobowac inseminacji:( albo caly czas sie starac ze wspomagaczami
    zmartwila mnie to,endometrioza...szcxerze to myslalam, ze jak hsg ok to wyklucxa to,endometrioze no, ale wiadomo nie znam sie... Co myslicie? Pomozcie, jestem w rozsypce:((( zrobila mi dokladne usg, badanie i badanie piersi.

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko zastanawia mnie jedno.. Skoro jestem po owu to dlaczego mam rozciągliwy śluz? Trochę jestem tym pogubiona,jeszcze temp rośnie,normalnie nie ogarniam..

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaneta ja chyba zdecydowałabym się na badanie.

• miluszka Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piszę Wam na szybko, moja beta 18 dop---> 577,60 :-D :-D

Pirelka u nas trzeba w kolejce stanąć o 6 rano żeby wejść o 7 i zdążyć do pracy oddalonej o 30 km ;-) na 7:30 ;-) powiem Ci, że to wyzwanie :-)

Kochane lecę, bo dziś jedziemy do Rodziców, jeszcze nie wiedzą o ciąży:-)

Aaneta, ja też bym poddała się temu badaniu, powodzenia w podjęciu decyzji! Ile miałabyś czekać na takie badanie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 13:52

Ania-nowa, pirelka, werni lubią tę wiadomość

Ignaś 03.06.2016 r . ❤

3jgxhqvkjjzt497d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow, Kochana ale masz wysoką betę :D
    Współczuję, u mnie laboratorium do 12 chyba czynne od 7 ;) chociaż jeśli ktoś musi jechać do pracy to fakt, wyzwanie i nie ma innego ratunku ;) a Ty pracujesz?

Powodzenia w informowaniu rodziny ;) daj znać po :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ciągu dwóch miesięcy powinna mieć badanie.

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poradzicie coś?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania-nowa wrote:
    Wedlug OF miałam owulację 14 dc,współżycie było 2 dni przed i 2 po. Czyli chyba marna szansa na dzidziusia..:/
    szansa jest zawsze :) nie sugerowałabym się statystykami itd. każdy indywidualnie zachodzi w ciążę ;) spokojnie czekaj czy @ nadejdzie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaneta wrote:
    Hej, dziewczyny bylam i lekarza i... Wyniki ok. Mam powtorzyc prl, pecherzyk w prawym jajniku 17 mm. Przepisala mi Mama Dha premium, magme b 6 i acard. Dala dwa rozwiazania... Mozna zrobic jeszcze badanie sprawdzajace caly stan macicy i wykluczyc endometrioze. Ale to zabieg pod calkowita narkoza a druga sprobowac inseminacji:( albo caly czas sie starac ze wspomagaczami
    zmartwila mnie to,endometrioza...szcxerze to myslalam, ze jak hsg ok to wyklucxa to,endometrioze no, ale wiadomo nie znam sie... Co myslicie? Pomozcie, jestem w rozsypce:((( zrobila mi dokladne usg, badanie i badanie piersi.
    A ile czasu już się staracie? Ja bym się postarała jeszcze ze wspomagaczami jeśli dopiero zaczynasz z nimi przygodę, jeśli się nie uda to pierwsze poszłabym na badanie, a w ostateczności inseminację.

‹‹ 138 139 140 141 142 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ