Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja mam dziś 27 dc i lekkie plamienie, więc @ się zbliża WIELKIMI krokami...
Dabtka dzięki Mam nadzieję że uda mi się zajść jak najszybciej. Szczerze mówiąc to trochę mi się spieszy bo chciałabym jeszcze trójkę dzieci , a nie chcę rodzić po 35 roku życia
-
nick nieaktualnyWrocławianka wrote:Ja mam dziś 27 dc i lekkie plamienie, więc @ się zbliża WIELKIMI krokami...
Dabtka dzięki Mam nadzieję że uda mi się zajść jak najszybciej. Szczerze mówiąc to trochę mi się spieszy bo chciałabym jeszcze trójkę dzieci , a nie chcę rodzić po 35 roku życia
Ja też walczę o pierwsze dziecko, kiedyś chciałabym drugie, ale na razie modlę się by było choć jedno.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 11:20
-
nick nieaktualny
-
Slyszalam ze przy clo moga byc blizniaki to wszystko jest mozliwe i oby tak bylo
W tym cyklu robie przerwe. Jutro pojde zrobic badania. Dzis zamowilam wizyte u dietetyczki, bo chce przytyc na przyszly piatek. I zastanawiam sie nad monitoringiem.miluszka lubi tę wiadomość
-
Pirelka - drugi cykl właśnie się kończy...
Dabtka - ja nie marzę o trójce tylko o czwórce Córkę już mam 6 lat
A co do "Boga" - śmieszy mnie to... WSZYSTKO JEST W RĘKACH NATURY I LEKARZY!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 13:02
-
nick nieaktualny
-
Ja wiem i rozumiem , ale jak sobie człowiek coś ubzdura w głowie i się nakręci to potem tak ma jak ja... Panikuje już przy drugim cyklu (który i tak jest owulacyjny)... Jeśli się przy trzecim nie uda , przechodzę na dietę. Ja się tak straszliwie źle odżywiam że masakra! Mój mąż się nic nie odzywa na temat mojego jedzenia ale jak widzi że się martwię brakiem ciąży to mi mówi że powinnam zmienić dietę...
-
nick nieaktualnyWrocławianka - myślę, że nie należy wyśmiewać czyichś przekonań (tym bardziej, że ja to powiedziałam w żartobliwym tonie), równie dobrze mnie może śmieszyć, że ktoś wierzy w siłę tylko i wyłącznie medycyny, tak się składa, że należę do tego świata (szkoda, że nie mam specjalizacji z ginekologii ) i nawet nie wiesz, w ilu przypadkach to lekarze się modlą
-
Dziewczyny przesunęło mi dzień owu o jeden dzień później,proszę trzymajcie kciuki:)
Miluszka dołączam do życzeń o bliźniakach:)
Wrocławianka też tak mam,że niepotrzebnie się nakręcam,doszukuję objawów, a potem nic tylko rozczarowanie..
A mi marzy się dwójka dzieci,parka;) Ale na razie niech pojawi się to jedno wyczekane.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny