Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
super miluszka gratulacje
ja dziś po wizycie u gina - endo 7mm powiedział, że troche cienkie ale wystarczające no i jeden pęcherzyk pękł po podaniu Pregnylu, drugi jest ale już po owulce, pękł najprawdopodobniej między wtorkiem a dniem dzisiejszym ale nie był mi w stanie powiedzieć kiedy. kazał bete zrobić 19.10Dabtka2, miluszka, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie dzisiaj termin @. Boli mnie podbrzusze, kłują jajniki, uwiera, napiera i mam taki ucisk. Nigdy przed @ tak nie miałam, ale boję się nastawiać.
Ból gardła prawie minął, pozostało lekkie pieczenie, uszy i lekki katar.
Z rana miałam biegunkę i po niej to dopiero zaczął mnie boleć brzuch i podbrzuszeWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 07:35
-
nick nieaktualny
-
pirelka wrote:U mnie dzisiaj termin @. Boli mnie podbrzusze, kłują jajniki, uwiera, napiera i mam taki ucisk. Nigdy przed @ tak nie miałam, ale boję się nastawiać.
Ból gardła prawie minął, pozostało lekkie pieczenie, uszy i lekki katar.
Z rana miałam biegunkę i po niej to dopiero zaczął mnie boleć brzuch i podbrzusze
eeeejejej! ja tam Ci wróżę że się udało! a z tymi objawami jakbym czytała o sobie 1,5 tygodnia temu
o 15 mam wizytę u gin, z uwagi na mój powiększony jajnik...pirelka lubi tę wiadomość
-
pirelka tzrymam kciuki zeby nie przylazla franca, podobne objawy sa co do ciazy i okresu.
miluszka trzymam kciuki za wizyte
niedlugo ide po wynikiDabtka2, pirelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymiluszka wrote:eeeejejej! ja tam Ci wróżę że się udało! a z tymi objawami jakbym czytała o sobie 1,5 tygodnia temu
o 15 mam wizytę u gin, z uwagi na mój powiększony jajnik...
miluszka trzymam kciuki za wizyte. Daj znac poWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 15:01
-
Aaneta, pirelka nie dziękuje za kciukasy
Werni będzie dobrze
ja sie zastanawiam czemu nie kazał mi powtarzać badań typu prolaktyna, progesteron itp powiedział że nie widzi sensu. ale mnie kłuje lewy jajnik od wczoraj zwariuje zarazwerni lubi tę wiadomość