Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
super miluszka gratulacje

ja dziś po wizycie u gina - endo 7mm powiedział, że troche cienkie ale wystarczające
no i jeden pęcherzyk pękł po podaniu Pregnylu, drugi jest ale już po owulce, pękł najprawdopodobniej między wtorkiem a dniem dzisiejszym ale nie był mi w stanie powiedzieć kiedy. kazał bete zrobić 19.10
Dabtka2, miluszka, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie dzisiaj termin @. Boli mnie podbrzusze, kłują jajniki, uwiera, napiera i mam taki ucisk. Nigdy przed @ tak nie miałam, ale boję się nastawiać.
Ból gardła prawie minął, pozostało lekkie pieczenie, uszy i lekki katar.
Z rana miałam biegunkę i po niej to dopiero zaczął mnie boleć brzuch i podbrzusze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 07:35
-
nick nieaktualny
-
pirelka wrote:U mnie dzisiaj termin @. Boli mnie podbrzusze, kłują jajniki, uwiera, napiera i mam taki ucisk. Nigdy przed @ tak nie miałam, ale boję się nastawiać.
Ból gardła prawie minął, pozostało lekkie pieczenie, uszy i lekki katar.
Z rana miałam biegunkę i po niej to dopiero zaczął mnie boleć brzuch i podbrzusze
eeeejejej! ja tam Ci wróżę że się udało! a z tymi objawami jakbym czytała o sobie 1,5 tygodnia temu
o 15 mam wizytę u gin, z uwagi na mój powiększony jajnik...
pirelka lubi tę wiadomość
-
pirelka tzrymam kciuki zeby nie przylazla franca, podobne objawy sa co do ciazy i okresu.
miluszka trzymam kciuki za wizyte
niedlugo ide po wyniki
Dabtka2, pirelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNaprawde mialas podobnie? Mnie tak boli podbrzusze i jajniki jak nigdy. Nawet na owu az tak nie bolam dzis znowu mi sie w glowie zakrecilo ale lekko. Do tego piersi niby nie bola ale rwa w srodku jakby i w okolicy intymnej tez. Boje siewierzyc ze to to..miluszka wrote:eeeejejej! ja tam Ci wróżę że się udało! a z tymi objawami jakbym czytała o sobie 1,5 tygodnia temu

o 15 mam wizytę u gin, z uwagi na mój powiększony jajnik...
miluszka trzymam kciuki za wizyte. Daj znac po
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 15:01
-
Aaneta, pirelka nie dziękuje za kciukasy

Werni będzie dobrze
ja sie zastanawiam czemu nie kazał mi powtarzać badań typu prolaktyna, progesteron itp powiedział że nie widzi sensu. ale mnie kłuje lewy jajnik od wczoraj zwariuje zaraz
werni lubi tę wiadomość