Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnetaa,
Ja w Styczniu tez powracam na droge z lekarzem jezeli do tego czasu nic sie nie wydazy. Mam nadzieje, ze bedziemy w kontakcie i bedziemy mogly dzielic sie swoimi doswiadczeniami.
Dea28,
Przygotuj jakas romantyczna kolacje moze wtedy sie uda:)
Co msz za prace, ze tak Cie zniecheca? -
Witam nowe dziewczyny, my sie staramy kolo dwoch lat, od tego roku zaczelismy badania, wyszlo u mnie ze mam podwyzszony prl i andr. Nie dawno powtorzylam wyniki, niestety mam nadal wysoko prl ale juz andr. spadl. Bralam na niego trzy miesiace tabsy.
-
Hej dziewczyny, mogę się dołączyć?
U nas 6 cykl starań, drugi z clo, w przyszłym tygodniu mam HSG. bo wszystkie badania w porządku, nasienie również.
Gratulacje dla Was - przyszłych mam i od razu zaczynam ściskać kciuki za te, które razem ze mną w tym miesiącu liczą na pozytywny efekt starań.
Niech moc będzie z nami ! -
nick nieaktualny
-
Cześć "nowe", ja również trzymam za Was kciuki.
Ostatnio usłyszałam od koleżanki że urodzę we wrześniu przyszłego roku więc się nie stresuje
Ale było by najcudowniej na świecie usłyszeć zobaczyć jak najwcześniej że jestem w ciąży! I życzę Wam wszystkim abyście jak najszybciej zobaczyły swoje dwie kreseczki
Ja się dwa dni temu dowiedziałam że moja córeczka za trzy miesiące będzie miała kolejną siostrzyczkę...
-
nick nieaktualny
-
Hej Sylwia, przepraszam nie wyjaśniłam Wam, nie znacie mojej historii, w skrócie:
ojciec mojej córeczki ma z poprzedniego małżeństwa córkę starszą o dwa lata od mojej, ja się z nim rozstałam trzy lata temu i on teraz z kolejną nową partnerką będzie miał kolejne dziecko, więc moja córka będzie miała kolejną siostrę. Ja wyszłam za mąż w tym roku i staram się z mężem od trzech miesięcy o dzidziusia...
-
nick nieaktualny
-
Sylwia mam ciężką pracę fizyczną i atmosferę w firmie gorszą niż na pogrzebie...
Werni nie dziękuje ale to już męczące i kciuki nie pomogą.... ja trzymam również za Was wszystkie. wczoraj była u mnie kuzynka ze swoim 10-miesięcznym synkiem normalnie kocham go jak swojego ten śmiech...ach...
hej Lilianna
Sowa ja jak ostatnio brałam dwie tabletki CLO to mi gin kazał je brać na noc a wcześniej po jednej brałam rano...
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
Trzymam za was wszystkie kciuki, wierze ze Wam sie uda Przesyłam wam pozytywna energie
Mnie sie bardzo poszczęściło udało sie w pierwszym cyklu (mega zaskoczenie nawet dla lekarza!) wam tez sie uda prędzej czy później
teraz meczy mnie ciągły strach w oczekiwaniu czy serduszko zabije...