Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
10cs na Ovufriend, i chyba porzuce termometr, a skupie się na sluzie i szyjce. Jakoś dopadło mnie zmęczenie w tych staraniach. Teraz zaczęłam przygodę z Letroxem 25, i za miesiąc badanie zeby zweryfikować spadek
A tutaj przydalby sie bobasek na juz! Tez ze względu na pracę i upominanie sie córeczki, hmm.. -
nick nieaktualny
-
witajcie
Zycze pozytywnego testowania
Od poczatku kiedy pojawiły mi sie dwie kreski czulam sie dobrze....zero jakis szczególnych objawów.
dzis okolo poludnia zaczełam plamic (brazowy sluz) Stres i wariacja mysli....na szybko szukalam lekarza....
Niedawno wróciłam...od lekarza
W badaniu "standardowym" wszystko dobrze przy badaniu lekarz nie widzial plamienia jedynie malusi slad.
Zrobił mi USG do pochwowe na nim byl widoczny maly krwiak ktory widac ze sie usuwa z macicy, nie wiem jak to profesjonalnie nazwac.
Na pytanie z kad krwiak sie bierze, powiedzial ze mnie o to powinien zapytac...Bo byc moze moglam gdzies sie uderzyć, szturchnąć, cos dźwignąć...
Tydzien temu jak bylam bylo widac jajo 7,4mm dzis jak bylam mialam 1,17cm i juz malusi zarodek. Puls i bicia serca brak Lekarz mowi ze moze byc za wczesnie.
Przepisał mi Duphaston w tabletkach 2 opakowania, mam brac dwa razy dziennie.
Oby pomogło i bylo dobrze!
Co do seksu mamy zakaz. I jeszcze bardziej na siebie uwazac.
W wtorek ide do swojego lekarza mam nadzieje ze posypia sie dobre wiadomości.
Tego tez wam zycze!!! Abyście nie musialy czuc tego co ja dzisiaj....Oby to sie juz nie powtorzylo!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 19:28
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aaneta wrote:Kamila tez zadaje sobie to pytanie... Te kobity, ktore pija, a zachodza...donosza ciaze... Jest to niesprawuedliwe i nie moge sie z tym pogodzic:(
Ja widzialam jak dziewczyna znajomego 19 lat paliła i pila dosc czesto. Raz na imprezie ja spotkalam piła wino i jak czesc ekipy wyszla zapalic ona chwycila za kieliszek wodki Miala pecha bo w tym momencie mialam kamerke w fonie włączona w zaawansowanej ciazy!
Nikt z towarzystwa nigdy nie zwrocil jej uwagi, tlumaczac ze niechcą sie wtracac ze nie ich problem. Oczywiscie mnie to ruszylo! Do dzis dziewczyna omija mnie szerowkim łukiem po zdadniu jakie jej powiedzialam!
Urodzila zdrowego synka...porod bez problemu. Dowiedzialam sie ze jest zadowolona ze ciagle spi...bo karmiac piersia tez popijała....widomo co to oznacza.
Szkoda dziecka bo nie wiadomo jak bedzie z jego rozwojem w przyszlosci....Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 10:18
-
Dziewczynki zostaliśmy zakwalifikowani do rządowego ale ze startem z procedurą musimy czekać do stycznia ze względu na ustawę która wchodzi z dniem 1 listopad... ministerstwo nie wydało jeszcze klinikom odpowiednich certyfikatów masakra jakaś...
werni lubi tę wiadomość