Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela B-D wrote:Kamila - mam nadzieję że pisiory nie odbiorą nam tej szansy...
od 1 listopada kliniki nie mogą nawet kwalifikować do in vitro więc można powiedzieć że mamy fuksa
Nawet nie chce myslec o tym co pisiory zaczna wyrabiac!
Mam nadzieje ze wam tego nie odbiora Sadze ze nie powinni!
Ja uciekam, obowiązki domowe i pozniej ide sie dziecmi opiekować
Do zobacznia wieczoremWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 10:46
Angela B-D lubi tę wiadomość
-
Kamila ;) wrote:Nawet nie chce myslec o tym co pisiory zaczna wyrabiac!
Mam nadzieje ze wam tego nie odbiora Sadze ze nie powinni!
Ja uciekam, obowiązki domowe i pozniej ide sie dziecmi opiekować
Do zobacznia wieczorem
Miłego Dnia -
nick nieaktualny
-
Angela czy coś więcej wiesz odnosnie czy wszystkie kliniki mają zablokowane wykonywanie zabiegó in vitro czy iui od 1 listopada?
pytam, ponieważ sama słyszałam tą wiadomość u siebie w klinice jak Pani coś burknęła innej pacjentce pod nosem.
Natomiast koleżanka z innego forum dzwoniła do swojej kliniki i jej tam powiedziano ze nic podobnego będą wykonywać zabiegi oraz ze ustawa dotyczy na razie kobiet ktore chcą przesc zabieg in vitro czy iui z nasieniem dawcy. Małżeńst to nie dotyczy....
Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sowaa wrote:Angela czy coś więcej wiesz odnosnie czy wszystkie kliniki mają zablokowane wykonywanie zabiegó in vitro czy iui od 1 listopada?
pytam, ponieważ sama słyszałam tą wiadomość u siebie w klinice jak Pani coś burknęła innej pacjentce pod nosem.
Natomiast koleżanka z innego forum dzwoniła do swojej kliniki i jej tam powiedziano ze nic podobnego będą wykonywać zabiegi oraz ze ustawa dotyczy na razie kobiet ktore chcą przesc zabieg in vitro czy iui z nasieniem dawcy. Małżeńst to nie dotyczy....
Przepraszam ze dopiero teraz
z tego co mi lekarz mówił to wszystkie kliniki mają zakaz wykonywania transferów, te które mały zaplanowane na listopad będą mieć wykonany w kolejnym cyklu. Ale tak na 100% to nie jestem pewna. -
Aaneta wrote:Hej dziewczyny, bylam dzis na monitoringu. mam 11 dc i w dwoch jajnikow po kilka drobnych pecherzykow, w lewym jeden dominujacy,ale na razie maly bo tylko 11 mm. Czy nie uwazacie,ze jest zbyt maly naweet jak na 11 dc?? zmartwilam sie troche;(
a co Ci lekarz na to powiedział?
ja jak byłam w 8dc (29.10.2015) i miałam 2 pęcherzyki po 8 mm to lekarz powiedział że są za małe, a że na stymulowanie za późno więc cykl odpuszczamy. Czyli pozostaje tylko in vitro... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela z ta nowa ustawa to jakas porażka, dlaczego to pacjenci maja cierpieć, a wiecie jakie pustki sa u mnie w klinice. Takie ze hoho zawsze kolejka opóznienie a wczoraj weszłam przed czasem.
Ja miałam w tym cyklu owulacje ale niestety niestety mam efekt przestymulowania. Jajnik trzy razy większy i w dodatku boli cały brzuch. Jak nie urok to......
Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...
-
Sowaa wrote:Angela z ta nowa ustawa to jakas porażka, dlaczego to pacjenci maja cierpieć, a wiecie jakie pustki sa u mnie w klinice. Takie ze hoho zawsze kolejka opóznienie a wczoraj weszłam przed czasem.
Ja miałam w tym cyklu owulacje ale niestety niestety mam efekt przestymulowania. Jajnik trzy razy większy i w dodatku boli cały brzuch. Jak nie urok to......
Bardzo mi przykro
Nie poddawaj się -
Wrocławianka wrote:Dziewczyny ponawiam pytanie o dobrego ginekologa we Wrocławiu, powinnam dostać @ dziś więc chciałabym umówić się już na monitoring a wiadomo jak jest z terminami... Pomóżcie proszę...
Ja niestety nie pomogę nie moje województwo... popytaj może na innych forach
Pozwodzenia