Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dr Mariusz Wojak, do niego na nfz zawsze były kolejki, niestety później przyjmował już tylko prywatnie w Luxmedzie na Legnickiej. Potwierdzam, że do pacjentki podchodzi tak samo zarówno prywatnie jak i na kasę chorych - pełen profesjonalizm. Byłam jego pacjentką, dopóki mieszkałam we Wro. Innych lekarzy w tym ośrodku nie polecam, szczególnie takiej jednej pani... Miałam okazję mieć u niej wizytę na nfz i szkoda gadać.
Poczytaj sobie o nim opinie jak chcesz, ja uważam, że to bardzo dobry lekarz. Parę razy w poczekalni było mi dane usłyszeć historię głaszczącej się po ogromnym brzuchu kobieciny - Wie Pani, gdyby nie doktor Wojak, to nie miałabym synka i w tę ciążę też bym nie zaszła.
Mam nadzieję, że pomogłam -
nick nieaktualny
-
Angela super ze Wam sie udalo zakwalifikowac
Aneta ciekawa jestem jak pecherzyki czy urosly
Trzymam kciuki za reszte dziewczynAngela B-D lubi tę wiadomość
-
Aaneta wrote:Dziewczyny mam 13 dc i dzis mam plamienia. Kolor taki brazowy, ale nigdy tak nie mialan:(( mozliwe, ze to przez tabletki clostilbegyt?
lepiej skonsultować to z lekarzem, ja tak nigdy nie miałam nawet przy CLO
dzisiaj masz monitorowanie cyklu więc zapytaj lekarza :* nie stresuj się -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Z jednej strony dobrze ze nas tu nie wiele, bo lepiej takich problemów ze staraniami nie miec.
Natomiast fajnie jest sie wspierać na wzajemWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 21:09
Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Dawno mnie nie bylo, ale bylo ciezko. Stracilismy nasze dzieciatko. W polowie pazdziernika mialam zabieg. Juz troche czasu minelo i musze przyznac ze juz jest lepiej. W sumie sama sytuacja baaardzo przykra ale nie moge nie wspomniec ze w szpitalu w wakefield (anglia) gdzie mialam wszystkie badania i zabieg panie pielegnierki i lekarze po prostu wszystko bardzo ulatwili. Anioly, kazdej kobiecie zycze aby w tych ciezkich chwilach tacy ludzie byli wokół.
Z listow wynika ze to po prostu poronienie. Nie mialam zadnego zasniadu. Teraz czekam na pierwsza @ za tydzien ide do lekarza dowiedziec sie kiedy bede mogla zaczac kolejne starania.
P.s. wyobrazcie sobie ze moja najlepsza przyjaciolka z ktora razem zaczelysmy starania zaszla tydzien po mnie, jej dzidzia zdrowo sie rozwija. Naszczescie. Zaluje tylko ze nie mozemy razem rosnac w talii i cieszyc sie ciazami.
Trzymam kciuki za was. Bede czesciej zagladac teraz ;*[*] 13.10.2015 , 11 tydzien
6.04.2019 ICSI transfer 5 dniowego kropka -
nick nieaktualny
-
No mysle pozytywnie. Tylko nie moge sie doczekac wizyty u lekarza by dowiedziec sie kiedy mozemy zaczac od nowa. Potem pojde jeszcze prywatnie do lekarza polskiego, moze zrobi usg, jak da zielone swiatlo to dzialamy..[*] 13.10.2015 , 11 tydzien
6.04.2019 ICSI transfer 5 dniowego kropka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny