Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aneta bedzie dobrze
Mi wczoraj bolal tez jajnik i mysle ze byla owulka bo tempka idzie w gore. Jak jutro na wykresie nie przesuna kreski to sama wyznacze ovu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzieki ja za Ciebie tez, bo prawie w tym samym czasie idziemy w tym cyklu tylko szkoda ze nie jestem monitorowana jak poprzednio.
Aaneta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny trzymam kciuki, pomimo tylu staran, co do choroby po owulce to nie wiem jak jest. Slyszalam ale przy spodziewanej @ jak czuje sie chorym to moze cos oznaczac, ale to takie gadanie, nie wiem czy to prawda.
-
nick nieaktualny
-
Kurcze nie dobrze, moze parowke sobie zrob ? W rossmanie jest masc co rozgrzewa, smaruje nia gdy moj jest chory. Pachnie jak amol.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie 21 dc. Mysle ze jak bedzie mi sie okres spoznial to wtedy zatestuje. @ przewaznie nadchodzi w 28-30 dc. A Twoj ktory dc i kiedy testujesz ?
-
Wczoraj mialam spadek ale dzis znow poszla tempka w gore. Mysle ze to jeszcze nie ten spadek na zagniezdzenie. No nic teraz i tak czekam na cud. Tylko jednego sie boje bo ginka nic nie powiedziala o luteinie czy dupku czy mam brac. Hm tu sie martwie ze moge poronic.
-
nick nieaktualnyWiesz co, moze jednak na zahniezdzenie ten spadek:) trzymam kciuki mocno, a cos innego Ci dolega? mnie wczoraj brzuch pobolewal, i dzis ciagnal i czadem bola piersi, czadem nie. Mam 26 dc, ale ja to mam cykle 32 dniowe. Nie wiem czy testowac w ogole... Myslisz, ze jest nadzieja po takim przeziebieniu? a u Ciebie wszystko sie ladnie zapowiada kochana!!