Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak bedzie Ci sie chcialo mozesz tempke sprawdzac czy nie spada jak bedzie okres sie spoznial mozesz sprobowac zatestowac albo w dniu spodziewanej @ trzymam kciuki
Bylo duzo dziewczyn a teraz nie ma nikogo oprocz nas ? Dziewczyny co porabiacie jak sie czujecie ? -
Angela, Sowa, Wroclawianka, Dea, Pati, Ania-nowa, Kamila, Gosiagabrysiowa i dziewczyny ktore nie wymienilam jak zyjecie co tam u Was Kochane ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 11:36
-
No i d..a. Zostałam odesłana do rodzinnego po skierowanie na mocz,morfologię i tarczycę. Na temat @ też stwierdziła,że czasem może się tak trafić. I że na jej zdaniem podstaw do badań,dopiero po roku nieudanych starań coś można zacząć.. Porażka po prostu..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTfu chcialam napisac, ze sama zrobilam:) wyprosilam w sumie to badanie nasienia:) wzzystko prywatnie:( dziewczynu dzis, dokladnie teraz wieczorem boli mnie brzuch...zalamana jestem:( mialam nadzieje, ze nie bedzie bolal i bedzie ok. A tu juz boli tak samo jak zawsze. Znow pewnie nici. Plakac mi sie chce... W dzien owu kochalismy sie i co...i nic. Mam dosyc:((
-
hej dziewczyny. U mnie nic ciekawego wręcz przestój w staraniach.
W ostatnim cyklu zostałam przestymulowana. Mimo, że była owulacja nici z tego.
Pękł mi dominujący a za nim ruszyły do wzrostu pozostałe 2 pęcherzyki. Jajnik powiększył się do blisko 10 cm, a z niepękniętych pęcherzyków porobiły się torbielki. Dostałam tabletki antykoncepcyjne na miesiąc i idę za tydzień zobaczyć stan moich jajników. Wtedy też podejmiemy z lekarzem decyzję co dalej oczywiście jak będzie wszystko oki a na to bardzo liczę
Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...
-
Ania wlasnie moze porob badania na wlasna reke, tez tak zrobilam, wiekszosc sama a czesc zalecil gin.
Dea trzymam kciuki za monit.
Aneta oby jednak wrozylo cos dobrego.
Sowa bedzie dobrze to tylko miesiac, ja bylam trzy miesiace na tabsach. -
a ja właśnie czekam na @, dzisiaj 29 dc.
dzisiaj w nocy śniło mi się że jestem w ciąży ale były jakieś komplikacje i byłam w szpitalu pod kroplówką... z jednej strony sen był fajny bo byłam w ciąży a z drugiej beznadziejny przez kompilacje.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny zrobię taj jak radzicie.. Jak nie uda się w tym cyklu,to w styczniu badania..
Kamila bardzo mi przykro i współczuję Ci.. Trzymaj się kochana,będzie dobrze, wkrótce na pewno będziesz mogła cieszyć się z wymarzonej ciąży i urodzisz zdrowe,śliczne dziecko! -
nick nieaktualny