Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wszystkie badania robiłam na czczo. Nie pamiętam czy progesteron można iść po śniadaniu.
Najlepiej go się robi z prolaktyna 7 dni po owu. -
_Anetttt_ Ja też nie kojarzę co i jak, na razie w tych wszystkich badaniach/sprawdzaniach jestem zielona. Ale codziennie coś nowego . Jak szybko przeleciełam wujka google to chyba nie trzeba być na czczo przy badaniu progesteronu.
werni szkoda, że musisz czekać aż do przyjazdu do PL. Wszystko się przeciąga, a mogłabyś cały czas działać i przyspieszyć machinę. No nic, ale jest jak jest. Najlepiej jakbyś w trafiła na dobrego gina gdzie by Cię szybko poprowadził, żebyś sama nie musiała się doszukiwać problemu. Trzymam kciukiwerni lubi tę wiadomość
-
Narazie u mnie wysoka prl. Owulki niby mam. Musze poszukać w necie i podzwonic po lab. Czy robią badanie nasienia u mnie w mieście w pl. Ostatnio koleżanka otworzyła prywatny punkt medyczny i tam też jest lab. Musze zobaczyć czy juz wystawiła cennik badań na necie.
sosenka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny stęskniłam się za Wami
Ja wczoraj niestety dostałam wredną @ ;-/ i wieczorem byłam u mojego gina po lakarstwa dla mnie i dla mojego,w tym miesiącu mamy się nie starać ,od nastepnego cyklu ruszamy znów mysle,że moje stany zapalne ustaną i uda się już w kwietniu ujrzeć pozytywny test ...ehh myslałam,że w staraniach o drugie maleństwo bedzie łatwiej,lżej,ale jest jeszcze gorzej... za pierwszysm razem młodsza byłam i inaczej troche patrzyłam na to.Teraz cierpliwości brak ;-/
Sosenka to super,że się uspokoiliście i byłaś na paru konsultacjach ,zobaczysz już niedługo znów ruszycie ze starankami i odrazu drożność sprawdzą hehe dwie pieczenie na jednym ogniu ,jak to sie mówi ;-P
Ania-nowa wyniki masz super ,nic tylko zachodzić który dziś masz dzień cyklu? A jak magnezu nie ma w tamtych witaminkach to śmiało możesz zacząć brać
Anetttt a może jednak coś bedzie z tego spadku ? a teraz jak tampka ? w góre już poszła ?
Werni przyjedziesz do Pl to coś się ruszy a moze zmienisz otoczenie i zajmiesz sie badaniami a wtedy zapomnisz o staraniach i uda się
LillaMy toż to cud normalnie za pierwszym razem tak długo,a teraz nie wiadomo kiedy hihi ale fajnie taka niespodzianka mega,a jak się teraz czujesz? mdłości już Cię dopadły?
Kamila jak wyjazd ? relaksujecie się jużwerni, sosenka lubią tę wiadomość
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
Dziewczyny,a tu coś na pokrzepienie serc: http://forum.gazeta.pl/forum/w,191,61606855,61606855,komu_sie_udalo_wpisujcie_sie_.html?=5
Jak czytam to forum i niektóre historie to moje nadzieje wracają
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
Dzięki za porady dziewczyny, w tym miesiącu już niestety za późno na badanie, ale w przyszłym pewnie się wybiorę. Na razie plamień nie odnotowuję, nie licząc sporadycznie minimalnej wręcz ilości blado-pomarańczowego śluzu (chyba tego jako plamienie nie uznawać?). I tak jest progres, bo jeszcze kilka miesięcy temu potrafiłam mieć te plamienia nawet z tydzień przed @, codziennie ale chyba się to normuje powoli...
Alexiaa, temperatura wczoraj i dziś miała nieduży spadek, niby nadal jestem sporo ponad kreską, ale myślę, że @ przyjdzie.
Ania, trzymam kciuki ważne, że wyniki dobre. A mąż na pewno da się namówić. -
Tez mam problem z namową swojego na badania ale mam nadzieje ze w końcu pójdzie.
Dziś mi tempka znów spadła i pewnie dziś dostane.
Anett przy kremowym i lepkim sluzie jest trochę żółtego. Wszystko opisane w bazie wiedzy.
Ania to teraz kciuki za owulke. -
werni, Ania. Mój mąż utrzymuje się w przekonaniu, że się zbada. Już nawet mam kontakt na dobre laboratorium. Powiedział, że zgłosi się w środę. No zobaczymy, ciężko mi w to uwierzyć bo nie lubi lekarzy, a już od roku czy nawet dwóch proszę żeby zrobił zwykłą morfologię... Nie ma co kochane, my się badamy, główkujemy co nie tak, nasi faceci też muszą skoro im zależy na potomku .
Anetttt jak tam, skoczyło coś?
Alexiaa odpoczynek się przyda . A już nie przesadzaj, że taka stara jesteś . I zobacz jakie masz szczęscie, że już masz jedną pociechę. Tylko pozazdrościć. Bądź dobrej myśli, zrelaksuj się, nie nakręcaj, a raz dwa będzie rodzeństwo.
A u mnie kolejna koleżanka w ciąży... -
Hej dziewczyny. Jest skok o 0.06 st. C. i temperatura wróciła do poziomu sprzed 3 dni. Zrobiłam dzis test i negatyw, aż oczy bolały no nic, czekamy na rozwój wydarzeń. Dzis 26 dc i 10dpo.
Alexia, Sosenka dobrze prawi. Jeden maluch juz jest i ani sie obejrzysz, a będzie drugi Ale ja też jestem z natury niecierpliwa...sosenka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry w sobotę
U mnie znów spadek, ech, ponadto nie mogłam się powstrzymać i test zrobiłam (nie wiem po co), negatyw.
Chociaż ja na moje temperatury przymykam trochę oko w tym miesiącu, bo mierzę je dopiero 1. miesiąc, na początku bywały to różne godziny, nie zawsze ta sama, poza tym pomiar w ustach, i różnie to wychodzi, nie ufam mojemu staremu termometrowi do końca. Kupiłam sobie teraz termometr owulacyjny i od następnego cyklu mierzę wewnętrznie testy owu już też do mnie jadą z allegro... Czekam na @. Miłego dnia dziewczyny!