Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A widok z Łomnicy piękny polecam mimo ze tylko z stacji Skalnaté pleso 1770m n.p.m. bo wyżej sie nie dało przez wiatry i później widoczność bo chmura weszła.
_Anetttt_ nowy cykl nowe nadzieje
W tym tyg mam urodziny wiadomo jakie mam życzenie u mnie 15dc, a jak u Was?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 11:11
-
No Kamila to miałaś przeżycia ale przynajmniej Twoje myśli skupiły się na innych rzeczach
Ja myślę,że Twoje życzenie już wkrótce się spełni :-*
Anetttt powodzenia w nowym cyklu-kiedyś musi się udać wiosna idzie więc będzie łatwiej
LillaMy to zwiększę dawkę wit D bo brałam teraz ok 3-4 krople może sobie zapodam 10 gin mówił żeby już nie sprawdzała więcej poziomu wit D ,bo juz dwa razy robiłam,tylko suplementowała,u mnie takie badanie 120 zł.
Ania-nowa a który dziś masz dzień cyklu? mi testy owu zawsze tak od 12 dc zaczeły wychodzić,a cykle mam tak 28 dni.
Dea28 kochana bardzo Ci gratuluję tych dwóch cudeniek :-* ale szczęście Wam się trafiło:-) jak się czujesz? bo ja miałam tak od 9 tyg okropne mdłości i tak to nic więcej .Ile cykli sie staraliście,chyba pisałaś ale juz nie pamiętam ;-P U nas był złoty strzał w 12 cyklu hihi bez żadnych wspomagaczy tak wyszło.A teraz brałam clo i dupka i ani jednego ani dwóch ani trzech kropeczek;-)
Jejku odrazu wspomnienia wracają i tak już bedzie do końca,że przez kogoś zaniedbanie moja córcia jest sama teraz bez swojej siostryKamila ;), Dea28 lubią tę wiadomość
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
Spokojnie tak jak Werni pisze może byc za wcześnie .Ja pierwszy cykl robiłam 2razy ok 12-13 i potem 18-19 i wychodziły.W 11dc tez nieraz jeszcze nie było nic widać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 10:56
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
nie rób po przebudzeniu zaraz bo tez może nie wyjsć.Najlepiej po którymś juz siusianiu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 10:58
......
-
A u mnie dziś 9 dc ,ale ten cykl nie możemy działać bo antybiotyk,za to w nastepnym sobie odbijemy
......
-
Akurat w okolicach Świat będzie owu ,może zajączek prezent zostawi w postaci II kreseczek wkońcu to będzie juz 11 cykl starań,tracę juz siły i nadzieje na te starania
......