WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik '87 - Zapraszam :)
Odpowiedz

Rocznik '87 - Zapraszam :)

Oceń ten wątek:
  • Alexiaa Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 02:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dlaczego sceptycznie Kamila ? Przecież <3 były wiec nie mozesz tak myślec :-)

rfxgvfxmlhof5yo3.png
    km5stv73t4xzfb4j.png
    ......
    Moje bliźniaczki Liwia <3 :-* i Adrianna (35 tc [*] :-( Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...

• Alexiaa Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale cicho sie zrobiło ,wszystkie odpoczywają od forum :-D

rfxgvfxmlhof5yo3.png
    km5stv73t4xzfb4j.png
    ......
    Moje bliźniaczki Liwia <3 :-* i Adrianna (35 tc [*] :-( Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...

• Dea28 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alexiaa wrote:
    No Kamila to miałaś przeżycia :-D ale przynajmniej Twoje myśli skupiły się na innych rzeczach ;-)
    Ja myślę,że Twoje życzenie już wkrótce się spełni :-*

Anetttt powodzenia w nowym cyklu-kiedyś musi się udać :-) wiosna idzie więc będzie łatwiej ;-)

LillaMy to zwiększę dawkę wit D bo brałam teraz ok 3-4 krople może sobie zapodam 10 :-) gin mówił żeby już nie sprawdzała więcej poziomu wit D ,bo juz dwa razy robiłam,tylko suplementowała,u mnie takie badanie 120 zł.

Ania-nowa a który dziś masz dzień cyklu? mi testy owu zawsze tak od 12 dc zaczeły wychodzić,a cykle mam tak 28 dni.

Dea28 kochana bardzo Ci gratuluję tych dwóch cudeniek :-* ale szczęście Wam się trafiło:-) jak się czujesz? bo ja miałam tak od 9 tyg okropne mdłości i tak to nic więcej .Ile cykli sie staraliście,chyba pisałaś ale juz nie pamiętam ;-P U nas był złoty strzał w 12 cyklu hihi bez żadnych wspomagaczy tak wyszło.A teraz brałam clo i dupka i ani jednego ani dwóch ani trzech kropeczek;-)

Jejku odrazu wspomnienia wracają i tak już bedzie do końca,że przez kogoś zaniedbanie moja córcia jest sama teraz bez swojej siostry :-( :-(
    nie dziękuje :* a czuje sie dobrze, wczoraj miałam jednorazowe plamienie ale pojechałam do gina i powiedział, żebym sie nie martwiła bo to w terminie kolejnej @. poza tym jem wszystko, nie mam objawów tych negatywnych także ok. w sumie odkąd jesteśmy razem to sie nie zabezpieczaliśmy, raz sie intensywniej staraliśmy raz mniej ale od początku wiedzieliśmy że będziemy mieć problemy. teraz to był mój 6 cykl z CLO no i oboje jesteśmy przerażeni :D

bfarxzdvl5a95qct.pngatdcj44jjj39fx4a.png
  • Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila życzę Ci aby Twoje sceptyczne nastawienie skończyło się 2 kreskami:)

• Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję kochane ja Wam tez tego życzę. Moje jutrzejsze życzenie urodzinowe wiadomo jakie :D

Macie jakieś przepisy na ciekawa sałatkę? Jedna zrobię tradycyjna jarzynowa, taka słonecznik z czipsami i myślę nas 3 :)

Dea28 super ze dobrze sie czujesz :)

Dea28 lubi tę wiadomość

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spełnienia marzeń,zwłaszcza tego najważniejszego dla nas:* Ja za kilka dni też mam urodziny..

• Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania-nowa Dziękuję....Niech sie spełni :*
    Którego masz?

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3 to jesteśmy ten sam znak zodiaku?:)

• Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem Ryba Ty chyba tez? :)

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak:)

Kamila ;) lubi tę wiadomość

• Alexiaa Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny jak mija weekend ,jak samopoczucie ?:-) powiem Wam,ze ten cykl jak sie nie staramy to jestem taka spokojna i nie stresuje sie,kiedy owu ,który jest dc,czy sie uda itd... Czuje jakby kamień spadł mi z serca,ale od marca znów sie zacznie nerwówka :-/

Kamilka jak po urodzinach ? Udało sie Wszystko?
    Dziewczyny urodzinowe,najlepsze zyczenia dla Was :-*

Dea28 rośnijcie zdrowo i wpadaj tu do nas zdawać relacje jak maluszki :-) ja tez miałam nanocząstki dwa razy plamienie w terminie@ i mój gin tez powiedział,ze tam nieraz jest.Ja cała ciąże czułam sie idealnie .tylko lekkie mdłości przez 3tyg.od 2 miesiąca ;-)a tak to nawet czasami zastanawiałam sie czy jestem w ciąży bo zero objawów.buziaki dla Was :-)

Dea28 lubi tę wiadomość

rfxgvfxmlhof5yo3.png
    km5stv73t4xzfb4j.png
    ......

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alexiaa dziękuję za życzenia:*
    U mnie dalsze czekanie na owu,liczę na pozytyw dzisiaj.

• Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alexiaa tak wszystko sie udalo ale narobiłam sie w kuchni. Miło ze pytasz :)
    Dzis idziemy do znajomych bo urodzila im sie córeczka później do małej chrzestniacy męża, wcale nie mam ochoty tam pójśc...jakoś wytrzymam....
    Najgorsze pytania...a kiedy Wy, aj...

Miłej niedzieli :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 19:22

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • _Anetttt_ Koleżanka

Wysłany: 28 lutego 2016, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,
    wszystkiego najlepszego dla wszystkich, które już świętowały urodziny i będą zaraz świętować :) spełnienia wszystkich marzeń, szczególnie tych szczególnych... :))
    Mi dziś ovu wyznaczył początek dni płodnych i zielone światło, a to wszystko chyba tylko dlatego, że zaznaczyłam śluz wodnisty (inny mi jakoś nie pasuje), a to dopiero 6dc, więc chyba niemożliwe :) Od jutra wracam do mierzenia temperatury, miałam ostatnio przerwę, bo parę dni imprezowych wpadło, a po % i tak temp. rośnie, poza tym nie chciało mi się tak rano budzić w weekend i mierzyć. Ale teraz już będzie grzecznie:)
    Dobrej nocy!

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za życzenia Anettt:*

• werni Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez życzę wszystkim co najlepsze :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • Alexiaa Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila wiem te pytania sa najgorsze :-/ u nas kiedy następne ... A człowieka coś strzela bo przecież od roku juz sie stara a nie idzie :-/ i jak daliście radę ? A w ogóle kiedy testujesz ?

A u mnie dziś 13 dc i wszystko wskazuje na owu jutro śluzik idealny dawno takiego nie było,szkoda,ze ten miesiąc odpuszczamy,ale może to leczenie coś da.

Ania-nowa o której robisz test owu?

Anetttt a jak długie masz zawsze cykle?

rfxgvfxmlhof5yo3.png
    km5stv73t4xzfb4j.png
    ......

• Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis testowałam i tak jak sadziłam jedna wielka krecha!

w nast cyklu zacznę robic testy owu, wiem ze juz byl temat. Ale jakie w necie zamawiałyście?

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • Alexiaa Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/testy-test-50x-owulacyjny-owulacyjne-5x-ciazowy-i5748844957.html?bi_s=ads&bi_m=p2,1&bi_c=74063 ja zawsze te miałam i sa super ,wychodzą. Ciążowe tez masz w pakiecie. Kochana głowa do góry,wiem jaka jestes wkurzona,ale kiedyś sie uda :-) nowy cykl-nowa szansa.

rfxgvfxmlhof5yo3.png
    km5stv73t4xzfb4j.png
    ......

• _Anetttt_ Koleżanka

Wysłany: 29 lutego 2016, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alexia, 29 dni. Owu będzie dopiero za jakieś 8 dni ;)
    Kamila, ja testy kupuję te same co Alexia:)

‹‹ 201 202 203 204 205 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ