Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Alexiaa wrote:No Kamila to miałaś przeżycia ale przynajmniej Twoje myśli skupiły się na innych rzeczach
Ja myślę,że Twoje życzenie już wkrótce się spełni :-*
Anetttt powodzenia w nowym cyklu-kiedyś musi się udać wiosna idzie więc będzie łatwiej
LillaMy to zwiększę dawkę wit D bo brałam teraz ok 3-4 krople może sobie zapodam 10 gin mówił żeby już nie sprawdzała więcej poziomu wit D ,bo juz dwa razy robiłam,tylko suplementowała,u mnie takie badanie 120 zł.
Ania-nowa a który dziś masz dzień cyklu? mi testy owu zawsze tak od 12 dc zaczeły wychodzić,a cykle mam tak 28 dni.
Dea28 kochana bardzo Ci gratuluję tych dwóch cudeniek :-* ale szczęście Wam się trafiło:-) jak się czujesz? bo ja miałam tak od 9 tyg okropne mdłości i tak to nic więcej .Ile cykli sie staraliście,chyba pisałaś ale juz nie pamiętam ;-P U nas był złoty strzał w 12 cyklu hihi bez żadnych wspomagaczy tak wyszło.A teraz brałam clo i dupka i ani jednego ani dwóch ani trzech kropeczek;-)
Jejku odrazu wspomnienia wracają i tak już bedzie do końca,że przez kogoś zaniedbanie moja córcia jest sama teraz bez swojej siostry -
Dziękuję kochane ja Wam tez tego życzę. Moje jutrzejsze życzenie urodzinowe wiadomo jakie
Macie jakieś przepisy na ciekawa sałatkę? Jedna zrobię tradycyjna jarzynowa, taka słonecznik z czipsami i myślę nas 3
Dea28 super ze dobrze sie czujeszDea28 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny jak mija weekend ,jak samopoczucie ? powiem Wam,ze ten cykl jak sie nie staramy to jestem taka spokojna i nie stresuje sie,kiedy owu ,który jest dc,czy sie uda itd... Czuje jakby kamień spadł mi z serca,ale od marca znów sie zacznie nerwówka
Kamilka jak po urodzinach ? Udało sie Wszystko?
Dziewczyny urodzinowe,najlepsze zyczenia dla Was :-*
Dea28 rośnijcie zdrowo i wpadaj tu do nas zdawać relacje jak maluszki ja tez miałam nanocząstki dwa razy plamienie w terminie@ i mój gin tez powiedział,ze tam nieraz jest.Ja cała ciąże czułam sie idealnie .tylko lekkie mdłości przez 3tyg.od 2 miesiąca ;-)a tak to nawet czasami zastanawiałam sie czy jestem w ciąży bo zero objawów.buziaki dla WasDea28 lubi tę wiadomość
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
Alexiaa tak wszystko sie udalo ale narobiłam sie w kuchni. Miło ze pytasz
Dzis idziemy do znajomych bo urodzila im sie córeczka później do małej chrzestniacy męża, wcale nie mam ochoty tam pójśc...jakoś wytrzymam....
Najgorsze pytania...a kiedy Wy, aj...
Miłej niedzieliWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 19:22
-
Hej dziewczyny,
wszystkiego najlepszego dla wszystkich, które już świętowały urodziny i będą zaraz świętować spełnienia wszystkich marzeń, szczególnie tych szczególnych... )
Mi dziś ovu wyznaczył początek dni płodnych i zielone światło, a to wszystko chyba tylko dlatego, że zaznaczyłam śluz wodnisty (inny mi jakoś nie pasuje), a to dopiero 6dc, więc chyba niemożliwe Od jutra wracam do mierzenia temperatury, miałam ostatnio przerwę, bo parę dni imprezowych wpadło, a po % i tak temp. rośnie, poza tym nie chciało mi się tak rano budzić w weekend i mierzyć. Ale teraz już będzie grzecznie:)
Dobrej nocy!Kamila ;) lubi tę wiadomość
-
Kamila wiem te pytania sa najgorsze u nas kiedy następne ... A człowieka coś strzela bo przecież od roku juz sie stara a nie idzie i jak daliście radę ? A w ogóle kiedy testujesz ?
A u mnie dziś 13 dc i wszystko wskazuje na owu jutro śluzik idealny dawno takiego nie było,szkoda,ze ten miesiąc odpuszczamy,ale może to leczenie coś da.
Ania-nowa o której robisz test owu?
Anetttt a jak długie masz zawsze cykle?
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
http://allegro.pl/testy-test-50x-owulacyjny-owulacyjne-5x-ciazowy-i5748844957.html?bi_s=ads&bi_m=p2,1&bi_c=74063 ja zawsze te miałam i sa super ,wychodzą. Ciążowe tez masz w pakiecie. Kochana głowa do góry,wiem jaka jestes wkurzona,ale kiedyś sie uda nowy cykl-nowa szansa.
......