Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania-nowa dziś Twoje urodzinki Spełniania Marzen ! Aby Spełniło sie wszystko to o czym marzysz!
werni Udanego weekendu z Teściowa i Szwagierka jakieś plany?
Sosenka mam nadzieje ze juz wszystko będzie dobrze, ze następny cykl zakończy sie II kreseczkami szczęścia
Aaneta 3mam kciuki aby wszystko sie udało
Mialam kiepska noc, prawie nic nie spałam wyglądam jak zombie...Aaneta, werni lubią tę wiadomość
-
Kamila w nastepnym cyklu a dokładnie w Święta
Ania-nowa ja jak juz wychodziła druga blada kreska to zaczynaliśmy działać
Sosenka dziękuje za słowa wsparcia i otuchy,to miło,jak ktoś coś takiego napisze :-* jestes Kochana
Wiem,ze nasza córeczka jest szczęśliwa w niebie,wierzymy w Boga.Siostra mojej babci taty zostala Uświęcona i jest Błogosławioną,wiem,ze nasza córcia jest pod świetną opieką,ma trochę bliskich osób tam przy sobie musze wkońcu przeczytać ta książkę,jeszcze chyba jest film ,dobrze kojarzę ?
Sosenka teraz jak wszystko ok to szybciutko uda Wam sie ujrzeć fasoleczke a tymi ogniskami endo to sie nie martw , nie jedna dziewczyna miała i bez problemu zaciążyła
Werni jak sprzątanko? Zdążyłaś ze wszystkim?
Aneta powodzenia bardzo Wam kibicuje od poczatku jak czytałam wątek :-* mi tez gin powiedział,ze juz niedługo wyczerpie możliwości bi wszystko ok i tylko inseminacja zostaje ...wstrzymamy sie narazie mój nie chce insem. Może uda sie kiedyś bez.
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
nick nieaktualny
-
Sosenka to musze sie zebrać i przeczytać
Witajcie dziewczyny Kamila jak tam ? Kiedy testujesz ?sosenka lubi tę wiadomość
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
nick nieaktualny
-
Ania najlepszego :*
Dziś jeszcze poodkurzam. Pościele łóżko w drugim pokoju i chyba wszystko Hehe a plany hm może gdzieś się pojedzie zobaczymy. -
nick nieaktualny
-
Witajcie
Ines_Ban fajnie ze do nas dołączyłaś
Dzis jade na degustacje kawy do Katowic mam nadzieje ze dowiem sie czegoś nowego
_Anetttt_ moi teście doprowadzają mnie do nerwicy!
Ostatnio oglądałam "Mistrz Hipnozy" całkiem fajny, ale całkowicie inny gatunek niz np. Niebo istnieje... Naprawdę!
Alexiaa nie testuje bo mam przeczucie ze nie udało sie w tym cyklu
Miłego dnia :* -
Ja właśnie w cyklu w którym myslalam,ze sie nie udało to właśnie sie udało hihi
Wiec głowa do góry ! I udanego wyjazdu :-*
Witamy Ines
Dziewczyny udanego weekendu
......
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Dawno mnie nie było w temacie
Wiele u mnie się wydarzyło Zdiagnozowano u mnie Hashimoto, biorę leki. Endo przepisała mi większą dawkę, więc nie tracę nadziei, że może w tym cyklu się uda
Od pon zaczynam robić testy owulacyjne
Trzymam kciuki za każdą! -
Cześć dziewczyny
jak tam weekend mija? u mnie pracowicie ale to dobrze, bo nie rozmyślam za bardzo o różnych sprawach
Ines - witaj
Magda - skoro są leki, to na pewno niebawem się uda również trzymam kciuki za Ciebie!
Kamila - ciekawa jestem, jak dajesz radę. Moi teściowie są spoko na szczęście, mam nadzieję, że w miarę bezboleśnie u Ciebie przebiega wizyta.
Ja w tym miesiącu trochę niedbale mierzyłam temperaturę, więc nie mogę się zbytnio opierać na wykresie. Testy owu wychodzą mi jakieś dziwne, raz ciemniejsza kreska, raz jaśniejsza ale wygląda na to, że owulki jeszcze nie było. Test ani razu nie wyszedł pozytywny. Natomiast ovufriend już postawiło na mnie krzyżyk, bo stwierdziło, że owulacja była 3 dni temu i zapaliło mi już czerwone światło hehehe ale to chyba przez ten beznadziejny wykres.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2016, 10:46
-
Wczoraj pojechaliśmy do mojej ciotki, moj kupił nowy okular i uparł sie żeby go przetestować mimo ze nie było warunków. Ale spakował swojego cielaka (teleskop jest spory:D) i pojechaliśmy, na miejscu czekała na nas niespodzianka ognisko i pieczenie na patyku kiełbasek pychotka
_Anetttt_ ja od plotkarskiej rodzinki mojego juz tak sie odsunęłam. Jak można tak ranić słowami...Ale tak temat rzeka.
Magda87 Fajnie ze juz jestes z nami
Ja czekam na wredna @ i kupuje testy owulacyjne.
Miłej niedzieli wszystkim :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2016, 11:11