X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik '87 - Zapraszam :)
Odpowiedz

Rocznik '87 - Zapraszam :)

Oceń ten wątek:
  • _Anetttt_ Koleżanka

Wysłany: 6 marca 2016, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ognisko, super! Wiosna w końcu idzie, sezon grillowo/ogniskowy już niedługo się rozpocznie ;) uwielbiam to.
    Przykra sytuacja z teściami, ale najlepsze co można zrobić, to właśnie odsunąć się i unikać... Ludzi nie zmienisz, a szkoda zdrowia.

Szkoda, że jutro już poniedziałek, wolałabym, żeby był piątek :D

• werni Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez witam po weekendzie :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila ;) wrote:
    Magda87 Fajnie ze juz jestes z nami :)
    :*

Kamila ;) lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Anetttt_ wrote:
    Magda - skoro są leki, to na pewno niebawem się uda :) również trzymam kciuki za Ciebie!
    Dziękuję :) Bardzo bym chciała żeby było szybciej niż później... ale to już nie zależy od moich chęci, tylko od organizmu :(

• _Anetttt_ Koleżanka

Wysłany: 7 marca 2016, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie wszystko się pomieszało w tym cyklu, temperatura, śluz i testy owu w ogóle ze sobą nie współgrają. Nie wiem, czy owulacja już była, czy będzie, czy nie będzie wcale. Hmmm... :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak Wam minął poniedziałkowy dzień pracy? Weekend jak zawsze szybko zleciał :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ines_Ban wrote:
    Jak Wam minął poniedziałkowy dzień pracy? Weekend jak zawsze szybko zleciał :(
    ja pracuję w handlu, więc weekend miałam w pracy, a teraz mam 4 dni wolnego - akurat na owulację :P

sosenka lubi tę wiadomość

• Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda87 to dzialajcie :-) <3

Moj poniedziałek całkiem dobrze, a wieczorkiem byla pizza i lampka winka :-)
    Ciekawe jak nasi mężczyźni jutro sie wykwrza :-) :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 20:58

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila ;) wrote:
    Magda87 to dzialajcie :-) <3
    liczę, że owulka mnie nie zawiedzie, bo M. ma teraz odpowiednie zmiany :)

Też jestem ciekawa, co wymyślą jutro nasi mężczyźni :)

• Alexiaa Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny jeszcze pare dni i kolejny weekend :-D

Ja jeszcze nie pracuje jestem w domu z córcia,obecnie po wychowawczym poszłam na l4 ,fajnie byłoby jakby sie udało na l4,bo jak mi sie skończy to niestety nie mogę wrócić do pracy,bo nie mam co z córcia zrobić ,od września dopiero do przedszkola.O ile miejsca beda,bo 6latki zostają teraz. :-/

A ja dziś wzięła sobie pare ciuszków do domu do przymierzenia od znajomego ze sklepu i mój powiedział,ze mam sobie cos wybrać z okazji dnia kobiet :-P

Anetttt pocieszę Cię,ze moja dobra kumpela,która zaczynała sie ze mną starac(nawiasem mowiac ponad rok temu,to właśnie w cyklu w którym jej sie nic ze sobą nie zgadzało zaszła :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 22:09

rfxgvfxmlhof5yo3.png
    km5stv73t4xzfb4j.png
    ......
    Moje bliźniaczki Liwia <3 :-* i Adrianna (35 tc [*] :-( Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...

• _Anetttt_ Koleżanka

Wysłany: 8 marca 2016, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) życzę nam wszystkim wszystkiego co najpiękniejsze z okazji naszego święta :-D i szybkiego ujrzenia 2 kreseczek <3

Alexia, miła historia hehe:) życie czasem płata pozytywne figle.
    U mnie dziś skok temperatury, czyli ja już po owu. A miała być dziś albo jutro, akurat w okolicy Dnia Kobiet :P dobrze, że działaliśmy dość prężnie z mężem i wcześniej. ;)

Magda, powodzenia!!!:)

Dziś już wtorek kochane, jeszcze tylko 4 dni pracy i weekendzik. Damy radę! ;)
    Miłego dnia!

Dea28 lubi tę wiadomość

• werni Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi dopiero teraz powoli idzie tempka. Przesunęło mi się wszystko :(

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    werni wrote:
    Mi dopiero teraz powoli idzie tempka. Przesunęło mi się wszystko :(
    ja zauważyłam że co cykl przybywa mi 1-2 dni :/

• Alexiaa Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja akurat owu mam zawsze 13,14 dc regularnie,ale za to prawie co cykl mecze sie z jakimś zapaleniem :-/ wrr.., właśnie skończyłam antybiotyk 2 tyg brałam a tu znów piecze :-/ macie jakieś sposoby na stany zapalne tam na dole oprócz probiotyków ? Badania wszystkie na bakterie i Hpv dobre.

rfxgvfxmlhof5yo3.png
    km5stv73t4xzfb4j.png
    ......
    Moje bliźniaczki Liwia <3 :-* i Adrianna (35 tc [*] :-( Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...

• werni Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A probowalas iladian direct plus ?

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • _Anetttt_ Koleżanka

Wysłany: 8 marca 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alexia, a to nie grzybek? One lubią tak nawracać, sperma ma w dodatku taki odczyn, że stwarza dobre warunki dla namnazania drobnoustrojów... My kobitki to mamy los, ech... ;)

• _Anetttt_ Koleżanka

Wysłany: 8 marca 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A swoją drogą orientujecie się, jakie maści/globulki można stosować podczas starań?

• Alexiaa Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werni właśnie tego nie,Provag próbowałam do mycia i jeszcze gorzej było.Narazie przerzuciłam sie na sama wodę za namowa koleżanki i mojego ,jak nie pomoże to spróbuje ten iladian :-)
    Właśnie to leczenie co teraz mieliśmy to na grzybki było,przestałam jeść słodycze ,zobaczymy ,może pomoże.
    A globulki bezpieczne podczas starań to gynoflor-na odbudowę flory bakteryjnej i 1 globulka gynoxin - polecam bo pomaga ,jak pojadę w czwartek to poproszę o receptę na nią :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 07:46

rfxgvfxmlhof5yo3.png
    km5stv73t4xzfb4j.png
    ......

• Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie po 3 dniach opóźnienia przyszła @ tak jak czułam ze i ten cykl zakończy sie nadzieja na kolejny...

Alexiaa a moze nasiadówki pomogą?

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • Alexiaa Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie nie próbowałam nigdy doradź z czego najlepiej kochana ;-)
    Kamila Głowa do góry i pierś do przodu marzec będzie nasz !!! :-* musi sie udać kiedyś,może będzie jajeczko niespodzianka za miesiąc hihi dziewczyny dalej niech któraś przelanie zła passe :-D

Kamila ;) lubi tę wiadomość

rfxgvfxmlhof5yo3.png
    km5stv73t4xzfb4j.png
    ......

‹‹ 204 205 206 207 208 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ