Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ognisko, super! Wiosna w końcu idzie, sezon grillowo/ogniskowy już niedługo się rozpocznie uwielbiam to.
Przykra sytuacja z teściami, ale najlepsze co można zrobić, to właśnie odsunąć się i unikać... Ludzi nie zmienisz, a szkoda zdrowia.
Szkoda, że jutro już poniedziałek, wolałabym, żeby był piątek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny jeszcze pare dni i kolejny weekend
Ja jeszcze nie pracuje jestem w domu z córcia,obecnie po wychowawczym poszłam na l4 ,fajnie byłoby jakby sie udało na l4,bo jak mi sie skończy to niestety nie mogę wrócić do pracy,bo nie mam co z córcia zrobić ,od września dopiero do przedszkola.O ile miejsca beda,bo 6latki zostają teraz.
A ja dziś wzięła sobie pare ciuszków do domu do przymierzenia od znajomego ze sklepu i mój powiedział,ze mam sobie cos wybrać z okazji dnia kobiet
Anetttt pocieszę Cię,ze moja dobra kumpela,która zaczynała sie ze mną starac(nawiasem mowiac ponad rok temu,to właśnie w cyklu w którym jej sie nic ze sobą nie zgadzało zaszła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 22:09
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
Cześć dziewczyny życzę nam wszystkim wszystkiego co najpiękniejsze z okazji naszego święta i szybkiego ujrzenia 2 kreseczek
Alexia, miła historia hehe:) życie czasem płata pozytywne figle.
U mnie dziś skok temperatury, czyli ja już po owu. A miała być dziś albo jutro, akurat w okolicy Dnia Kobiet dobrze, że działaliśmy dość prężnie z mężem i wcześniej.
Magda, powodzenia!!!
Dziś już wtorek kochane, jeszcze tylko 4 dni pracy i weekendzik. Damy radę!
Miłego dnia!Dea28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja akurat owu mam zawsze 13,14 dc regularnie,ale za to prawie co cykl mecze sie z jakimś zapaleniem wrr.., właśnie skończyłam antybiotyk 2 tyg brałam a tu znów piecze macie jakieś sposoby na stany zapalne tam na dole oprócz probiotyków ? Badania wszystkie na bakterie i Hpv dobre.
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
Werni właśnie tego nie,Provag próbowałam do mycia i jeszcze gorzej było.Narazie przerzuciłam sie na sama wodę za namowa koleżanki i mojego ,jak nie pomoże to spróbuje ten iladian
Właśnie to leczenie co teraz mieliśmy to na grzybki było,przestałam jeść słodycze ,zobaczymy ,może pomoże.
A globulki bezpieczne podczas starań to gynoflor-na odbudowę flory bakteryjnej i 1 globulka gynoxin - polecam bo pomaga ,jak pojadę w czwartek to poproszę o receptę na niąWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 07:46
......
-
No wlasnie nie próbowałam nigdy doradź z czego najlepiej kochana
Kamila Głowa do góry i pierś do przodu marzec będzie nasz !!! :-* musi sie udać kiedyś,może będzie jajeczko niespodzianka za miesiąc hihi dziewczyny dalej niech któraś przelanie zła passeKamila ;) lubi tę wiadomość
......