Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jajeczko-niespodzianka brzmi super
Ines, skąd wiesz tak precyzyjnie kiedy będzie owu?
Ja to w tym cyklu nawet nie wiem na 100%, kiedy i w jaki dzień miałam swoją, bo akurat opuściłam jeden pomiar temperatury, sądząc, że jeszcze mam parę dni...Alexiaa lubi tę wiadomość
-
Werni trzymaj sie :-* i nie zostawiaj nas tutaj odzywaj sie czasami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 07:57
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
werni dlaczego robisz przerwę? wszystko w porządku? Wiesz ja Tobie mimo ze robisz przerwę bede dalej kibicować Odzywaj sie do nas jak będziesz miała chęci :-*
Przed chwila czytałąm o pre-seed opis kuszący, ale cena wysoka moim zdaniem tuba 40g + 9 aplikatorów za 70-80zł, cenią sie. Ale ważne aby był efekt!
Co sadzicie i oleju z wiesiołka -birze sie do od owulacji? Lub semie lniane? -mozna przez caly cykl...
Wczoraj zamówiłam testy owulacyjne, jak skończy sie wredota @ to zaczynam z nimi przygodę -
nick nieaktualnyKamila ;) wrote:Przed chwila czytałąm o pre-seed opis kuszący, ale cena wysoka moim zdaniem tuba 40g + 9 aplikatorów za 70-80zł, cenią sie. Ale ważne aby był efekt!
Kamila ;) wrote:Co sadzicie i oleju z wiesiołka -birze sie do od owulacji? Lub semie lniane? -mozna przez caly cykl...
Od czasu do czasu piję olej z siemienia.
Mnie na śluz pomaga woda w sporych ilościach. Przynajmniej tak było latem.
Kamila ;) wrote:Wczoraj zamówiłam testy owulacyjne, jak skończy sie wredota @ to zaczynam z nimi przygodęWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 12:28
Kamila ;) lubi tę wiadomość
-
Magda87 dzieki!
kupie siebie taki żel, tym bardziej ze u mnie tez często suchość. Wody pije sadze odpowiednio jak na te pore roku, tymbardziej ze mamy w domu filtry do wody z odwróconą osmozą i moj sprawdza jakość wody itp dosc czesto.
Mysłalam o tym oleju z wiesiołka ale roznie pisza i juz sama nie wiem kiedy sie do bierze. A siemnie lniane mozna caly cykl, fajnie ze oba działaja tez na pazurki, włosy itp
Jeszcze przed pierwsza ciaza zapytałam gina o testy, wspomniał ze nie każdemu sie sprawdzają i najlepiej (tak jak piszesz) robić przy owulacji co/do ok.12h z tym ze ja nie wiem juz kiedy jest u mnie owulacja Wiec bede robic do poludnia i wieczorem pierwszy cykl
Miłego dnia wszystkimWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 12:57
-
nick nieaktualnyKamila ;) wrote:robić przy owulacji co/do ok.12h z tym ze ja nie wiem juz kiedy jest u mnie owulacja Wiec bede robic do poludnia i wieczorem pierwszy cykl
Polecam kupić dwa rodzaje testów - z all i jakieś z apteki żeby łatwiej zinterpretować wynik Te z apteki to był 1 na dzień, a z all ile chciałamWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 14:10
Kamila ;) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny_Anetttt_ wrote:przegapiłam pozytywny wynik, bo musiał wypaść parę godzin wcześniej, niż było testowanie...
dziś z rana była ciemna kreska, ale jaśniejsza niż wczorajsza... Ostatnim razem jak stosowałam to musiałam trafić bardzo blisko LH, bo kreska testowa nie pozostawiała złudzeń,a w tym cyklu, to tak nie do końca jestem pewna...
-
nick nieaktualny
-
Hej Mysle, ze tutaj zakotwicze, macie przyjemna atmosferke
Kamila - wiesiolka bierze sie do owulacji, siemie lniane mozna pic caly cykl. Jeden i drugi dziala swietnie, pod warunkiem dostarczenia sporej ilosci wody U mnie dodatkowo te nawilzacze plus cwiczenia nieraz przyspieszyly owulacje, takze jestem zadowolona. A wlosy i paznokcie tez sie poprawily, zwlaszcza ze wrocilam do naturalnego koloru po wieeelu latach rozjasniania
Magda - najlepiej podzialac jutro i pojutrze poprawka, oczywiscie jesli macie mozliwosci czasowe
-
nick nieaktualny
-
Magda - zostaje Wam pozna, ciemna noc i pojutrze. Z drugiej strony serducha co drugi dzien tez sa spoko, trzeba byc dobrej mysli
U mnie sytuacja wyglada tak, ze 31 marca mam laparoskopie, zobacze po zabiegu jak sytuacja ze sluzem i wtedy ogarne temat tego zelu wspomagajacego zaplodnienie -
Wracam do gry, po laparoskopii ani śladu .
Witaj Ines i Jagah!
Magda87, ja też mam problemy z tarczycą. Moja gin jak zobaczyła wyniki to od razu przepisała mi euthyrox N25, i jodit200. Wczoraj dostałam się do endokrynologa ale totalnie mnie gość olał, nawet usg nie zrobił,tylko kasę wziął :[[[[. Wiec zapisałam się do innego i termin mam na 8 kwietnia. Nie pamiętam dokładnie wyników ale TSH mam powyżej 3, ft3 i ft4 w normie, ale przeciwciała bardzo wysokie, grubo ponad normę.
werni, trzymaj się! Zaglądaj i wracaj szybko
Ja przed dwa cykle brałam tabletki z olejem z wiesiołka do owulacji, i nie zauważyłam szczególnej różnicy. W pierwszym cyklu brania miałam plamienia po okresie ;/.
werni lubi tę wiadomość