Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
A ja tylko Was podczytuję,wymyśliłam sobie malowanie i nie bardzo mam czas na of.W niedzielę rankiem będę już miała mężulka
Szykuje nam się duużo pracy,musimy sad ogarnąć po zimie no i tą córeczkę wreszcie zrobić
Nie zapomnijcie o mnie przez te 3 tyg
Zaciskam kciuki za wszystkie staraczkiarizona 87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ewcis ogarniaj ogarniaj ze spokojem za 3 tyg to juz bedzie bedzie duzo info o niektorych z nas pirelka mam nadzieje ze nie bedzie @ u nas a powiedzcie mi czy jesli widzialam ten pecherzyk (tzn zostal mi pokazany na usg) to znaczy ze jest to cykl owulacyjny tak? bo chcialam jakos to na wykresie zaznaczyc i niestety bez temp nie moge, a przestalam ja notowac jak tylko dowiedzialam sie od lekarki ktore dni mam te najpewniejsze
ewcia21k lubi tę wiadomość
nasze początki starań ( od listopada 2013)
-
nick nieaktualnyHm.. to mój pierwszy cykl, który mierzę i kontroluję i pierwszy raz miałam pęcherzyk, wydaje mi się, że pęcherzyk świadczy o tym, że się pojawił a nie koniecznie musi pęknąć, a jak nie pęknie to nie ma owulacji
Ja też nie mam pewności, że pękł ale zaznaczył mi wykres sam owulację co potwierdziło się z objawami i z tym co lekarz powiedział więc liczę na to, że owulacja u mnie była. Z tego co wiem to nie ma pewności bez mierzenia temp. i monitoringu, że owulacja w ogóle była. -
nick nieaktualny
-
pirelka wrote:ewcia nie zapomnimy Powodzenia !
Ja @ spodziewam się ok 15 maja-zobaczymy może nie przyjdzie
Powodzenia wszystkimLena87, arizona 87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny, po monitoringu wczorajszym wszystko ok. Na prawym jajniku pecherzyki dominujace 27mm i 18 mm takze cos z tego bedzie. Ale gin kazala wziac jutro wieczorem pregnyl na wszelki wypadek. Najgorsze jest to ze sama mam go sobie podac masakra, ale ovitrelle juz kiedys sobie wstzrykiwalam to i z tym nie bedzie problemu mam nadzieje- znam zasady jak i co rozpuscic ale mam stracha. I od jutra duphaston przez 10 dni a w srode dopiero na monitoring do mojej gin do szpitala sprawdzic czy jest ok(wczesniej nie ma jak i kiedy). Buziaki i 3majcie jutro za mnie kciuki bo jestem posrana. Mam teraz M, ale bede starala sie was podczytywac, jeszcze jakies 3tyg go mam ciesze sie bardzo. Pozdrowinka ewcia lena cassie madzia i reszta dziewczyn andi 3mam kciuki.
ewcia21k, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyArizona trzymam za Ciebie kciuki
Ja dzisiaj testowałam ale tak jak myślałam negatywny więc dzisiaj kończę duphaston i kupuję kolejną tabl. dostinexu i biorę temp. 37, poszła w górę znowu choć nie wiem czy to nie przez duphaston, a jak skończę może spadnie i przyjdzie szybko @. Piersi bolą kilka dniarizona 87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPirelka przykro mi, moze jeszcze za wczesnie na testowanie bylo? Ja mam M poza domem to pierwsze co zagladam do Was Idziemy wieczorem do znajomych, a tak mi sie nie chce. Tak sie czasem zastanawiam jak bedzie z tym cyklem, ale pocieszam sie ze niedlugo lato, czyli grilowanie dora zabawa i pwko wieczorem. Takze wylaczam myslenie o pierdolach i co ma byc to bedzie. Gin mi powiedziala serduszkowac do niedzieli i ze jak ma byc ciaza to bedzie i tyle. Takze udanego weekendu ja zaraz ide sie kluc. Buziaki dla Was Ewcia spokojnej podrozy i owocnego wyjazdu
-
nick nieaktualny
-
arizona, powodzenia słońce :* i miłego serduszkowania
pirelka, aż idę oblookać Twój wykres, bo na miniaturce wygląda mega ciążowo! Hmm może na test jeszcze za wcześnie? Trzymam kciuki :*
Lena, ja zauważam, że u mnie powoli też wszystko zaczyna się sypać, śluz zanika, choć wcześniej był książkowy, z owulką zaczynają się jakieś problemy, choć nigdy ich nie było..ech, szkoda gadać!arizona 87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny