Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczynki jak po świętach ?
U mnie miło i rodzinnie, dużo spacerowania i straszne zmęczenie a teraz straszny tydzień w pracy mnie czeka, nie wiem jak wytrwam.
Dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiłam test i wiadomo, negatywny ale to dopiero 7 dpo więc nie liczyłam na wiele
Nadal biorę dupka do 26.04 i w ten dzień zrobię kolejny test bo mam też przyjąć dostinex.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2014, 10:40
-
Witam Was dziewczynki,przyłączam się do waszego wątku.Staramy się z mężem już 17cykli,ale niestety na naturalną ciąże nie mamy szans ze względu na słabe nasienie.Podjeliśmy decyzje o in vitro i jesteśmy na etapie badań przygotowawczych.Pozdrawiam Was wszystkie
-
nick nieaktualnyMadziulka wrote:Witam Was dziewczynki,przyłączam się do waszego wątku.Staramy się z mężem już 17cykli,ale niestety na naturalną ciąże nie mamy szans ze względu na słabe nasienie.Podjeliśmy decyzje o in vitro i jesteśmy na etapie badań przygotowawczych.Pozdrawiam Was wszystkie
-
nick nieaktualnyANDI87 wrote:hejka ja jestem na etapie oczekiwania mam róznie nie chce si e napalac wiem że zrobilam wszyskto zeby w ta ciaze zajsc:) okaze sie wielkie oczekiwanie na testowanie
ewcia21k, ANDI87 lubią tę wiadomość
-
Dzieki ewka za zyczonka, spoznione ale szczere rowniez ode mnie dla was:) musze powiedziec ze wczoraj robilam test owulacyjny i wyszly dwie mocne kreski troche zwariowalam juz bo jak wczesniej pisalam, bylam u ginekol. w zeszla srode i byl widoczny pecherzyk 13mm w jajniku, starania byly w piatek i sobote. Niedziela mialam luzik poniedzialek tez a we wtorek test owu wlasnie pokazal dwie mocne krski owu, no wiec na wszelki wypadek wykorzystalam meza wczoraj i dzis hihihihi szalone to wszytko
ewcia21k lubi tę wiadomość
nasze początki starań ( od listopada 2013)
-
nick nieaktualnyWitam wszystkich, równiez jestem rocznik 87.
Jeszcze nie zaczeliśmy na powaznie sie starac o dziecko bo dopiero 2 miesiące temu odstawiłam pigułki. Ale myslę, że w nastęonym cyklu zaczniemy próbować. Boję, że się łatwo nie będzie bo moje cykle z przed pigułek pozostawiały wiele do życzenia.
;] -
nick nieaktualnyCóż mogę napisać o sobie. Jestem wściekła że dałam się namówić na antykoncepcję hormonalna w ogóle. Dla lekarzy oczywiście zamiast przyjrzec się bliżej problemowi łatwiej jest przepisac pigułki i po temacie. Przestałam brać z przekonania no i oczywiście dlatego, że chcę mieć dzidziusia. Zobaczymy co z tego będzie ;] Nie biorę pigułek drugi cykl ( a brałam chyba 6lat) i tak szczerze mówiąc to co się dzieje z moim organizmem jest dla mnie nowe. Boje się, że wróca znowu cykle bezowulacyjne i w ogóle problemy z miesiączką. Najchętniej już bym zachodziła w ciążę bez odczekania na oczyszczenie....
Czy faktycznie czekać aż 6 miesięcy czy próbowac już wzcześniej?.. jestem niecierpliwa ;] -
nick nieaktualny
-
Sylwia, nie wiem, czy to Cię pocieszy, ale nawet regularne, książkowe cykle nie są gwarancją, że uda się szybko zajść w ciążę - ja nigdy nie miałam problemów z owulacją, czy regularnością okresów, a o dzidziusia staramy się już 12 cykl, a widywałam wykresy dziewczyn, które pomimo problemów i rozregulowanych cykli zaskakiwały po kilku miesiącach, więc tu wszystko jest jak na loterii
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
rany boskie, dzis mam taki świąd sutków ze szok, chyba dopatruje sie jakichkolwiek objawow ciązy \
@ ma sie pojawić równo za tydzień ,wiec jestem ciekawa bo to byl jakby cykl kontrolowany przez lekarza. Widzialam ten malutki pecherzyk na monitorku usg i sobie myslalam ty maly no nie rob jaj, w tym cyklu damy rade Wali mnie juz dziewczyny chyba co?
Milego dzionka wam zyczeWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 09:30
arizona 87, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMADZIA 87 wrote:rany boskie, dzis mam taki świąd sutków ze szok, chyba dopatruje sie jakichkolwiek objawow ciązy \
@ ma sie pojawić równo za tydzień ,wiec jestem ciekawa bo to byl jakby cykl kontrolowany przez lekarza. Widzialam ten malutki pecherzyk na monitorku usg i sobie myslalam ty maly no nie rob jaj, w tym cyklu damy rade Wali mnie juz dziewczyny chyba co?
Milego dzionka wam zycze -
nick nieaktualny
-
pirelka no to musimy dac rade Arizona 87 nie dziekuje zawczasu, tak cichutko sobie mysle ze kwiecien ma byc owocny duzo zajaczkow lata wokol mojego domku to moze bedzie prezencik
arizona 87 lubi tę wiadomość