Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mgiełka wrote:my niedlugo bedziemy miec swoja pierwsza rocznice.. zastanawiamy sie jak ja spedzic.. macie jakies pomysly ??
My w czerwcu 10 będziemy mieć
Pirelka pomysł z wyjazdem fajny,może jakąś fasolkę z niego przywioząLena87, pirelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień Dobry Dziewuszki
u Mnie nie było .. mąż poszedł spać
Rano pojechałam na badanie progesteronu, za dwa dni mają być wyniki u Gin, więc trzeba będzie dzwonić ..
Zastanawiam się nad tym duphastonem czy go brać czy czekać tak jak powiedziała
Mgiełka może jakiś aqua park, basen, sauna dla relaksu, potem kolacja winkoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 12:21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGajka wrote:my też w czerwcu mamy 2 rocznice myślę że wyjazd gdzieś to fajny pomysł ja z mężem jadę w góry
I ja też mam w czerwcu 3 lata po ślubie
Pewnie wybierzemy się do Gołębiowskiego na Basen i później do Góralskiej karczmy na kolacje winko w domuWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 12:33
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Widzę, że rocznik 87 upodobał sobie śluby w czerwcu i u nas też pierwsza rocznica ślubu w czerwcu, mieliśmy gdzieś wyskoczyć na romantyczny weekend, ale tak się jakoś stało, że tydzień później jedziemy do Chorwacji, w tym samym czasie, co jechaliśmy w podróż poślubną, więc w ramach rocznicy mamy powtórny miesiąc miodowy
Lena87, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCassieMK wrote:Widzę, że rocznik 87 upodobał sobie śluby w czerwcu i u nas też pierwsza rocznica ślubu w czerwcu, mieliśmy gdzieś wyskoczyć na romantyczny weekend, ale tak się jakoś stało, że tydzień później jedziemy do Chorwacji, w tym samym czasie, co jechaliśmy w podróż poślubną, więc w ramach rocznicy mamy powtórny miesiąc miodowy
Zazdroszczę ..
Same czerwcówki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny