Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień Dobry,u nas piękna pogoda,słoneczko świeci,byliśmy z synem poświęcić palmę,w drodze z kościoła odwiedziliśmy Madzię,zapaliliśmy jej świeczkę,a teraz obiadek:)
arizona 87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj wybieram się na ugg, trzymajcie kciuki za pęcherzyki!! Jestem dobrej myśli ale boję się, że znowu okażą się za małe i wyjdę zdołowana.
Od wczorajszego wieczora też pojawił się u mnie jakiś początkowy śluz.Lena87, ewcia21k, arizona 87 lubią tę wiadomość
-
trzymam kciuki pirelka!!!
moze macie racje i pojde wczesniej na ten monitoring.. ale maz na nasienie moze dopiero za 3 miesiace bo bral antybiotyki teraz.. we wrzesniu wznawiamy starania wiec wynik bedzie bardziej aktualny niz bysmy zrobili to teraz.. -
Polkosia to super ze sie wyjasnilo w czym problem i masz juz te owulki!! powodzenia kochana !!
mi testy owulacyjne dobrze wychodza w okolocach owulki wychodza kreski intensywniejsze a w owulke grubasna krecha..na usg gin i endo widzialy roznace pecherzyki i potem jakby blizny po peknietym w roznych cyklach ale calego monitoringu jednego cyklu nie mialam wlasnie..czuje ze u nas problem moze byc w nasieniu albo droznosci..
moze i Wam to pomoze ja czesto zeby wytlumaczyc te niepowodzenia mysle sobie ze z jakiegos wyzszego powodu nie mamy miec akurat teraz dziecka ze bysmy sobie nie poradzili jeszcze albo cos w tym stylu i los przyniesie je dopiero w momencie odpowiednim w ktorym faktycznie bedzie lepiej i dziecku i nam -
ewcia21k wrote:to samo stwierdzono u mojego szwagra,poszłam z siostra do gin z wynikami jej męża i dr powiedziała,że z takimi wynikami to tylko in vitro,uświadamiając siostrę, że zbliża się owu i żeby mimo wszystko próbować w week,wizyta była w piątek a w sobotę-niedzielę miał pęcherzyk pęknąć i wtedy właśnie siostra zaszła
uwielbiam takie historie !! to sa normalnie cuda !!Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pirelka wrote:Ja dzisiaj wybieram się na ugg, trzymajcie kciuki za pęcherzyki!! Jestem dobrej myśli ale boję się, że znowu okażą się za małe i wyjdę zdołowana.
Od wczorajszego wieczora też pojawił się u mnie jakiś początkowy śluz. -
nick nieaktualnyJuż jestem po USG i w końcu jakieś pozytywne wieści, dodające skrzydeł
Lewy jajnik śpi ale w prawym jajniku jest obiecujący pęcherzyk, ma prawie 2 cm i w ciągu dwóch dób powinna być owu jak powiedział lekarz "do dzieła"
Bardzo się cieszę i znowu mam większą nadzieję i co najważniejsze na razie nic dodatkowo nie muszę przyjmować !
Pytałam jakiej powinien być wielkości ale lekarz powiedział, że to indywidualnie, niektórym pęka ok 2 cm a niektórym dopiero ponad 2 cm. Także zobaczymy.ewcia21k, arizona 87, Lena87, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
pirelka wrote:Już jestem po USG i w końcu jakieś pozytywne wieści, dodające skrzydeł
Lewy jajnik śpi ale w prawym jajniku jest obiecujący pęcherzyk, ma prawie 2 cm i w ciągu dwóch dób powinna być owu jak powiedział lekarz "do dzieła"
Bardzo się cieszę i znowu mam większą nadzieję i co najważniejsze na razie nic dodatkowo nie muszę przyjmować !
Pytałam jakiej powinien być wielkości ale lekarz powiedział, że to indywidualnie, niektórym pęka ok 2 cm a niektórym dopiero ponad 2 cm. Także zobaczymy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo ja jako kolejna osoba zycze ci pirelko owocnych staran.
Polkosia jak tam twoja beta? Pozdrawiam reszte dziewczyn Ewcie Lene Ilone itd. juz nie pamietam. Jakos ostatnio nie mam czasu zagladnac mlyn w pracy i tak to jest. dobranocewcia21k lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry Wieczór, Ja ostatnio też mało co udzielam się ale podczytuję
Jakoś ciężko jest się wbić w jakiś temat bądź cokolwiek napisać
Też życzę dużo !Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 23:20
arizona 87, ewcia21k lubią tę wiadomość