Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kamila- 4 dni to długo, nie widzę wykresu, a temp moglaby wskazać czy progesteron potrzebuje wsparcia Miło ze strony stomatologa to właśnie sprawia, że ludzie nabierają zaufania do lekarzy, zwłaszcza dentystów
U mnie wielkie oczekiwania na @ i jednocześnie wizyte u lekarza Rany mnie swedza to dobrze, skóra się ładnie goi -
Nie mierze temperatury, jedynie sluz i testy owulacjne takze moj wykres nic by nie pokazał. Jak @ sie pojawi tak jak powinna zaczne odliczanie najpierw badania ktore uzgodniłam telefonicznie z ginem później monitoring owulacji i omówienie calej reszty, najprawdopodobniej około 22dc zrobię progesteron bo teraz wg gina teraz nie ma sensu.
Wydaje mi sie ze tak długie plamienia moga oznaczac jak piszecie problem z progesteronem.
Jagah super ze wszystko idzie ku dobremu Kiedy masz wizyte u gina?
werni dziękuje, przyda sie :*
Wiecie moze co z reszta dziewczyn?
Szara Mysza, Ania-nowa, Sosenka, Aaneta,_Anetttt_,daktylek...jesli kogos pominęłam to przepraszam, co u Was?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 19:18
werni lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny, moge dołączyć?
Staramy sie z mężem o rodzenstwo dla naszej 5-cio latki od lipca 2015. Najpierw ciąża biochemiczna, potem udało się ale w 13 tyg ciąży serduszko naszego amleństwa przestało bić...To co potem juz ominę bo to traumatyczne wspomnienia, ale od tego czasu borykam się z problemami zdrowtnymi, ciagle cos mi dolega, przez 4 miesiące czekałam na diagnoze co z moim endometrium, bo obraz byl podejrzany, właśnie dowiedzialam się ze jest ok, ale na kontroli u innego gin padło podejrzenie polipa endometrialnego...czekam teraz na @ i znów kontrol.. Zaliczyłam już także usg jamy brzusznej-podejrzenie kamienia (miałam kilka lat temu w moczowodzie i teraz co roku kontrole), usg tarczycy - mała pojemność 6 ml, ale wszelkie parametry (tsh, ft3. ft4 i antyTpo Tg w porzadku). Biorę żelazo i wit.b12 bo miałam niedobór. Czekam na wizytę u onkologa (mam guzka w piersi ktorego muszę kontrolowac) i aż na samą myśl to mi niedobrze ze strachu... Mimo, że jestem pełna obaw to chciałabym znów starc się o maleństwo, no ale z przyczyn-moich- zdrowotnych narazie nie możemy....Nie mierzę już temp ani sluzu-przed lipcem ubiegłego roku robiłam to przez ponad 7 ms, ale odpuściłam po #- nie mam do tego głowy...
No to się przedstawiłam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 21:05
"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń (...)".
Jan Paweł II -
mikka - witaj sporo sie tego nazbieralo u Ciebie, ale skoro podejmujesz kolejne staranie to znaczy, ze haslo: co Cie nie zabije to Cie wzmocni - jest calkiem sluszne
Kamila - sluz i testy owulacyjne to juz COS jak wpiszesz wszystkie odczucia plus te dwa sposoby rozpoznania plodnosci to OF wyznaczy Ci wykres, przerywana linia, ale jednak Monitoring owulacji to jest cud, miod i malina - bedzie gitOwieczqa lubi tę wiadomość
-
mikka Witaj, rozgość sie Mam nadzieje ze juz wszytko bedzie dobrze zgadzam sie z Jagah.
Jagah narazie dalej czekam az plamienie ustanie i @ sie rozkręci, dzis mam skurcze moze jutro juz bedzie...i znow czekanie, liczenie itp, itd ...
A jak Ty sie czujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 19:36
-
Wszystko dobrze, tez czekam na @ A wizyta 12 kwietnia. W tym miesiacu czekam na kazdy wtorek, tak sie harmonogram zajec ulozyl: najpierw ginekolog, kontrola lekarza firmowego i dermatolog, co tydzien jakies newsy
A w maju na urlop do PL, odliczam dni -
U mnie wczoraj poznym wieczorem @ sie rozkrecila Wreszcie
Ania-nowa skad wiesz ze cykl bezowulacyjny? Ja bede szla 13dc do gina niech spojrzy co sie tam dzieje jutro jade tez na badania krwi.
Jagah ja w maju tez planuje urlopik ale jeszcze nie wiem gdzie -
Ja przez 7 ms mierzylam temp i śluz, potem doszly tez testy owulacyjne i powiem wam, ze nie zawsze wychodzily mi pozytywne, ba nawet w tym cyklu w ktorym zaszlam w ciąże nie wyszly mi pozytywne, a jednak jajeczko sie zaplodnilo szkoda, że trwalo to tylko 13 tyg..ale tego juz nie zmienię..."Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń (...)".
Jan Paweł II -
Witaj mikka przytulam,wiem co czujesz
Kamila dobrze,ze @ wresZcie sie rozkręciła, zaczęłaś nowy cykl ,kolejna owulka i może to będzie ten szczęśliwy
Dea dziękujemy za wiruski przydają nam sie tu baaardzo
Ania-nowa nieraz udaje sie w najmniej spodziewanym momencie
Ja tez czekam na @ dziś 25 dc i chce juz zacząć nowy cykl...
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
Witaj KAJKA! Trzymam kciuki za Twoje starania
Dea, oby tylko takie wiruski nas zarażały
Dziewczynki, ja leżę w wannie i się relaksuje Podoba mi się ten cykl, bo się wyluzowałam, jakoś na nic się nie nastawiłam i cieszę się sexem
Wiosna nadeszła, więc mocno trzymam kciukasy za nas wszystkie :*
Alexia, a ten cykl? To dopiero 25d, wszystko się może zdarzyć?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 11:57
-
Witaj KAJKA177 fajnie ze dołączyłaś
Dzis zrobiłam prolaktynę, fsh, tsh, ft4, ft3 i glukoze. Specjalnie maż mnie zawoził miasto obok bo ponoć najlepiej zrobic w 3dc te badania. Ale podziwiam go ze miał sile po nooce i wypadku w pracy. Wyniki w poniedziałek oby wyszly pozytywnie.
Miłego weekendu laseczki