Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
MADZIA 87 wrote:halo kobitki, ja dzis mam meeega bol podbrzusza ale na owu to chyba za szybko wczoraj zaliczylam rower i chyba naciagnelam, pojawilo sie po 2 dniach od konca okresu jakies plamienie do tego stopnia ze wlozylam tampona, kuzwa czyzby to ten mięsniak ktory mi wykryl lekarz w zeszlym tyg? martwie sie...
Faktycznie najlepiej iść do kontroli, będziesz pewna, że to nic poważnego. Zbadaj sytuację i powodzonka, miłego dnia -
nick nieaktualnyDziękuję dziewczyny za te ciepłe słowa, co nie zmienia faktu że nadal jestem w ciemnej dupie
Aniu tak do końca to nie wiem na czym stoję, nagle stwierdziła że te moje jajniki jednak wyglądają na pcowskie .. Mam zbadać cukier niech jeszcze coś dodatkowo wyjdzie to już w ogóle będzie extra
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Dziękuję dziewczyny za te ciepłe słowa, co nie zmienia faktu że nadal jestem w ciemnej dupie
Aniu tak do końca to nie wiem na czym stoję, nagle stwierdziła że te moje jajniki jednak wyglądają na pcowskie .. Mam zbadać cukier niech jeszcze coś dodatkowo wyjdzie to już w ogóle będzie extra
Lena, często tak się zdarza, że szukamy problemów w naszym organizmie, ginekolodzy nas diagnozują, wydają swoje opinie, poddają leczeniu itp. Powiedz mi,dlaczego w takim razie laski, które w ogóle się nie badają, nie planują dziecka, albo takie ostatnie patosy (co chleją, ćpają, nie dbają o siebie, sypiają z pierwszym lepszym) bez problemu rodzą zdrowe dzieci i co najważniejsze, bez problemu zachodzą w ciążę przy pierwszym strzale? Odpowiedź jest prosta- takie osoby NIE MYŚLĄ (w przenośnym i dosłownym tego słowa znaczeniu ). Dlatego dobrze Ci podpowiadam- wyłącz wszystkie trybiki, nie przyjmuj chemii, tylko postaw na zdrowe odżywianie, wysypianie się, aktywność fizyczną, przebywanie na świeżym powietrzu i samo pójdzie Zobaczysz !!! Często właśnie nasza głowa jest odpowiedzialna za wszystko co nam się przytrafia, dlatego, żeby sobie pomóc wrzuć na luz, daj sobie jeden miesiąc odpoczynku od lekarzy i leków, a zobaczysz, że w końcu się uda i spełnisz swoje pragnienie bycia mamuśką Buziaki ogromne i głowa do góry !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 17:59
-
nick nieaktualnyListior ale ja bardzo mało myślę na ten temat
Do lekarza idę jeśli muszę, inaczej nikt Mnie na siłę nie zaciągnie.
Normalnym odczuciem jest smutek kiedy kolejny cykl idzie na straty gdzie można coś było w tym kierunku zrobić a nie tylko " obserwować "
Nie nakręcam się, nie mam nawet zamiaru, tak więc nie ma czego " wrzucać na luz " ..
Może zejdźmy ze Mnie ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 00:06
-
nick nieaktualnyListior wrote:Chodzi mi tylko o to Lena, żebyś nie wmawiała sobie, że z Tobą jest coś nie tak. Czasami jeden czynnik może wpłynąć na niepowodzenia i szybko go można wyeliminować Trzymam kciuki !!!!
Takie są realia Listior. Nigdy się z mężem nie zabezpieczałam, we wcześniejszych związkach też było to rzadkością.
Dlaczego mam się oszukiwać i żyć złudzeniami że wszystko jest i będzie w porządku ?
Lepiej nastawić się na same niepowodzenia niż łudzić się że może jednak tym razem się udało a później ponosić kolejną porażkę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny