Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewunia87 wrote:Hmmm wczoraj zrobiłam test amil i nie wyszła nawet kreska kontrolna... Nic zupełnie. A mieszkam w małej miejscowość i w weekend nie mam gdzie kupic innego... Staram się nie nakręcać narazie okresu nie ma i to dobry znak:)
ewunia87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySpóźnia mi się okres pierwszy raz od października. Wtedy udało mi się zajść w 2 ciąże, ale maleństwo przestało się rozwijać niedługo po tym jak lekarz potwierdzić ciążę. Więc oby oby Zanim urodziłam pierwsze dziecko odstępy między @ miałam 60-90 dni i były strasznie obfite Teraz z pomocą luteiny jest super
-
Ja też 87' więc się przyłączam
Z obliczaniem dni płodnych (ale bez mierzenia temp, bardziej kalendarzem) staramy się 3 cykl. W zasadzie 3 cykl właśnie się kończy bo dziś 29dc i powinnam dostać okres. Brzuch boli mnie typowo od wczoraj, test zrobiłam dzisiaj - w południe, nie rano - no ale negatywny nawet nie wiem o ile powinnam liczyć opóźnienie, bo dopiero ostatni cykl był 29dniowy, w poprzednie okres był regularnie 28 dnia. No ale nawet gdyby to były 2 dni, test tak czy inaczej na nic nie wskazuje więc teraz wyczekiwanie na okres żeby już był i można było zacząć nowy cykl, wrr..
13.05.2015 - Aniołek 8/6 tc [*] -
nick nieaktualnyewunia87 wrote:Spóźnia mi się okres pierwszy raz od października. Wtedy udało mi się zajść w 2 ciąże, ale maleństwo przestało się rozwijać niedługo po tym jak lekarz potwierdzić ciążę. Więc oby oby Zanim urodziłam pierwsze dziecko odstępy między @ miałam 60-90 dni i były strasznie obfite Teraz z pomocą luteiny jest super
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 08:14
ewunia87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyminnie_ wrote:Ja też 87' więc się przyłączam
Z obliczaniem dni płodnych (ale bez mierzenia temp, bardziej kalendarzem) staramy się 3 cykl. W zasadzie 3 cykl właśnie się kończy bo dziś 29dc i powinnam dostać okres. Brzuch boli mnie typowo od wczoraj, test zrobiłam dzisiaj - w południe, nie rano - no ale negatywny nawet nie wiem o ile powinnam liczyć opóźnienie, bo dopiero ostatni cykl był 29dniowy, w poprzednie okres był regularnie 28 dnia. No ale nawet gdyby to były 2 dni, test tak czy inaczej na nic nie wskazuje więc teraz wyczekiwanie na okres żeby już był i można było zacząć nowy cykl, wrr.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny