Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Walleriana gratuluję
Hej też jestem 87 mam nadzieję,, że pozwolicie mi tu zaglædać mimo moich przesunietych starań. To nasz 5 cykl byłam u gina pęcherzyk 21 mm endometrium ładne nic tylko działać no i dzień wcześniej dzialalismy ...ale gin wynalazł guz tarczycy i plany poszły na bok zrobiłam hormony tarczycowe i wszystko ok więc przede mną biopsja ale jak tylko będę mogła wracam do starań. Rocznik 87 życzę zafasolkowania -
nick nieaktualnyLeonomaniaczka wrote:Walleriana gratuluję
Hej też jestem 87 mam nadzieję,, że pozwolicie mi tu zaglædać mimo moich przesunietych starań. To nasz 5 cykl byłam u gina pęcherzyk 21 mm endometrium ładne nic tylko działać no i dzień wcześniej dzialalismy ...ale gin wynalazł guz tarczycy i plany poszły na bok zrobiłam hormony tarczycowe i wszystko ok więc przede mną biopsja ale jak tylko będę mogła wracam do starań. Rocznik 87 życzę zafasolkowaniaLeonomaniaczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKierzynka, mam nadzieję że jednak szybko wrócisz do Błogosławionego stanu
Każdej z Was życzę tego stanu
Niestety czasami jest to walka z wiatrakami, ale na prawdę warto
Mimo moich chwil zwątpienia w walce i ogromnego poświęcenia nie żałuję żadnego dnia -
nick nieaktualny