Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi dziś temperatura pokazała 37,3 a to 14 dpo (32dc) a na tescie jedna blada kreska. Blada bardzo. Nie wiem jak to interpretować. Nie wiem czy jedyny wynik prawidlowy jest OD RAZU czy nalezy równiez brac ten ktory pojawia sie po 5-10 minutach? (nie wiem jaki to byl czas bo jak po minucie nic nie pokazało to olałam sprawe, a jak wyszlam spod prysznica zobaczyłam kreske...)
Chyba jutro rano pojde na bete. Nigdy nie robilam testu z krwi. Powinnam być na czczo??
Zdjecie testu:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cf9760b0ed68a652.html
7/10/2016 Córeczka
13/09/2018 Dwie kreski !
15/09/2018 Beta 655; 18/09/2018 Beta 2556 !
3/10/2018 Bijace serduszko -
nick nieaktualnywalleriana wrote:Mi dziś temperatura pokazała 37,3 a to 14 dpo (32dc) a na tescie jedna blada kreska. Blada bardzo. Nie wiem jak to interpretować. Nie wiem czy jedyny wynik prawidlowy jest OD RAZU czy nalezy równiez brac ten ktory pojawia sie po 5-10 minutach? (nie wiem jaki to byl czas bo jak po minucie nic nie pokazało to olałam sprawe, a jak wyszlam spod prysznica zobaczyłam kreske...)
Chyba jutro rano pojde na bete. Nigdy nie robilam testu z krwi. Powinnam być na czczo??
Zdjecie testu:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cf9760b0ed68a652.html
Najlepiej idź jutro na betę lub ponownie zrób test na betę nie musisz być na czczo, ale ja jednak wolałabym iść na czczo. -
pirelka wrote:Oh ile razy ja czułam, że takich objawów nie miałam nigdy i to musi być "to"
.. zawsze @ przychodziła w terminie, przyszła nawet wtedy kiedy spóźniała się 6 dni, ale test był negatywny.
Po ponad roku starań naprawdę zagłusza się już wszystkie objawy, które mogą świadczyć o ciąży, jak i o miesiączce.. każdy cykl jest inny..niestety! nie starając się o dziecko nie dostrzegamy tego..ponieważ nie bierzemy ciąży pod uwagę.
Pirelka,czuje dokładnie to samo.... w każdym cyklu zauważam cos zupełnie nowego, w każdym miesiacu wydaje mi się, ze piersi nie miałam nigdy aż tak nabrzmiałych.... heh - podświadomie wyszukuje sobie kolejne objawy.
Czasami po negatywnym teście wciąż miałam nadzieję.
Tak jak pisze Waleriana, najważniejszym objawem chyba jest brak miesiączki.
Próbuje dać sobie na wstrzymanie i się nie nakręcać, ale nie wychodzi mi to... Jak macie sposoby na "oderwanie" się od ciągłego myślenia to podzielcie się nimi
http://ovufriend.pl/graph/02699afad885890ce4da8654c13d12c3 -
werni wrote:Trzymam kciuki za dobre wyniki tez muszę swojego wysłać na badania.
Werni, bardzo stresujący czas ale wyniki w normie, tylko strasznie dużo nasienia - hiperspermia.
Teraz biorę się za siebie! Na forum wyczytałam, że przed wizytą u lekarza można zrobić badania: AMH, Inhibiny, Estradiol, LH, FSH, testosteron, DHEAS, SHBG, anty TPO, TSH, Prolaktyna, ale nie wiem czy jest sens bo łacznie badania wychodz ponad 500PLN, a nie wiem czy wszystkie powinnam wykonać.
http://ovufriend.pl/graph/02699afad885890ce4da8654c13d12c3 -
Ja właśnie tak miałam, że druga kreska a właściwie jej zarys wyszedł po 20min. Drugi test negatywny na drugi dzień z 1 testu cień cienia ledwo widoczny a z drugiego testu negatyw i to z tego o czułości 10. Pojechałam na bete i wynik powyżej 30 tak więc testy nie zawsze wychodzą
Powodzeniawerni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pirelka, Dziś mam odbiór o 13.00 tak sie stresuje ze nie moge na niczym sie skupić...
Patrze na tą BLADĄ kreske na tescie (robiłam Pink z rossmana - czułosc ma 25) i ciagle mysle
Jak bym teraz zaszła w ciąze to byłoby cos pieknego. W sumie nie ma to wiekszego znaczenia, ale na pewno zajscie w ciąze na wiosne jest bynajmniej dla mojego zawodu bardzo korzystne bo najwiecej pracy mam w sezonie (projekty ogrodow) a urodzenie dziecka na przelomie jesieni/zimy kiedy jest "martwy sezon" naprawde jest dla mnie korzystne.
Ale tak jak mówiłam - kiedykolwiek bym zaszła bym sie bardo Cieszyla
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 10:55
7/10/2016 Córeczka
13/09/2018 Dwie kreski !
15/09/2018 Beta 655; 18/09/2018 Beta 2556 !
3/10/2018 Bijace serduszko -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny