Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewa99 wrote:to chyba kupię mojemu wielki słoik jakichs odżywek
na razie łyka tylko salfazin, tzn jak mu powiem, ze ma wziąć. bo tak to twierdzi, ze zapomina :p
oj mój tez zapomina w kuchni ma miejsce przy lodówce i o dziwo pamięta :P a powiem Ci ze bardzo polecam to jest tribusterol towaru że hu hu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 12:56
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaaa, bo to nie jest odzywka na siłownię
"Olimp Tribusteron 90 wykazuje działanie afrodyzyjne, zwiększa popęd seksualny, znosząc wszelkie objawy dysfunkcji seksualnych, powodując znaczące podniesienie poziomu testosteronu u mężczyzn, a estradiolu u kobiet."
ja tam mojemu popędu zwiększać nie chcę, bo się tak dosyć dopasowaliśmy z temperamentemWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 12:58
-
nick nieaktualny
-
ja mu wcisnełam ją na siłownię bo inaczej by nie brał tyle tych świnstw bierze wiec to mi pomoze a nie jemu dla mnie towar był na wagę złota ;P wyliczyłam bo z zegarkiem siedziałam
-
nick nieaktualnycwaniara mój się tak nie daje wrobić...
powiedziałam mu, że salfazin to witaminy i ma to brać i nie pytał więcej, ale jak go opieprzę, ze nie bierze to się wtedy dopytuje na co to.
to raz dostał, że jak nie będzie brał, to mu na nic nie pomoże.
tran bierze, jedną kapsułkę sobie i jedną czasem kotu da. salfazin stoi obok i nie bierze...
po slubie się taki zrobił, przed to co mu nie kupiłam to brał -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasia, najlepiej wejdź w swój wykres, pod spodem masz "udostępnij wykres", przechodzisz w kartę "wykresy na tablicy" i zaznaczasz opcję "udostępnij dla wszystkich"
możesz tez wkleić wykres w sygnaturkę w ustawieniach.
łatwiej nam będzie na bieżąco podglądać twój wykres -
nick nieaktualny