Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
katarzynnn wrote:Mialam 24 .zgadzam sie z toba
Jesli dobrze zrozumiałam 24 kwietnia tak ? to dzis jest 14 dpo:) wiec bhcg wykryje nawet zwkły test powinien sobie poradzic
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjak rodzić tez nie wiem, z jednej strony chciałabym cs, ale z drugiej chciałąbym naturalnie
na prenatalne nie jestem przekonana. bo mimo wszytsko nie dają one 100%
niecierpliwa chyba keidyś o tym pisała, że lekarz stwierdził że są jakieś wady, a dziecko urodziło się w pełni zdrowe, ale były też przypadki na odwrót.
czyli w sumie i tak nic nie wiem po wykonaniu tych badań -
nick nieaktualnya właśnie, będziesz Jula rodzić sama?
ja chciałam zawsze sama, bo w sumie po co facetowi to wszystko pokazywać
ale jak się słyszy te historie z porodówki, jak kobiety są traktowane itd, to chcę żeby mąż był przy mnie
no i rozczulam się strasznie przy historiach znajomych, albo na różnych blogach o tym co faceci przezywają w takich chwilach. nie chcę mu tego odbierać.
jeszzce go o tym nie informowałam
kiedyś mielismy ustalone, ze bedę sama
jak stwierdzi, ze nia da rady, to oczywiście będe rodzić sama -
Ewa99 wrote:jak rodzić tez nie wiem, z jednej strony chciałabym cs, ale z drugiej chciałąbym naturalnie
na prenatalne nie jestem przekonana. bo mimo wszytsko nie dają one 100%
niecierpliwa chyba keidyś o tym pisała, że lekarz stwierdził że są jakieś wady, a dziecko urodziło się w pełni zdrowe, ale były też przypadki na odwrót.
czyli w sumie i tak nic nie wiem po wykonaniu tych badań
wczoraj Pani doktor mi powiedziala ze przeziernosc karkowa jest mała i to dobrze poniewaz jest mniejsze prawdopodobienstwo wystapienia wad genetycznych.. a po za tym chce urodzic to dziecko, nie pozowle na usuniecie. Z serduszkiem tez jak narazie wszystko ok. nosek widac, wiec chyba nie pojde za te 300 zl wole kupic ciuszki maluszkowi
co do porodu, chciałabym nauralnnie, lecz kusi mnie rodzenie w wannie.. -
Ewa99 wrote:a właśnie, będziesz Jula rodzić sama?
ja chciałam zawsze sama, bo w sumie po co facetowi to wszystko pokazywać
ale jak się słyszy te historie z porodówki, jak kobiety są traktowane itd, to chcę żeby mąż był przy mnie
no i rozczulam się strasznie przy historiach znajomych, albo na różnych blogach o tym co faceci przezywają w takich chwilach. nie chcę mu tego odbierać.
jeszzce go o tym nie informowałam
kiedyś mielismy ustalone, ze bedę sama
jak stwierdzi, ze nia da rady, to oczywiście będe rodzić sama
bardzo chcę rodzic z Moim M on mowi ze on nie da rady byc w szpitalu w tym dniu.. zobaczymy wczoraj o malo tez sie nie poplakal jak mumaly raczkami machal wiec jeszcze go przekonam ;Da jak nie to poproszę Mame:)