Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
w cyklu kiedy zaciążyłam miałam 9 serduszek! a ty 36! Kochana jak nie zaciążysz to ja juz nie wiem..
kochaliscie sie praktycznie dzien w dzien wiec waznych dni nie omineliscie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewa99 wrote:mi gin znowu mówił, ze codzienne są mniej "efektywne" niż takie rzadziej.
wszystko zależy od sprawnosci faceta, ale przy tak częstych plemniki moga nie nadążyć się tworzyć dosyć silne
co racja to racja, mój też mówił ze najlepiej co 2 dni bo żołnierzyki najsilniejsze i najmocniejsze
-
nick nieaktualnyno nam tez trochę przeszło, a raczej się ustabilizowało. miałam wrażenie, ze jak nie mieszkaliśmy ze sobą to się częściej kochaliśmy, ale jak się zastanowić to jest absolutnie odwrotnie. a ja mojemu po zamieszkaniu razem afery o to robiłam
jak razem nie mieszkaliśmy to okazji na było mniej, jedynie jak u mnie lub u niego nikogo nie było, ewentualnie nasze ulubione w aucie
no ale wrażenie takie, że zawsze się kochaliśmy, bo zawsze jak się widzieliśmy to się na siebie rzucaliśmy, a faktycznie tylko jak była okazja, czyli 1-2/tydz pewnie, ale wtedy to 3 razy na raz :pWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 13:31
-
zacznij mierzyć tempkę tzn, jesli przyjdzie @ czego Ci nie życzę
teraz tam nie "grzeb" i nic nie wkładaj! nawet nie wkładaj paluchów zeby sprawdzic szyjke macicy i ograniczcie sie z do czasu terminu @
a w ogole za ile ją masz miec ?
Ewunia dokładnie! mi si rowniez wydawało ze jak zamieszkamy razem to beda częsciej a ci powiem ze wiecej sie kochalismy jak bylismy osobno i to jeszcze w takich miejscachze glowa małaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 13:36
-
nick nieaktualny
-
Ewa99 wrote:no dokładnie, teraz to łóżko, sofa, jak człowiek zaszaleje to jakieś inne meijsca
a kiedyś to wszędzie poza domem, bo w domu zazwyczaj nie szło
wstyd nie raz mówić
hahahha ale masz rację ;P
ale mamy co wspominać ;P
jak gadamy z M o naszych wybrykach gdzie co było to pękamy ze smiechu
Jeszcze jak mówimy o tym to M mowi ze nie powinien byc PolicjantemWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 13:42
-
katarzynnn wrote:To ciezkie 4 dni bede.Dziekuje za rade ograniczymy narazie i tak jak mowisz nie bede wkladac paluchow
Jesli coś wisi w "powietrzu" to juz jest i wędruje wiec lepiej nie przeszkadzac w ewentualnym zagniezdzeniu -
nick nieaktualnyPolicjant też człowiek i ma swoje potrzeby
my jak trafiamy na jakieś z wcześniejszych miejsc naszych wybryków to ciężko powstrzymać śmiech, my wiemy o co chodzi, a jak ktoś się dopytuje to trzeba coś kłamać zawsze
Kasia, to mamy chyba wspólnie takie 4 dni czekania
ja w sumie 3, tak jak Sylwia -
Dacie rade Kochane Trójca mozliwe że będzie to świeta trójca błogosławionych ?
dosłownie my w smiech a znajomi ciekawi i szybkie historyjki na poczekaniuEwa99 lubi tę wiadomość