Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hmm ciekawe, a robiłasz szczegółowe badania hormonalne?
bo to może być spowodowane tym:) i nie martw sie
Będzie dobrze, zrób badanka i wrazie wtoczy się leczenie i myk myk i fasolcia da Ci popalić
Mój pierwszy dzien masakry a ja mam juz dość :
-
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:ojj jula, wiem, że to nie przyjemne, powiem wam dziewuszki że ja ostatnio w ciagu dnia tak mam że nie wiem czemu mnie mdli, ale juleńko uwierz, KOBIETY MAARZĄ O TAKICH MDLOŚCIACH
ostatnio się Dziewczyną siępytałam kiedy sie u nich zaczeło bo bałam się ze jest ze mną coś nie tak że jeszzce ich nie ma.. i to co mówiłam że bardzo chce je mieć żebym wiedziała że wszystko ok to chyba odwołujewole ich nie mieć
-
sylwiaśta159 wrote:julka a kiedy chcesz poinformować pracodawcę że ma "na stanie" brzemienną
?
już wiedzą, opiekuję się dzieckiem (14miesięcznym), jego Mama obecnie jest również w ciązy w 12tygodniu, więc od razu poinformowałam żeby nie było bo będą musieli znaleźć nową Nianię do maluszków
Bo ja góra do 6-7 miesiąca chcę pracować jeśli zdrówko pozwoli
-
Natu93 wrote:Badanka mialam pol.roku temu wszystkie hormony super,
Wiec niemam pojecia;(
Kochana nie jestem lekarzem ale czy miałaś badaną tarczycę i badanie na wirus cytomegalii? -
niecierpliwa ... wrote:nie wiem czemu ale jakos ufam mojej gin...
nie podoba mi sie tylko ta antykoncepcja:/ ale jeszcze nie wiadomo... jutro sie wszystko okaze co z moimi pecherzykami a zsie boje
gin chce ci przepisać tabl, antykoncepcyjne ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natu93 wrote:Tego akurat nie mialam.
A to cos powaznego?
julka adlugo sie staraliscie?
zaszłam w 2 cyklu,a tak naprawde w 1 takim na poważniebo nasz pierwszy cykl był taki nijaki
Narzeczony miał szkolenia i wogole mało serduszkowaliśmy
nieleczona tarczyca może spowodowac niepłodnośćmoja kumpela jest dobrym przykładem.. strali sie o dziecko bardzo długo, wyniki hormownów ok, potem sie zagłebiali i wyszło ze tarczyca niestety juz dość długo nie leczona i ma bardzo duży problem obecnie leczy sie w klinice nieplodnosci wiec ma nadzieje ale ponoć szanse są nikłe
nie chcę cIE oczywiście straszyć
i nie odbieraj mojego postu jako coś przeciwko tobie :* tylko poprostu zrób Kochana badania
:* Będę Bardzo Trzymać za Ciebie kciukasy
:*:*:*
-
nick nieaktualnyu mnie za tydzień testowanie i jakoś udało mi się wyluzować w tym cyklu, bo poprzedni to była ogromna napinka i czekanie...
teraz wmawiam sobie, że jeśli nie w tym miesiącu to w kolejnym, mam dosyć krótkie cykle, wiosna idzie, czas leci szybciej, nawet nie wiem kiedy mi ten cykl już prawie minął
tak czy siak, doczekać się nie mogęna razie zastępuję pustkę kotem :p i ukochanym dzieciątkiem mojej przyjaciółki - w żartach się na mnie obraża, że mały niedługo do mnie powie mama :p
-
sylwiaśta159 wrote:jula jesteś opiekunką? fajnie
) jeśli masz umowę o pracę to super, jeśli nie to fajnie, że masz dobre układy z tą panią
)
nie nie mam umowy..jestem zła na to bo nawet nie mam ubezpieczenia wrazie w.. Na szczęscie po ślubie będę na ubezpieczeniu Małżonka
-
Ewa99 wrote:u mnie za tydzień testowanie i jakoś udało mi się wyluzować w tym cyklu, bo poprzedni to była ogromna napinka i czekanie...
teraz wmawiam sobie, że jeśli nie w tym miesiącu to w kolejnym, mam dosyć krótkie cykle, wiosna idzie, czas leci szybciej, nawet nie wiem kiedy mi ten cykl już prawie minął
tak czy siak, doczekać się nie mogęna razie zastępuję pustkę kotem :p i ukochanym dzieciątkiem mojej przyjaciółki - w żartach się na mnie obraża, że mały niedługo do mnie powie mama :p
No notrzymamy kciuki! za II krechy
i kolejne
!
-
Natu93 wrote:Okey dzis zadz i sie wszystkiego dowiem.
;(
Eh pewnie cykle maszregularne i wgl.
Sama nie wiem
Dziekuje ci bardzo Kochanie;**
za slowa otuchy;)) ktory rocznik jestes?
94Młoda jędza ze mnie
hmm moje cykle nie były za kolorowe bo miałam straszną rozbieżność w nich.. kiedyś nawet po 54dniach @ przyszła.. dostałam od gin tabl.antykoncepcyjne
i brałam je chyba z 2 lata bo jeszcze nie planowaliśmy Dzieciaczka:) i ładnie mi uregulowały @
-
julka tak jak pisalam najpierw badania a jesli nic nie pomoze to pow ze mozemy sprobowac z tym anty zeby jajniki odpoczely... ale jakos mi sie to nie widzi jutro mam wizyte wiec bede wiedziala cos wiecej ale i tak sie na to nie zgodze nie ma takiej opcji:/
-
niecierpliwa ... wrote:julka tak jak pisalam najpierw badania a jesli nic nie pomoze to pow ze mozemy sprobowac z tym anty zeby jajniki odpoczely... ale jakos mi sie to nie widzi jutro mam wizyte wiec bede wiedziala cos wiecej ale i tak sie na to nie zgodze nie ma takiej opcji:/
Kochana po tabletkach anty jest większa szansana szybsze zajscie