Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
niecierpliwa21 wrote:Hej wszystkim
Jakieś nowe fasolki są ?
Jula222 jak się czujesz ?
od rana fatalnie.. mdłości takie ze szok.. własnie sie zmuszam żeby cos zjessc bo jestem potwornie głodna zauwazylam ze ze spokojem wchodza mi sucharki a Ty Kochaniutka jak tam ? -
nick nieaktualnynoo opiekunki tak maja, ale wlaśnie, dobrze że można się dopisa na ubezpieczenie męża ) ja już widzę minę mojego szefa jabym mu powiedziala, ze ide na l4 (dodam ze po macierzynskim nie zamierzalabym tu wracac) o ile wczesniej mnie nie zwolni za siedzenie na ovu
-
nick nieaktualny
-
nie zwolni nie zwolni pamiętaj że ciężarnej nie mozna zwolnic tak chop siup
Powie ze zwalnia cie za opierdalanie sie a ty mozesz sie odwolac ze jestes dyskryminowana bo zaszłas w ciąze -
Jula222 wrote:od rana fatalnie.. mdłości takie ze szok.. własnie sie zmuszam żeby cos zjessc bo jestem potwornie głodna zauwazylam ze ze spokojem wchodza mi sucharki a Ty Kochaniutka jak tam ?
Ja ciągle walcze z zapaleniem pęcherza, ale już coraz lepiej. Dostałam jakieś tabletki nawet.
A mdłości nie mam i mam nadzieję że tak już pozostanie -
Natu93 wrote:julka ja 93 .
Mialam antyin8c minie pomoglo;(
hm..no to nie wiem porozmawaiaj ze swoim gin jakie było by najlepsze rozwiazanie zeby jaknajszybciej zajsc -
niecierpliwa21 wrote:Ja ciągle walcze z zapaleniem pęcherza, ale już coraz lepiej. Dostałam jakieś tabletki nawet.
A mdłości nie mam i mam nadzieję że tak już pozostanie
Się Ciesz ja cchciałam je ale juz nie chce
Kochana nie chce Cie straszyc ale mi sie dopiero dzis zaczelo tak na full
nadal walczysz z tym pęcherzem ? nie dobrze -
Jula222 wrote:Się Ciesz ja cchciałam je ale juz nie chce
Kochana nie chce Cie straszyc ale mi sie dopiero dzis zaczelo tak na full
nadal walczysz z tym pęcherzem ? nie dobrze
Ja nie moge mieć mdłości, a tym bardziej wymiotować bo codziennie rano na zajęciach siedzę
Trochę wstyd tak pawia puścić.
A wcześniej nic a nic ? Nagle dziś przyszły ?
Zawsze z pęcherzem miałam kłopoty zwłaszcza po
-
niecierpliwa21 wrote:Ja nie moge mieć mdłości, a tym bardziej wymiotować bo codziennie rano na zajęciach siedzę
Trochę wstyd tak pawia puścić.
A wcześniej nic a nic ? Nagle dziś przyszły ?
Zawsze z pęcherzem miałam kłopoty zwłaszcza po
wczesniej tzn 2 dni temu w sobote rano nie moglam nic jesc dopiero póxniej mi przechodziło a dzis jak piorun walnął na mnie i udręka
Mnie po też boli mnie pęcherz:( i w czasie takie dziwne pocieranie :(troche mnie to drazni bo przyjemnosci nie mam -
niecierpliwa ... wrote:julka no zobaczymy jak to bedzie mialyscie jakies objawy zanim wiedzialyscie o ciazy julka i niecierpliwa21?
hmm.. 5 dni przed terminem spodziewanej @ strasznie bolał mnie lewy sutek po 2 dniach już obydwa:) co przeszło w straszny ból piersi.. test robiłam w pierszy dzien spodziewanej @ i II a tak innych nie jedynie non stop bol jajnika