Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
niecierpliwa ... wrote:moj kot byl za wczesnie odjety od mamy i mmnie ssie doslownie ssie moje ubranie przy tym lapkujac i czasem sobie wyobrazam(moze to glupie) jak by to bylo gdyby to moje malenstwo moglo ssac mi piers:( normalnie chyba coraz gorzej ze mna
Mój kot... kotka też tak robi, ale mi tak robiła tylko jak była mała, wtedy tak się do wszystkich kleiła, a teraz sobie upodobała tylko mojego męża i już od jakiś dwóch lat tylko jego koszulkę tak cycka i też tak łapkuje, jeszcze mu się tak na kolanach fajnie układa jakby leżała. On nawet sobie żartuje, że to jest jego dziewczyna -
tak syl(...) chodze badania porobione teraz bd to ogladanie pecherzy i powiedziala ze jak sie nie uda to chce mi dac antykoncepcje na 3 msc zeby jajniki odpoczely... a jak to nie pomoze to mamy sie zabrac za leczenie nieplodnosci... nie jestem jakos zachwycona tym wszystkim szczegolnie antykoncepcja...
-
Mloda .
Narazie chce uregulowac @ ale widzisz nic nie wychodzi.jak nie to stymulowanie jajeczka itd.
Bede dzisiaj do niej dzwonic czemu nie mam nadal@ zobaczymy,i powiem ze chce jeszcze raz wszystkie badania w szpitalu.
Ale 13 maja ide na wizytedo innego gin moze on mi cos pomoze;(Bliźniaki
Najprawdpodobniej Parka -
nick nieaktualny
-
natu doskonale Cie rozumiem wiem jak jest ciezko z pieniedzmi z wlasniej autopsji... samo wynajecie mieszkania to 650 zl do tego rachunki itp wiec niewiele zostaje dlatego tez na razie musimy poczekac z badaniami narzeczonego
witam julka gratuluje i z 2 str troszke zazdroszcze tych uciazliwych, ale jednak pieknych objawow -
Dziękuję Ci niecierpliwa jeszcze troszkę i się sama ich doczekasz i będziesz mieć ich dość Dzis jest 1 dzień tak silnych mdłosci że mam ochote spac i je przespać :(niestety nie mogę bp jestem w pracy :(a tak to przez ostatnie dni nie mogłam nic jeszcze tylko rano i tak o 12 po południu było juz w porządku.. a dziś?
-
nick nieaktualny