Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
tak podstawowe hormony wyszlo za malo progesteronu:( moja gin potem dala mi na hsg wszystko jest w porzadku i jutro bedziemy pgladac pecherzyki i zobaczymy narzeczony wybiera sie na badania tylko jeszcze nie wiemy kiedy praca praca praca i dodatkowo okazalo sie ze ma problemy z sercem moze to wlasnie przez to sie nie udaje?
-
Nie wiem czy serce ma wpływ. Mój mąż ma zawsze za niskie ciśnienie, ja za wysokie. Nigdy na to nie zwracaliśmy szczególnej uwagi, bo nie jest to u nas jakoś szkodliwe, tylko delikatnie zaniżone i podwyższone. Ja miałam problemy z sercem jako dziecko, miałam nierówny rytm serca i nierówne komory, ale jakoś mi to doszło do normy tylko to nadciśnienie i skoki ciśnienia mi zostały.
Natu93 - Uda się -
Natu93 nie mozna sie poddawac tez mam strasznie rozbiezne wiec ciezko cokowiek wyliczyc zanim tu trafilam staralam sie jakos sama to wyliczac ale i tak sie nie udawalo.. najgorsze jest to ze mialam wszelkie objawy ciazy i to kilkakrotnie robilam test oczywiscie negatywny a nastepnego dnia nowy cykl ... i tak az do teraz...
-
nick nieaktualny
-
U was to pikus.
Ja potrafie nie miec 4-6-9 miesiecy;((
hormony wszystko super zdrowa jak ryba.
Ake moglo sie cos zmienic.
Dostawalam leki na wywolanie iwtedy mialam a jak odstawilam.w grudniu nie mam do tej pory.
Eh;'(Bliźniaki
Najprawdpodobniej Parka -
nick nieaktualny