Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
JagodaP chciałbym żeby mi wypadła 23 bo wtedy będę z narzeczonym a jak wypadnie wcześniej to znowu cykl stracony bo OF wyznacza mi owulacje między 20 a 24 a dopiero 23 będę mogła serduszkowac . No niestety nie da się nie myśleć o tym że są dni płodne i trzeba się starac bardziej niż zwykle
Baba_Jagna trzeba być cierpliwa i czekać po prostu na zrobienie testu bo wyszukiwanie u siebie objawów ciąży nic nie da tylko się.dobija człowiek i zglupiec można. -
Ano... Na pocieszenie moge powiedzieć, że mój szczęśliwy cykl spisałam na straty już 8dpo, kiedy cyce zaczęły mnie boleć dokładnie w tym samym dniu co zawsze przed @. A potem każdego dnia dołączały kolejne, TYPOWE dla mnie objawy przedmałpowe. Dopiero dzień przed spodziewaną @ było odstępstwo - biust przestał boleć mimo braku krwawienia. Także można przegiąćw każdą stronę.
Ja miałam co najmniej z 6 ciąż urrojonych w ciągu dwóch lat starań. Z tego dwóch byłam pewna na 100% i nawet ujemne bhcG miało problem z przekonaniem mnie, że jest inaczej. Masakra. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, rocznik 93 wita. Staram się pierwszy cykl, owulację miałam 14.12 bo akurat należę do grona osób, które w tym dniu przeżywają drugi okres i mam pewność, że to jest to. Leczę się na niedoczynność, pewien lekarz mnie nieźle nastraszył, sugerując że może nie udać się wcale, a przynajmniej nie szybciej niż 2 lata od rozpoczęcia leczenia, ale jestem dobrej myśli. I czuję kłucie w jajnikach, może się nakręcam... Chciałabym już wiedziećjuż prawie...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny