Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Słuchajcie dziewczyny robiłam dziś nowy i znowu ta sama sytuacja. Kreska wyszła od razu i jest wyraźniejsza niż tamta, nawet dodałam osobny temat. W dodatku mój drugi kalendarz wyznaczył mi, owulację dopiero 16.12. Nie wiem już co myśleć, chyba pójdę jutro na betę. Alicja a jak było u ciebie? Spóźniła Ci się @ czy testowałaś przed terminem? Bo dziś jedna z dziewczyn napisała mi, że Amil to jedyny test gdzie zawsze ma białe tło i żadnych kresek... http://zapodaj.net/3e463ee8eb98f.jpg.htmljuż prawie...
-
Kochana mam wrażenie,że coś się dzieje, że może się udało,ale staram się nie nakręcac. Wiesz co mam białe plamki na sutkach boli mnie podbrzusze, ale nie cały czas i pobolewają jajniki na przemian i teraz zaczyna mnie kluc w piersiach nie nastawiam się na nic,ale co o tym sądzicie?
-
Mnie też często kuje w piersiach mam lekko opuchniętą pochwę jak w czasie @ a już jestem 10 dni po @ i nadal jest lekko opuchnięta, co jakiś czas mam takie ciągnięcia w podbrzuszu ale nie wiem co to może być.
Nie nakręcam się zbytnio bo nie chce się rozczarować następna @ przypada mi dopiero na 16.01 zobaczymy co to będzie
Mandi poczekaj do tego 5.01 to tylko 7 dni albo aż 7 dni :*Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
To u ciebie widzę też nie za ciekawe, no nie mam wyjścia musze zaczekać bo i tak wcześniej niż tego 5 to by test nic nie wykazał bo OF wyznaczył mi okres na 7 wiec myślę,że 5 juz zrobię test a do tego czasu wydaje mi się,że powinny pojawić się jakieś objawy