Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:Mizzelko, na pewno babcie zwłaszcza będzie bijatyka na słowa, która z nich ma lepsze babcine rady
ja zatestuję jutro, jeśli nic nie będzie odstawię lutkę i będę czekać na @, jak nie przyjdzie to zrobię jeszcze raz test a jak przyjdzie, wiadomo...
w ogóle, jak masz na imię i ile masz lat? ja jestem jak w nicku Sylwia i będę miała w tym roku 22 lata:)
no wlasnie wolałabym żeby była cisza i spokój, ale każdy bd ciekawy
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybyło niby wczoraj, ale sprawdzałam, nie jest to sperma. Sprawdza sie na wode. Ten domniemany śluz daje sie do wody jesli sie nie rozupusci/rozplynie tylko zrobi sie w taka kulke to znaczy ze to sluz, i tak sie stalo, no i sperma nie jest tak rozciągliwa tylko szybko się rwie... ??? a te sie ciagnie na dobre kilka cm...
-
nick nieaktualny
-
jesteście uzależnione od czekolady
a ja bleee... nie smakuje mi teraz w ogóle..
mogłaby dla mnie nie istnieć, za to kebab i sosy czosnkowe mniami
Witam nowe koleżanki jeżeli chodzi o to żeby czekać rok... to nie powiedziałabym... ja sama czekałam rok i się udało
ale warto zrobić sobie badania i wiedzieć na czym się stoi..
jeżeli hormony są ok, nasienie też to można wyluzować majtki
ale jeżeli coś jest nie tak i czekać rok a potem stymulować się i brać wit itp to aby się ten proces wydłuża.. -
sylwiaśta159 wrote:było niby wczoraj, ale sprawdzałam, nie jest to sperma. Sprawdza sie na wode. Ten domniemany śluz daje sie do wody jesli sie nie rozupusci/rozplynie tylko zrobi sie w taka kulke to znaczy ze to sluz, i tak sie stalo, no i sperma nie jest tak rozciągliwa tylko szybko się rwie... ??? a te sie ciagnie na dobre kilka cm...
http://nprtech.ehost.pl/Sluz_plodny.html
dobrze wymieszałaś próbkę? -
nick nieaktualnypół na pół ale nawet przed owu nie jest calkiem przezroczysty.
"Od skoku temperatury, aż do miesiączki, dominuje lepki, mętny, kwaśny śluz typu niepłodnego. Czasami jednak mogą się pojawiać "wyspy" śluzu typu bardziej płodnego - jest to zjawisko normalne." u mnie dzis to nie sa wyspy a caly jest taki, no ale nie bedziemy gdybac, idzie @ tylko niech przyjdzie szybko a nie ze sie bedzie rozkrecac tydzien... ;/ -
nick nieaktualnyaaa i zastanawia mnie moja szyjka, bo caly czas mialam wysoko tak ze nie bylam w stanie spr czy jest otwarta czy zamknieta nisko jak mam to swobodnie moge otwarcie sprawdzic a dzis jest jakby...... wrośnięta w ścianki?? nie wiem jak to okreslic jakby byla przylepiona do scian i nawet nie wiem gdzie sie zaczyna a gdzie konczy? ??
ale wam truje -
nick nieaktualny