Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny zrobiłam zdjęcie testu wczorajszego, mam bardzo złej jakości aparat i tu prawie nic nie widać , na żywo jest zupełnie inaczej ocencie to, jeżeli jest tu co oceniać bo jak mówiłam aparat no niestety ... Ale ten test poazał cień cienia dopiero po jakimś czasie , i to jest 3 test który tak pokazał dodam że ten jest z innej firmy niż dwa poprzednie i na tym już wyrazniej widać niż na tamtych...Szkoda , że nie mam lepszego aparatu
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/27a20852da0bd38b.html[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnykarolinka, producenci zawsze określają czas, w jakim mamy odczytywać wyniki, bo po czzasie zachodzą różne reakcje chemiczne i wyniki są zafałszowane... być może u ciebie jest inaczej, ale liczy sie wynik odczytany w czasie... poczekaj ok 2 dni jak w czasie podanym przez producenta nie pokaże się druga kreska tzn, że niestety trzeba starac sie w kolejnym cyklu, tak jak ja )
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Karolinka coś tam widzę, ale może nie sugeruj się jeśli ta kreska wyszła po sugerowanym czasie. Większość testów potrafi pokazać jakieś bladziochy kiedy test już całkowicie wyschnie
Ja mam zamiar jeść pączki, raz w roku można Ale mam zasadę, ze wtedy nie jem nic innego, pączek na śniadanie, ze 2 na obiad i 1-2 jeszcze potem A wieczorem biegać i nie będzie śladu ( tak sobie wmawiam )
Ja jestem zdania, że wszystko z umiarem nie szkodzi
A właśnie, zapomniałam się pochwalić, ostatnio robiłam tarczycę w zeszłym roku wiosną i miałam tsh 1,5, bałam się, że może wzrosło, ale teraz wyszło 1,18 -
nick nieaktualny
-
karolinka1992 wrote:Dziewczyny zrobiłam zdjęcie testu wczorajszego, mam bardzo złej jakości aparat i tu prawie nic nie widać , na żywo jest zupełnie inaczej ocencie to, jeżeli jest tu co oceniać bo jak mówiłam aparat no niestety ... Ale ten test poazał cień cienia dopiero po jakimś czasie , i to jest 3 test który tak pokazał dodam że ten jest z innej firmy niż dwa poprzednie i na tym już wyrazniej widać niż na tamtych...Szkoda , że nie mam lepszego aparatu
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/27a20852da0bd38b.html
a fotkę robiłaś aparatem czy z tel ?Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No no jeden dzień mnie nie było a tu tyle zaległości w forum mam rozkręciłyście się co do pączków to już mam dwa na koncie.
Ewo napisałaś, że biegasz. Myślisz, że w okresie starań mogę chodzić do fitness i ćwiczyć..? Chciałabym przed zajściem być trochę szczuplejsza" Prawdziwe szczęście jest wtedy , kiedy potrafimy się cieszyć małymi rzeczami. " -
nick nieaktualnyKlaudziaa jeśli przed rozpoczęciem starań ćwiczyłaś to nawet nie powinnaś przestawać, bo organizm zwariuje. Bieganie to dla mnie alternatywa zamiast rolek w lecie, lubię, ale nie szaleję za bieganiem
Jeśli chciałabyś schudnąć to zacznij coś robić, organizm wyreguluje się w miesiac-dwa na pewno i przyjmie ten wysiłek jako normę. Jeśli liczysz się z tym, że w najbliższym czasie nie uda się wam zajść, to możesz wiele zdziałać przed ciążą
A jest wiele ćwiczeń również dla kobiet w ciąży, bo od razu wtedy przestać to też niedobrze.