Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewa99 my już sie poznalismy, maly niedlugo konczy 3m-ce. Od jakiegos miesiaca nauczyl się przesypiac cale nocki od 21 do 6rano.
Ja studiuje nadal dziennie, obeszlo się bez dziekanki. Wlasnie koncze sesje, wszystko zaliczone w 1terminie jestem zadowolona ze udalo mi sie to wszystko pogodzic. -
nick nieaktualny
-
Mordeczka wrote:Klaudzia a ile się starasz?" Prawdziwe szczęście jest wtedy , kiedy potrafimy się cieszyć małymi rzeczami. "
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
niecierpliwa21 wrote:Ewa99 my już sie poznalismy, maly niedlugo konczy 3m-ce. Od jakiegos miesiaca nauczyl się przesypiac cale nocki od 21 do 6rano.
Ja studiuje nadal dziennie, obeszlo się bez dziekanki. Wlasnie koncze sesje, wszystko zaliczone w 1terminie jestem zadowolona ze udalo mi sie to wszystko pogodzic." Prawdziwe szczęście jest wtedy , kiedy potrafimy się cieszyć małymi rzeczami. " -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Klaudziaa wrote:Gratulacje, że udało Ci się to wszystko pogodzić szczególnie, że studiujesz dziennie pełen podziw
Dzięki, ale myśle ze wszystko sie da tylko trzeba chciec jeszcze dwa lata ja skoncze studia zaczne specjalizacje a maly pojdzie do przedszkola. Akurat
Sylwia:
Wrzuce zdjecie malego jak zgram na komputer bo z telefonu nie idzie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWrocilam od tej laryngolog stara nawiedzona wiedźma bo się tego łagodniej nie da nazwać.nie zwarzajac na to ze jej mowie ze przede wszystkim zależy mi na lekach które nie nie maja wpływu na zajęcie w ciążę i będąc juz w ciąży a powtarzalam to chyba do znudzenia to ona przepisał a mi wszystko na sterydach:\ i jej rada "jesteś jeszcze młoda poczekaj z dzieckiem kilka miesięcy" jedyne dobre to ze przebadała mnie sprawdziała ten mój nos gradlo uszy i niema wielkiej tragedii.nie wiem czy jest sens nawet konsultować te leki od niej z ginem myślę ze chyba po prostu odstawie krople a będę brała jedynie ta wodę morska i może jakoś się przemęcze,czytalam historie ze osoby ostawily i po jakimś czasie im przeszlo samoistnie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyniecierpliwa21 wrote:Baby a czemu uzywasz krople? Do nosa?
Ja tez uzywalam 3 lata codziennie po kilka razy bez nich nie ruszalam sie z domu! otrivin for ever!
Tak do nosa bez nich nie zasne bo mi tak zatyka.używamy ich baaardzo dlugo.Jak udało Cie się je odstawić? -
nick nieaktualnytygrys73 wrote:,,taka młoda" a co to laryngolog czy psycholog? jak mnie wk**wia jak się ktoś komuś w życie wpie**la.
Jak ona pod setkę podchodziła to rzeczywiście jestem młoda;pp haha nosz tak mi ciśnienie podniosła czulam się jak mała dziewczynkaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 18:35
-
Ja sobie zrobilam operacje przegrody nosa, musisz uwazac bo sa powazne konsekwencje wynikajace z zastosowania tych kropli zaczynajac od wysuszenia i owrzodzenia sluzowki a konczac na problemach z cisnieniem nawet. W ciazy i tak Ci bedzie doskwieral zatkany nos, jest to zwiazane ze zwiekszona iloscia krwi zwlaszcza 3trymestr i obrzekiem sluzowki, przekrwieniem